IMG 8262
IMG 8262

Få hjælp til din SRP

Der kan være meget at holde styr på, når SRP'en står for døren. Få hjælp til din SRP med en mentor

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Målrettet hjælp til din SRP - eller SSO/SOP

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt som SRP. Hvordan formulerer jeg mig bedst muligt? Hvordan holder jeg den røde tråd? Hvordan argumenterer jeg ordenligt? Og husker jeg nu alle formalia?

Vores mentorer kan hjælpe dig med at få en god og lærerig proces, når du skal skrive din SRP. Få hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan skrive et projekt, du er stolt af.

Sådan foregår SRP-forløbet

1. Behovsafklaring
Forud for dit SRP-forløb tager vi en snak om dine ønsker til processen. Vi spørger ind til dine fag, dit emne, dine tanker om projektet, og hvad du især har brug for vejledning i. Det er vigtigt for os at kende til dit projekt og dine forventninger, så vi kan tilrettelægge et ideelt SRP-forløb.

2. Det gode match
Med afsæt i vores første samtale søger vi efter den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver, og som er særlig kompetent til netop de fag, du skal beskæftige dig med under din SRP. Mentor har selv skrevet mange store opgaver.

3. Magien begynder
Du og mentoren aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes; hvornår I mødes, og hvordan I disponerer timerne. Det giver en fleksibilitet, som er guld værd i et SRP-forløb, der kan føles hektisk. Vi kan naturligvis altid kontaktes, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer.

4. Det gode SRP-forløb
Ambitionen er, at du kan aflevere og præsentere en SRP, du er glad for og stolt af. En god opgave og et godt oplæg er typisk resultatet af en god proces. Derfor lægger vi vægt på at skabe struktur og overblik, så du kan arbejde selvstændigt, og din SRP-proces bliver en overskuelig og lærerig oplevelse.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Skal vi ikke sende en SRP-guide til dig?

Du skal til at i gang med din SRP. Måske gør du dig allerede tanker om, hvad den skal handle om, men du ved ikke helt, hvor du skal starte. Eller måske tænker du, at dine lærere taler et helt andet sprog, når de fortæller om vejledning, problemformuleringer, taksonomiske niveauer og røde tråde.
Lad os hjælpe dig med at komme godt fra start. Skriv dig op her og få vores gratis SRP-guide og mails med SRP-tricks sendt direkte til dig.Priser på SRP forløb

Intensivt eller længerevarende SPR-forløb?
10 Timer

Lille pakke

Intensivt og effektivt boost

4.499,-


 • Hjælp til skriftlig eller mundtlig del
20 Timer

Mellem pakke

Til opgave og mundtlig eksamen

7.999,-


 • Vejledning og sparring til SRP-opgaven
 • Forberedelse og mundtlig eksamenstræning
 • E-bog: Komplet guide til en god SRP

Bemærk: SRP-perioden er en meget travl tid, og vi kan desværre ikke hjælpe alle. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid, hvis du overvejer at få en mentor tilknyttet. Ring til os på 6161 7777 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Læs vilkår for SRP-forløb her.

Få gode tips til din SRP

- kvit og frit!

På vores blog kan du varme op til din SRP med en række blogindlæg, som alle giver dig ammunition til at lave den gode opgave. Det er nemlig vigtigt at være godt forberedt, inden du begynder at skrive, så du kan have ro i maven, når SRP-ræset starter. Vi har indlæg, som er relevante i forhold til alle led i opgaven. Fra hvordan du vælger emne, til hvordan du får en god skriveproces og ikke mindst, hvordan du bruger dine vejledere bedst muligt.

  Gymnasieelev har svært ved samfundsfag

  SRP: hvordan vælger jeg emne og fag?

  Skal du til at vælge fag og emne til din SRP/SOP, og virker det måske både overvældende og forvirrende? Det forstår vi godt. Vi hjælper dig forhåbentligt lidt på vej her, i forhold til hvilke fag du kan skrive i, og hvordan du vælger det helt rigtige emne.

  Læs mere

  Shutterstock 739658797 lille 1

  SRP: Sådan laver du en indholdsfortegnelse i Word

  En indholdsfortegnelse viser din opgaves indhold, hvilket er meget essentielt i så stor en opgave som SRP. Det er derfor en fordel at få Word til at autogenere en indholdsfortegnelse, men hvordan er det nu lige, at man får den til det?

  Læs mere

  Elev og mentor foran computer

  Hvad skal SRP indeholde? Få hjælp til SRP opbygning

  Det kan være en stor mundfuld at skulle skrive SRP. Du sidder nok med tanker som ”hvor lang skal en SRP være?” og ”hvad tæller egentligt med i opgaven?" Alt dette og meget mere bliver du klogere på lige her.

  Læs mere

  Shutterstock 708012139

  SRP: Sådan laver du en korrekt litteraturliste

  Det kan være svært at holde styr på alle krav til formalia, når man skal lave en større skriftlig opgave som SRP. Derfor hjælper vi dig her på vej mod at opstille en korrekt litteraturliste, så du kan tjekke endnu et punkt af din lange to-do-liste under din SRP-skriveproces.

  Læs mere

  Gymnasieelev har svært ved lektierne

  Hjælp til SRP? 5 gode råd til at komme igennem din SRP

  Sidder du med din SRP, og kommer du gentagende gange til at falde ind i diverse overspringshandlinger? Vi har samlet 5 gode råd til dig, så du kan komme ud på den anden side med en SRP, du er stolt af.

  Læs mere

  Shutterstock 680960086

  Få hjælp til at variere dine sætninger i din opgave

  For at sikre, at ens tekst ikke bliver for tung at læse, kan det være en god idé at kigge efter de ord, der går meget igen, og bytte dem ud med tilsvarende. I får her fif til, hvordan man nemt kan spotte ordene.

  Læs mere

  Shutterstock 499599271 1

  Kom igennem din SRP trods præstations- og forventningspres

  Der er ikke længe til, at den travle tid begynder, hvor du skal skrive SRP. Er du en af dem, der lader dig presse af karakterer og forventninger? Så læs med her og få råd til, hvordan du mindsker præstationspresset under din SRP.

  Læs mere

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.