Få-målrettet-hjælp-til-SRP

Få hjælp til din SRP

SRP hjælp der giver ro i maven

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt som SRP. Hvordan formulerer jeg mig bedst muligt? Hvordan holder jeg den røde tråd? Hvordan argumenterer jeg ordenligt? Og husker jeg nu alle formalia? 

Vores mentorer kan hjælpe dig med at få en god og lærerig proces, når du skal skrive din SRP. Få hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan skrive et projekt, du er stolt af.

Sådan foregår SRP-forløbet

1. Behovsafklaring
Forud for dit SRP-forløb tager vi en snak om dine ønsker til processen. Vi spørger ind til dine fag, dit emne, dine tanker om projektet, og hvad du især har brug for vejledning i. Det er vigtigt for os at kende til dit projekt og dine forventninger, så vi kan tilrettelægge et ideelt SRP-forløb.

Fagvejlederne hjælper dig
Få hjælp til din SRP af en mentor

2. Det gode match
Med afsæt i vores første samtale søger vi efter den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver, og som er særlig kompetent til netop de fag, du skal beskæftige dig med under din SRP. Mentor har selv skrevet mange store opgaver.

3. Magien begynder
Du og mentoren aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes; hvornår I mødes, og hvordan I disponerer timerne. Det giver en fleksibilitet, som er guld værd i et SRP-forløb, der kan føles hektisk. Vi kan naturligvis altid kontaktes, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer.

SRP-vejledning lige hvor og hvornår det passer dig
Det gode SRP-forløb

4. Det gode SRP-forløb
Ambitionen er, at du kan aflevere og præsentere en SRP, du er glad for og stolt af. En god opgave og et godt oplæg er typisk resultatet af en god proces. Derfor lægger vi vægt på at skabe struktur og overblik, så du kan arbejde selvstændigt, og din SRP-proces bliver en overskuelig og lærerig oplevelse.

Få en gratis SRP-bog og tips i din indbakke

SRP-bog 2020

Vores bog er spækket med råd, du kan bruge for at komme godt igennem SRP-perioden. Udover bogen vil vi også sende dig nyttige tips, som du vil få gavn af igennem hele processen.

Dette er en lightudgave af bogen "Den Ultimative SRP-bog – Alt du skal bruge til din SRP". Den fulde udgave fås ved køb af et SRP-forløb på 20 eller 30 timer. 


Vil du modtage nyhedsbreve el.lign med nyttige tips fra MentorDanmark?

Få gode tips til din SRP på vores blog

På vores blog kan du varme op til din SRP med en række blogindlæg, som alle giver dig ammunition til at lave den gode opgave. Det er nemlig vigtigt at være godt forberedt, inden du begynder at skrive, så du kan have ro i maven, når SRP-ræset starter.

Vi har indlæg, som er relevante i forhold til alle led i opgaven. Fra hvordan du vælger emne, til hvordan du får en god skriveproces og ikke mindst, hvordan du bruger dine vejledere bedst muligt.

Målrettet hjælp til SRP

Værdifuld vejledning til SRP

En mentor kan give dig værdifuld vejledning hele vejen – fra dit arbejde med at lave den helt rigtige problemformulering til skriveprocessen og den mundtlige eksamen til sidst i SRP-forløbet. Fordi vores mentorer alle er topstuderende, har de en masse erfaring med at skrive store projekter. En erfaring, som helt sikkert vil komme dig til gode. Tryk "start her", og du vil komme videre, så du kan blive kontaktet. 
Du kan finde alle vores priser her.