Bliv klædt på til din SRP og få ro i maven Bliv klædt på til din SRP og få ro i maven
Pris Vinder

Værdifuld vejledning til SRP og SOP


Få skriveråd og sparring af en topstuderende

Emilie fik en god eksamensoplevelse

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt - særligt når man også skal forsvare det mundtligt. Hvordan skriver jeg en god problemformulering? Hvordan forbereder jeg mig bedst muligt til mine vejledningsmøder? Har jeg styr på formalia? Hvordan får jeg en rød tråd i mit skriftlige projekt? Og hvordan forbereder jeg min mundtlige eksamen?

Uanset om du skal skrive SRP eller SOP, kan vores mentorer hjælpe dig med at få en god og lærerig proces. Du får hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan udforme og præsentere et projekt, du er stolt af.

Sådan foregår det


Vi er med hele vejen

1. Behovsafklaring
Forud for forløbet tager vi en snak om dine ønsker til processen. Vi spørger ind til dine fag, dit emne, dine tanker om projektet, og hvad du især har brug for vejledning i. Det er vigtigt for os at kende til dit projekt og dine forventninger, så vi kan tilrettelægge et ideelt forløb.

Personlig fagvejledning som indeholder løbende kontakt og evaluering
Vi finder den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver

2. Det gode match
Med afsæt i vores første samtale søger vi efter den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver, og som er særlig kompetent til netop de fag, du skal beskæftige dig med. Vi bestræber os på at finde en mentor, der bor så tæt på, at I kan mødes hjemme hos dig.

3. Magien begynder
Du og mentoren aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes; hvor og hvornår I mødes, og hvordan I disponerer timerne. Det giver en fleksibilitet, som er guld værd i et forløb, der kan føles hektisk. Vi kan naturligvis altid kontaktes, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer.

Når din forberedelse er sat i system, kan du få mere ro i maven
Effektivisér din eksamensforberedelse med en mentor

4. Det gode projekt
Ambitionen er, at du kan aflevere og præsentere et projekt, du er glad for og stolt af. En god opgave og et godt oplæg er typisk resultatet af en god proces. Derfor lægger vi vægt på at skabe struktur og overblik, så du kan arbejde selvstændigt, og din proces bliver en overskuelig og lærerig oplevelse.

En mentor kan give dig værdifuld vejledning hele vejen – fra dit arbejde med at skrive den helt rigtige problemformulering til skriveprocessen og den mundtlige eksamen i dit projekt. Se vores priser her.

Få meget mere viden om SRP og SOP

På vores blog finder du en lang række tips og tricks, som du kan have glæde af i arbejdet med dit projekt – uanset om det er SRP eller SOP. Du kan bl.a. læse om

  • hvordan du vælger fag og emne
  • hvordan du får en god skriveproces
  • hvordan du undgår plagiat

... og meget, meget mere!

Få råd om skriveproces og præsentationsteknik


Bliv skarp til formalia, metode og de taksonomiske niveauer

Alle vores mentorer har fået topkarakterer i de fag, de underviser i, og de er ambitiøse til fingerspidserne. De har solid erfaring med at skrive akademiske opgaver, og de har mange gode råd til den gode skriveproces. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, når du skal til mundtlig eksamen i dit projekt. En mentor kan vejlede dig om præsentationsteknik og hjælpe dig med at disponere dit oplæg, så du kan fremlægge det overbevisende - og med ro i maven.

Vores mentorer har indgående kendskab til formalia og kan hjælpe dig med at strukturere den skriftlige opgave, så den opfylder alle krav. Din mentor kan også være en værdifuld sparringspartner, når du skal arbejde med metodeovervejelser. Mentoren kan hjælpe dig med at skabe overblik, give dig videnskabsteoretiske input og hjælpe dig på alle de taksonomiske niveauer.

De seneste år har MentorDanmark hjulpet tusindvis af 3.g’ere med deres projekter, og vi er også klar til at hjælpe dig. Med en mentor bliver du klædt på til at udforme det bedst mulige projekt. Det gør en forskel for din faglighed og din selvtillid.

Klare delmål skaber overblik i din SRP-proces

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter