Bliv klædt på til din SRP og få ro i maven Bliv klædt på til din SRP og få ro i maven

Værdifuld vejledning til SRP


Få skriveråd og sparring af en topstuderende

Emilie fik en god eksamensoplevelse

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt, som SRP, – særligt når man også skal forsvare det mundtligt. Hvordan skriver jeg en god problemformulering? Hvordan forbereder jeg mig bedst muligt til mine vejledningsmøder? Har jeg styr på formalia? Hvordan får jeg en rød tråd i mit skriftlige projekt? Og hvordan forbereder jeg min mundtlige eksamen?

Vores mentorer kan hjælpe dig med at få en god og lærerig proces, når du skal lave din SRP. Få hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan udforme og præsentere et projekt, du er stolt af.

Sådan foregår SRP-forløbet


Vi er med hele vejen

1. Behovsafklaring
Forud for dit SRP-forløb tager vi en snak om dine ønsker til processen. Vi spørger ind til dine fag, dit emne, dine tanker om projektet, og hvad du især har brug for vejledning i. Det er vigtigt for os at kende til dit projekt og dine forventninger, så vi kan tilrettelægge et ideelt SRP-forløb.

Personlig fagvejledning som indeholder løbende kontakt og evaluering
Vi finder den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver

2. Det gode match
Med afsæt i vores første samtale søger vi efter den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver, og som er særlig kompetent til netop de fag, du skal beskæftige dig med under din SRP. Vi bestræber os på at finde en mentor, der bor så tæt på, at I kan mødes hjemme hos dig, hvis det er det, du ønsker.

3. Magien begynder
Du og mentoren aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes; hvor og hvornår I mødes, og hvordan I disponerer timerne. Det giver en fleksibilitet, som er guld værd i et SRP-forløb, der kan føles hektisk. Vi kan naturligvis altid kontaktes, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer.

Når din forberedelse er sat i system, kan du få mere ro i maven
Effektivisér din eksamensforberedelse med en mentor

4. Det gode SRP-forløb
Ambitionen er, at du kan aflevere og præsentere en SRP, du er glad for og stolt af. En god opgave og et godt oplæg er typisk resultatet af en god proces. Derfor lægger vi vægt på at skabe struktur og overblik, så du kan arbejde selvstændigt, og din SRP-proces bliver en overskuelig og lærerig oplevelse.

Få gode tips til din SRP på vores blog


Så er du helt klar til at skrive

Få gode tips til din SRP

Klare delmål skaber overblik i din SRP-proces

På vores blog kan du varme op til din SRP med en række blogindlæg, som alle giver dig ammunition til at lave den gode opgave. Det er nemlig vigtig at være godt forberedt, inden du begynder at skrive, så du kan have ro i maven, når SRP-ræset starter.

Vi har indlæg, som er relevante i forhold til alle led i opgaven. Fra hvordan du vælger emne, til hvordan du får en god skriveproces og ikke mindst, hvordan du bruger dine vejledere bedst muligt.

Få hjælp til din SRP


Det giver ro i maven

Vi er klar på at hjælpe

En mentor kan give dig værdifuld vejledning hele vejen – fra dit arbejde med at lave den helt rigtige problemformulering til skriveprocessen og den mundtlige eksamen til sidst i SRP-forløbet. Fordi vores mentorer alle er topstuderende, har de en masse erfaring med at skrive store projekter. En erfaring, som helt sikkert vil komme dig til gode. Tryk "start her", og du vil komme videre, så du kan blive kontaktet. 
Du kan finde alle vores priser her.