Bliv klar til skolestart! Book en mentor

Om MentorDanmark


En vækstvirksomhed med store ambitioner

MentorDanmark er landets største og eneste landsdækkende lektiehjælpsvirksomhed med mere end 3.000 undervisere. MentorDanmark blev stiftet af Nicklas Kany i 2013 og vandt i 2014 Ivækstprisen for ”Årets væksteventyrer”, samt juryprisen EY’s ”Entrepreneur Of The Year” ved landskåringen i 2015. Senest blev virksomheden nordisk vinder af ”People’s Choice” prisen ved Nordic Startup Awards 2017 og Københavns Erhvervspris i 2018.

Med en brændende passion for motiverende undervisning, er vores mission meget klar: alle børn har ret til en god skolegang, og vi vil give dem større skoleglæde og lysten til at lære. Landets dygtigste topstuderende hjælper elever fra folkeskolen og gymnasiet med deres faglige udfordringer. De er alle screenet og testet for deres personlige, faglige og pædagogiske kompetencer, inden de bliver mentorer, og de uddannes løbende for at sikre høj kvalitet.

Stifterens ord


Vi vil være verdensmestre i lektiehjælp

"Jeg fandt min passion for undervisning, da jeg arbejdede som lærervikar ved siden af økonomistudiet på universitetet. Her brugte jeg timevis på at forberede mig og kunne mærke, at min måde at undervise på vitterligt gjorde en forskel. Jeg brændte for at styrke børn og unges faglige selvtillid, og det blev startskuddet til opstarten af mit eget lektiefirma – men det skulle være mere end blot et lektiefirma. En underviser hos mig skulle fungere som en rollemodel og en mentor. Derfor blev firmaet døbt MentorDanmark. Det skulle være skræddersyet lektiehjælp i hjemmet – med fokus på det enkelte barns behov og læringsstil.

I dag er kvaliteten i undervisningen fortsat vores højeste prioritet. Derfor skal alle vores undervisere være topstuderende, dygtige formidlere og screenes for deres faglige og pædagogiske evner. Vi finder talenterne med en brændende passion for deres fag. De allerbedste bliver udvalgt og trænet i at skabe motivation og glæde i undervisningen, så passionen smitter og vækkes hos eleven. Alle vores undervisere sætter en ære i at påtage sig mentorrollen og gøre en forskel ved hver eneste undervisningstime. Vi vil nemlig være verdensmestre i lektiehjælp! 

Selvom lektiehjælpen skal være sjov, skal den også være effektiv og struktureret. Derfor har alle familier adgang til en unik mobil app, som giver mulighed for at følge med i undervisningsaftaler, progression og feedback fra mentoren. På den måde, kan du som forælder løbende følge dit barns udvikling på sidelinjen. 

MentorDanmark er vokset ved anbefalinger fra familie til familie. Det er vi stolte af og forsøger hele tiden at gøre det lidt bedre."

Nicklas Kany
Stifter af MentorDanmark

Mød teamet


Sammen gør vi en forskel

Fagvejledning

Direktion og ledelse

HR og rekruttering

Marketing

IT

Regnskab

Vi har vundet


Vi er meget stolte af den flotte anerkendelse

Partnere


og kommuner der benytter sig af os