Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i dansk


Vi skræddersyr et dansk-forløb ud fra jeres behov

Har dit barn svært ved nutids-r? Gør det ondt i maven, når der skal læses højt i klassen? Eller er det en krig at komme igennem en skriftlig aflevering? Så er privat lektiehjælp i dansk en mulighed.

Dansk er et centralt fag i både folkeskolen og gymnasiet, så hvis man har udfordringer i faget, vil det ofte følge én resten af ens skolegang. Vores mentorer hjælper gerne med at få styr på nutids-r, bøjninger, læsning og andet, der volder problemer.

Kontakt os
Skal en af vores dygtige dansk-mentorer hjælpe dit barn med at få styr på, om det hedder; Jeg køre eller kører? Give dit barn mere selvtillid i højtlæsningen? Eller videregive teknikker, der får dit barn igennem danskafleveringen? Så ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække dit barns behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan give solid lektiehjælp i dansk.

Mentorerne hjælper i dansk på alle niveauer og i alle emner. De har selv fået topkarakterer i dansk og er dygtige formidlere, der kan gøre danskfaget nemmere at forstå og lære. Lektiehjælp i dansk er blandt det mest efterspurgte hos MentorDanmark, og det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og elev skaber et trygt rum, hvor der er plads til både fejl og succeser.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Læsning og stavning
  • Tekstanalyser
  • Opgaveskrivning

Få en skræddersyet lektiehjælp i dansk


Mentoren formår at leve sig ind i dit barns univers

Alle vores mentorer screenes og testes for deres faglige og pædagogiske evner. Desuden uddannes mentorerne løbende og lærer om, hvordan man laver skræddersyet lektiehjælp, der er tilpasset det enkelte barns behov og foretrukne læringsstil.

Jeppe går i 5. klasse og var så ked af lektierne, at han ofte græd over i skolen. Men efter Jeppes lektiehjælpsforløb har han fået meget mere selvværd og selvtillid. Jeppe kan godt lide, når Rasmus laver lektiehjælpen til leg og konkurrencer. Ifølge Jeppes far er Jeppes mentor god til at tilpasse lektiehjælpen efter Jeppes interesser.

Jeppe får lektiehjælp i dansk

Man oplever slet ikke, at det er undervisning og skole for Jeppe. Det er mere næsten en legeaftale for ham, fordi det ikke føles som undervisning

-Jeppes mor

Mange af vores mentorer og mentees får også et stærkt bånd, som skaber et trygt læringsrum. Pludselig går lektielæsningen fra en sur pligt, til noget dit barn glæder sig til, fordi der kommer et ungt menneske, der har fuldt fokus på en og hjælper med de faglige udfordringer, der volder problemer. Hermed bliver inspiration til motivation. Det er vores erfaring, at den lave aldersforskel mellem mentor og mentee skaber noget unikt. Vores mentees oplever nemlig, at deres mentor fungerer som rollemodel og ven. Jeppes mor fortæller, at det ofte ikke føles som undervisning, når Jeppes mentor kommer.

Det kan godt være sjovt at lære dansk


Danniel Nor blev så glad for dansk, at det var det eneste, han ville gå til

Danniel Nor var så glad for sin dansk-lektiehjælp med Signe, at da hans mor spurgte, hvilke fritidsinteresser han skulle gå til i sin fritid i efteråret, så svarede han: Det eneste jeg vil gå til i min fritid. Det er Signe. For jeg elsker bare at lave dansk med Signe!

Danniel Nors mor var, som en del andre der ringer herind, lidt skeptisk overfor, at vores mentorer er unge. Men hendes skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da hun mødte Signe. Danniel Nor er blevet bedre til at læse, og så har han fået større faglig selvtillid i dansk – men vigtigst af alt, har han fundet lysten til at lære og til at blive bedre.

Jeg er dybt imponeret over, hvordan et fremmed – og med al respekt så ungt et menneske – kan komme ind og løfte en så svær opgave så hurtigt

-Danniel Nors mor

Store udfordringer i dansk


Karolina fik lov til at fortsætte i 1. klasse sammen med kammeraterne

Karolina får lektiehjælp af Nasya

Karolina havde meget svært ved at sætte bogstaver sammen, og hun lå ret lavt i forhold til de andre elever i klassen. Skolen kunne derfor ikke se, hvordan Karolina skulle kunne fortsætte i 1. klasse sammen med resten af klassekammeraterne. Da Karolina fik en mentor, faldt alle brikkerne pludselig på plads, og hendes udvikling tog fart.

Så hurtigt at selv Karolinas udvikling imponerede hendes lærer, der kaldte det den største succeshistorie, hun havde oplevet i sin tid som lærer. Hun havde nemlig aldrig set en så gevaldig forandring på så kort tid før.

Lektiehjælpen i dansk blev således en succeshistorie, og Karolina kunne fortsætte i 1. klasse sammen med resten af sine klassekammerater.

Står dit barn også over for udfordringer i dansk? Så kontakt os på 61 61 77 77, så dit barn kan få hjælp af en topmotiveret og faglig stærk mentor, ligesom Jeppe, Danniel Nor og Karolina har fået.