Vendespil med engelske gloser Vendespil med engelske gloser

Få hjælp til engelsk i grundskolen

Med en mentor får dit barn ikke bare en lektiehjælper, men også en rollemodel at spejle sig i

Mentor bruger en tavle under lektiehjaelp

Engelsk i grundskolen

Det kan være en stor udfordring at kaste sig ud i at tale et nyt sprog. Specielt hvis dit barn føler sig usikker og er bagud i forhold til resten af klassen. En mentor kan hjælpe dit barn med at få munden på gled gennem stafetter og sjove aktiviteter, hvor dit barns usikkerhed kommer i baggrunden, og en boblende læringslyst dukker frem. Målet er at opbygge dit barns selvtillid og skoleglæde, så dit barn tør række hånden op i engelsktimen eller får lyst til at deltage i en dialog på engelsk.

Mentee glad for at se mentor

Vores mentorer sikrer skoleglæde

En mentor kommer hjem til jer, så dit barn kan lære i et trygt rum. Det er mentorens fornemmeste opgave at opbygge en relation og skabe et trygt læringsrum, hvor dit barn kan føle sig tryg i at tale et fremmedsprog, og hvor der både er plads til fejl og succeser. Dit barn skal ikke længere sidde med en følelse af at være dum. Den grundige matchproces, som påbegyndes allerede ved første kontakt til os, sikrer, at relationen og rummet hurtigt bliver etableret, så dit barn kan føle sig tryg allerede fra første møde. Det er den samme mentor hver gang, det skaber også tryghed.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Ekspertudviklet lektiehjælp i engelsk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores engelsk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i engelsk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Oliva faar lektiehjaelp i engelsk

Olivia har fået selvtillid og er blevet mere selvkørende

Engelsk var et fag, der udfordrede Olivia. Derfor valgte familien, at Olivia skulle have hjælp af en mentor. Olivia fik Marie-Louise som mentor, og de to piger viste sig at være et super match. Faktisk ser Olivia mere Marie-Louise som en ven frem for en mentor, og de har det sjovt sammen, mens Olivia lærer. De træner eksempelvis mundtlig engelsk gennem et spil Scrabble.

Tips og tricks til engelsklektierne