IMG 8262
IMG 8262

Få hjælp til din SRP eller SSO/SOP

Der kan være meget at holde styr på, når store opgaver som SRP'en, SSO'en m.m. står for døren. Få hjælp til din store skriftlige opgave med en mentor

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Målrettet hjælp til din SRP - eller SSO/SOP

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt som SRP. Hvordan formulerer jeg mig bedst muligt? Hvordan holder jeg den røde tråd? Hvordan argumenterer jeg ordenligt? Og husker jeg nu alle formalia?

Vores mentorer kan hjælpe dig med at få en god og lærerig proces, når du skal skrive din SRP. Få hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan skrive et projekt, du er stolt af.

Vi tilbyder lektiehjælp og eksamenshjælp til din SRP, SSO og SOP.

Sådan foregår SRP-forløbet

1. Behovsafklaring
Forud for dit SRP-forløb tager vi en snak om dine ønsker til processen. Vi spørger ind til dine fag, dit emne, dine tanker om projektet, og hvad du især har brug for vejledning i. Det er vigtigt for os at kende til dit projekt og dine forventninger, så vi kan tilrettelægge et ideelt SRP-forløb.

2. Det gode match
Med afsæt i vores første samtale søger vi efter den helt rette mentor, som har solid erfaring med at skrive store opgaver, og som er særlig kompetent til netop de fag, du skal beskæftige dig med under din SRP. Mentor har selv skrevet mange store opgaver.

3. Magien begynder
Du og mentoren aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes; hvornår I mødes, og hvordan I disponerer timerne. Det giver en fleksibilitet, som er guld værd i et SRP-forløb, der kan føles hektisk. Vi kan naturligvis altid kontaktes, hvis der opstår spørgsmål eller behov for justeringer.

4. Det gode SRP-forløb
Ambitionen er, at du kan aflevere og præsentere en SRP, du er glad for og stolt af. En god opgave og et godt oplæg er typisk resultatet af en god proces. Derfor lægger vi vægt på at skabe struktur og overblik, så du kan arbejde selvstændigt, og din SRP-proces bliver en overskuelig og lærerig oplevelse.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Skal vi ikke sende en SRP-guide til dig?

Du skal til at i gang med din SRP. Måske gør du dig allerede tanker om, hvad den skal handle om, men du ved ikke helt, hvor du skal starte. Eller måske tænker du, at dine lærere taler et helt andet sprog, når de fortæller om vejledning, problemformuleringer, taksonomiske niveauer og røde tråde.
Lad os hjælpe dig med at komme godt fra start. Skriv dig op her og få vores gratis SRP-guide og mails med SRP-tricks sendt direkte til dig.Få gode tips til din SRP

- kvit og frit!

På vores blog kan du varme op til din SRP med en række blogindlæg, som alle giver dig ammunition til at lave den gode opgave. Det er nemlig vigtigt at være godt forberedt, inden du begynder at skrive, så du kan have ro i maven, når SRP-ræset starter. Vi har indlæg, som er relevante i forhold til alle led i opgaven. Fra hvordan du vælger emne, til hvordan du får en god skriveproces og ikke mindst, hvordan du bruger dine vejledere bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.