Lektiehjælp i dansk


Vi skræddersyr et dansk-forløb ud fra jeres behov

Har dit barn svært ved nutids-r? Gør det ondt i maven, når der skal læses højt i klassen? Eller er det en krig at kommen igennem en skriftlig aflevering? Så er lektiehjælp i dansk en mulighed.

Dansk er et centralt fag i både folkeskolen og gymnasiet, så hvis man har udfordringer i faget, vil det ofte følge én resten af ens skolegang. Vores mentorer hjælper gerne med at få styr på nutids-r, bøjninger, læsning og andet, der volder problemer.  Mentorerne hjælper i dansk på alle niveauer og i alle emner. De har selv fået topkarakter i dansk og er dygtige formidlere, der kan gøre danskfaget nemmere at forstå og lære. Lektiehjælp i dansk er blandt det mest efterspurgte hos MentorDanmark, og det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og elev skaber et trygt rum, hvor der er plads til både fejl og succeser.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Læsning og stavning
  • Analysearbejde
  • Opgaveskrivning


Kontakt os
Skal en af vores dygtige mentorer hjælpe dit barn med at få styr på, om det hedder; Jeg køre eller kører? Give dit barn mere selvtillid i højtlæsningen? Eller videregive teknikker, der får dit barn igennem danskafleveringen? Så ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan give kyndig lektiehjælp i dansk.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

Kom i gang her

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter