Lektiehjælp i engelsk


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Selvom vi efterhånden møder det engelske sprog overalt i vores hverdag, er engelsk et fag, mange elever har brug for støtte til. Engelsk er blandt de mest efterspurgte fag hos MentorDanmark, og derfor har vi gjort en stor indsats for at finde landets bedste mentorer i faget. Vores mentorer underviser i engelsk på alle niveauer og i alle emner, så ligegyldigt om det drejer sig om grammatik, udtale eller at få et større ordforråd, så er vores mentorer klar til at hjælpe.

Vores mentorer har selv fået topkarakter i engelsk og brænder for at gøre en forskel. Med en-til-en-relationen mellem mentor og elev skabes et trygt miljø, der gør det nemmere at få hul på at tale sproget. Samtidig giver den individuelle undervisning en enestående mulighed for at målrette undervisningen til elevens behov og dermed maksimere læringen.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Udtale
  • Læsning
  • Grammatik


Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre eleven tryg ved at tale et fremmedsprog og motiveret for at styrke sine sproglige evner.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

Infograf procenter new
Infograf sojler new
Infograf tal new 2

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider i påsken:

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

9:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter