Lektiehjælp i dansk


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Nutids-r, bøjninger og læsning er noget, der udfordrer mange elever, og da dansk er et centralt fag i både folkeskolen og gymnasiet, er det at mestre danskfaget af afgørende betydning for at have en god skolegang. Derfor er dansk også blandt de mest efterspurgte fag hos MentorDanmark. Vores mentorer underviser i dansk på alle niveauer og i alle emner.

Mentorerne har selv fået topkarakter i dansk, og samtidig er de dygtige formidlere, der brænder for at gøre en forskel. Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og elev skaber et trygt rum, hvor der er plads til både fejl og succeser. Samtidig giver eneundervisningen en enestående mulighed for at målrette undervisningen efter elevens behov og dermed maksimere læringen.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Læsning og stavning
  • Analysearbejde
  • Opgaveskrivning


Kontakt os
Ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre danskfaget til en positiv oplevelse at lære.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

Infograf procenter new
Infograf sojler new
Infograf tal new 2

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider i påsken:

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

9:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter