Mentor og mentee lektiehjaelp ved laptop headercut blue
DSC00435 2

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Få hjælp til din SRP eller SSO/SOP

Der kan være meget at holde styr på, når store opgaver som SRP'en, SSO'en m.m. står for døren. Få hjælp til den store skriftlige opgave med en mentor.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt

Målrettet hjælp til din SRP - eller SSO/SOP

Det kan være noget af en mundfuld at skrive et stort, selvstændigt projekt som SRP, SSO/SOP. Hvordan formulerer jeg mig bedst muligt? Hvordan holder jeg den røde tråd? Hvordan argumenterer jeg ordenligt? Og husker jeg nu alle formalia?

Vores mentorer kan hjælpe dig med at få en god og lærerig proces, når du skal skrive din SRP, SSO og SOP. Få hjælp til at skabe struktur og overblik, så du kan skrive et projekt, du er stolt af.

Vi tilbyder lektiehjælp og eksamenshjælp til dine større skriftlige opgaver såsom SRP, SSO, SOP m.m.

En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer
bølge grafik

Sådan foregår forløbet med SRP-hjælp

  1. Behovsafklaring
    Samtale med om proces, udfordringer og behov.
  2. Det gode match
    Den rette mentor håndplukkes så hurtigt som muligt.
  3. 1-1 hjælp til SRP
    Målrettet hjælp til den større skriftlige opgave – fysisk eller online.
  4. Følg med undervejs
    Følg med på Forløbsportalen!

Certificerede mentorer

MentorDanmark har mere end 5.000 certificerede mentorer fordelt i hele Norden, der står klar til at hjælpe med struktur og overblik, læseplaner, genopfriskning af teorier og materialer, selvsikkerhed samt støtte, opmuntring, gode råd og strategier til din SRP, SSO eller SOP.

Alle mentorer har fået har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag og screenes også for deres pædagogiske færdigheder.

Om vores mentorer

Bliv kontaktet

Hvad koster SRP-hjælp?

Der er meget at holde styr på, når man skal skrive så stor en opgave som SRP, SSO og SOP. Derfor tilbyder vi hjælp til større skriftlige opgaver og har tre forskellige pakker, så hjælpen kan målrettes individuelt efter ønsker og behov.

Skriftlig pakke

10 timers intensiv hjælp til din skriftlige SRP

Samlet pris

Online forløb

4.600,-

Fysisk forløb

5.000,-

Gyldighed indtil 30. april 2024 Bliv kontaktet

Mundtlig pakke

10 timers intensiv hjælp til din mundtlige SRP

Samlet pris

Online forløb

4.600,-

Fysisk forløb

5.000,-

Gyldighed indtil 1. juli 2024 Bliv kontaktet

Udvidet SRP-pakke

15 timers intensiv hjælp til skriftlig og mundtlig del

Samlet pris

Online forløb

6.675,-

Fysisk forløb

7.125,-

Gyldighed indtil 1. juli 2024 Bliv kontaktet

Med dit forløb får du:

Hjælp til SRP på fagligt højt niveau i alle fag - fysisk eller online
Forståelse for dit behov, interesser og læringsstil
Fleksibel og skræddersyet planlægning
Certificerede mentorer med topkarakterer
Tilfredshedsgaranti
E-bog med grundig guide til SRP
Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime
Fri adgang til Restudy (værdi op til 250 kr.)

Bemærk: SRP-perioden er en meget travl tid, og vi kan desværre ikke hjælpe alle. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid, hvis du overvejer at få en mentor tilknyttet. Ring til os på 44 77 73 33 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Læs vilkår for SRP-forløb her.

Vi tager afstand fra snyd

Hos MentorDanmark tilbyder vi hjælp til at skabe struktur i din opgave, men vi skriver den ikke for dig. Vores undervisning fokuserer kun på de overordnede elementer i opgaven, som fx opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og litteratursøgning – naturligvis med en mentor, der kan relatere det til dine specifikke fag. Når du afleverer din opgave, kan du med stolthed vide, at det er dit eget arbejde, og du kan se frem til at modtage din karakter med god samvittighed og et smil.

Læs mere om, hvordan vi forholder os til snyd.

Få gode råd til SRP

- kvit og frit!

På vores vidensunivers kan du varme op til din SRP med en række blogindlæg, som alle giver dig ammunition til at lave den gode opgave. Det er nemlig vigtigt at være godt forberedt, inden du begynder at skrive, så du kan have ro i maven, når SRP-ræset starter. Vi har indlæg, som er relevante i forhold til alle led i opgaven. Fra hvordan du vælger emne, til hvordan du får en god skriveproces og ikke mindst, hvordan du bruger dine vejledere bedst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan forbereder jeg mig bedst til at skrive en SRP?

For at forberede en bedst muligt til SRP’en, er det vigtigt at starte tidligt og planlægge sin proces nøje. Vælg et emne, der er interessant, og som giver mulighed for fordybelse. Sørg for, at problemformuleringen er klart defineret og udfordrende nok til at kunne udforskes grundigt.

Lav en tidsplan, der deler opgaveskrivningen op i mindre dele som research, analyse og skrivning. Saml materialer fra pålidelige kilder og strukturer opgaven, så den er let at følge med en klar rød tråd.

Brug en vejleder aktivt til at få feedback og retning, og vær ikke bange for at justere problemformuleringen, hvis det er nødvendigt.

Hvis der er brug for ekstra hjælp undervejs, kan en mentor være en stor fordel. En mentor kan guide gennem processen, give feedback og hjælpe med at holde en på sporet.

Hvad skal en god problemformulering indeholde til SRP, SOP eller SSO?

En god problemformulering til SRP, SOP eller SSO skal være præcis og afgrænset, men samtidig give mulighed for en grundig undersøgelse af emnet. Den bør indeholde følgende elementer:

  1. En tydelig hovedproblemstilling: Det centrale spørgsmål, som opgaven skal besvare.
  2. Afgrænsning: Hvilke specifikke aspekter af emnet der vil fokuseres på.
  3. Flere underspørgsmål: Spørgsmål, der hjælper en med at udfolde og belyse forskellige sider af hovedproblemstillingen.
  4. Metode: Hvordan skal der undersøges og besvares problemstillingen – fx gennem analyser, teorier eller empiriske data.
  5. Relevans: Forklar hvorfor problemstillingen er vigtig at undersøge, og hvordan den relaterer sig til de fag, der arbejdes med.

En god problemformulering fungerer som et klart kompas, der styrer hele opgaven. Har du brug for hjælp til at udforme den, kan en mentor hjælpe dig med at finpudse din problemformulering, så den bliver skarp og målrettet.

Hvordan kan en mentor hjælpe mig med SRP/SOP/SSO og andre større opgaver?

En mentor kan være en uvurderlig hjælp i arbejdet med SRP, SOP,SSO eller andre større opgaver. Først og fremmest kan en mentor hjælpe dig med at få styr på din problemformulering, så du får en tydelig retning for opgaven. Herefter kan mentoren guide dig gennem valg af metoder og teorier, der passer til din opgave, så du står bedst muligt rustet til at analysere dit emne.

Når det kommer til selve skriveprocessen, kan en mentor støtte dig i at strukturere din opgave, formulere skarpe afsnit og sørge for, at du overholder de faglige krav og standarder. Desuden kan mentoren hjælpe dig med at forstå komplekse begreber eller modeller, så du kan formidle dem korrekt og præcist.

Endelig kan en mentor være en stor støtte i eksamensforberedelsen, hvor I sammen kan gennemgå opgaven og sikre, at du er klar til både den skriftlige aflevering og den mundtlige fremlæggelse. Med mentorens hjælp får du overblik og selvtillid i arbejdet med din store opgave.

Hvad gør jeg, hvis jeg går i stå midt i min opgaveskrivning?

At gå i stå under opgaveskrivningen er helt normalt, men der er flere måder, du kan komme videre på. Start med at tage en kort pause og få lidt afstand til opgaven. Når du vender tilbage, kan det være en god idé at bryde opgaven ned i mindre dele og fokusere på én ting ad gangen, fx at færdiggøre et afsnit eller bearbejde din problemformulering.

Hvis du stadig har svært ved at komme videre, kan du også tale med en lærer eller en studiekammerat for at få nye perspektiver.

En anden mulighed er at få hjælp fra en mentor, som kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet. En mentor kan guide dig i forhold til struktur, indhold eller forståelse af komplekse emner, så du kan få den nødvendige sparring og støtte til at færdiggøre din opgave.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.