Gymnasieelev har svært ved lektierne Gymnasieelev har svært ved lektierne

Lektiehjælp i biologi

Knæk koden til biologi og styrk din faglighed og dine karakterer med en mentor, der brænder for at give glæden ved biologi videre

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Mentor og elev laver matematik under lektiehjaelp

Biologihjælp i gymnasiet

Mange synes, at biologi kan være et svært fag, og at det er udfordrende at huske alle de mange processer og formler, som man lærer i biologi. Hos MentorDanmark har vi heldigvis samlet et team af engagerede mentorer, som brænder for biologifaget. Vores mentorer har som minimum gymnasiebaggrund, og de kan hjælpe på alle klassetrin i gymnasiet og grundskolen med fokus på alt fra livet i vandløb og fotosyntese til genetik og fysiologi.

I biologi lærer man om, hvordan ens egen krop fungerer, men også om hvordan økosystemer hænger sammen, og hvordan evolution har forandret livet på jorden igennem millioner af år. I gymnasiet kan du have biologi på både C-, B- og A-niveau, og biologi er dermed et fag med meget kød på og mulighed for stor fordybelse. Uanset hvilket niveau du har biologi på, og uanset hvor udfordrende du finder faget, har vi en mentor, der har helt styr på biologien og med sikkerhed vil hjælpe dig med at få det samme.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Biologiundervisning tilpasset den enkelte

Hos MentorDanmark underviser vi en-til-en, så vi altid kan tilpasse undervisningen efter lige præcis dine behov og udfordringer. Sådan får du mest muligt ud af de timer, hvor din mentor er der, og samtidig kan du være sikker på, at der er tid til at besvare alle de spørgsmål, du måske har brændt inde med i gymnasiet.

Det kan godt være svært at bede om hjælp i gymnasiet, hvis man føler, at resten af klassen har forstået det, som man stadig selv er i tvivl om, eller man ikke har et godt forhold til sin lærer. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde undervisning fra ung-til-ung, hvor undervisningen foregår i øjenhøjde. Vores mentorer forsøger altid at få et nært forhold til deres mentees, så det føles trygt at bede om hjælp, og der er højt nok til loftet til, at man har plads til at udvide sine biologikundskaber.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.