Vendespil med engelske gloser Vendespil med engelske gloser

Giv dit barn skoleglæden tilbage

- få lektiehjælp af en sød mentor

Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

Lektiehjælp i Sorø

Skræddersyet lektiehjælp i Sorø og omegn

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark har vi et dygtigt team af mentorer i Sorø klar til at hjælpe dit barn. Vi har både mentorer, der bor inde i hjertet af Sorø, men hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

MentorDanmark tilbyder lektiehjælp, som er skræddersyet efter dit barns faglighed, mål, ønsker og læringsstil. Ingen udfordringer er for store eller små, så uanset om det gælder ligninger i matematik, et essay i dansk eller udtalen på tysk, kan vi med sikkerhed finde den helt rette mentor til dit barn. Alle vores mentorer er nøje udvalgt, både når det kommer til faglighed og pædagogiske evner. Vi har kun mentorer, som har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derudover tester vi løbende deres pædagogiske færdigheder og videreuddanner dem, så de er skarpe på alt fra læringsstile til diagnoser som AHDH og ordblindhed.

Vores mentorteam består af mange forskellige mentorer med forskellig faglighed, interesser og personlighed. Derfor kan vi sikre det helt perfekte match til dit barn, så lektiehjælpen får de bedste forudsætninger.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Sorøs mentorer vil gøre en forskel

En nær relation

Fælles for alle vores mentorer i Sorø er, at de brænder for at gøre en forskel for et barn, som har brug for hjælp. MentorDanmarks ung-til-ung-undervisning skaber resultater, som i den grad kan ses. Selvom man som forælder gerne vil hjælpe sit barn, kan det ofte føre til ærgerlige oplevelser. Barnet kan derimod spejle sig i den unge mentor, som kan give glæden ved et fag videre. Det er kombinationen mellem at være en lektiehjælper og en rollemodel, som gør, at undervisningen bliver endnu bedre.

Vores mentorer har desuden selv lige været igennem pensum, og de kender derfor til nye metoder og eksamensformer, som hele tiden er under udvikling.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp, så det passer jer

– både i forhold til tid og sted

Selv i en presset hverdag skal der være tid til en mentor. Derfor bliver mentor og mentee blandt andet matchet på, hvilke dage de henholdsvis kan undervise og blive undervist. Det gør planlægningen af undervisningen nem og ukompliceret – præcis som den skal være.

Vores mentorer er også fleksible, i forhold til hvor undervisningen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at undervisningen foregår i hjemmet, men hvis hunden eller Playstationen tager al opmærksomheden, så kan det være en fordel at rykke undervisningen ud i andre omgivelser.

Fordi vores mentorer har et godt kendskab til nærområdet, så har de også gode forslag til det. I Sorø kan man eksempelvis benytte sig af Sorø Bibliotek, hvor det samtidig er oplagt at finde nyt læsestof. Hvis undervisningen kræver mere plads, så kan man lave et stjerneløb om adjektiver i Akademihaven eller repetere grundstoffer, mens man går en tur ved Tuelsø. Sorø byder på mange områder, hvor lektiehjælpen kan udfolde sig.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Ring til fagvejledningen

– de sidder klar ved røret

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I i første omgang få fat på en fagvejleder. Her har I mulighed for at høre mere om et mentorforløb og de muligheder, som gør sig gældende for dit barn. I vil herefter blive tilknyttet en personlig fagvejleder og få udarbejdet en behovsanalyse baseret på dit barns faglighed, interesser og motivation for at gå i skole.

Fagvejlederen vil herudfra gå i gang med at finde den helt rigtige mentor, som kan skabe inspirerende undervisning. Det er også fagvejlederen som før, under og efter forløbet vil lave opfølgninger for at være sikker på, at alt forløber, som det skal. Hvis I har spørgsmål undervejs, vil vores team af fagvejledere også altid være klar til at svare.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer