Lektiehjælp med mentor og elev
Koncentreret elev

Lektiehjælp i gymnasiet

Vores mentorer er topstuderende med pensum i frisk erindring

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
lektiehjaelp i gymnasiet

Få hjælp af en topstuderende

Har du brug for hjælp til at realisere dine drømme i gymnasiet? Eller har du svært ved at finde motivationen? Måske du kigger ind i en uoverskuelig eksamensperiode? Uanset hvad du har brug for hjælp til, har vi en løsning til dig. Med lektiehjælp i gymnasiet er der nemlig 100 % fokus på dig og dine behov. Vores mentorer brænder for at give inspirerende undervisningsforløb. Det giver nemlig faglig selvtillid og lyst til læring. For det skal være sjovt at gå i gymnasiet!

Elev i gymnasiet får lektiehjælp i engelsk

Hvad kan en mentor gøre for dig?

En faglig og personlig sparringspartner

Vores mentorer yder mere end bare lektiehjælp af høj kvalitet. De fungerer også som sparringspartner og som en rollemodel. Det helt særlige ved vores mentorforløb er, at undervisningen foregår en-til-en og ung-til-ung. Det sikrer en tryg og nær relation mellem dig og din mentor, og giver tid til at gå i dybden med store og små spørgsmål.

Vi kan hjælpe med det hele

Hvad har du brug for?
Ikon

Lektiehjælp

Kæmper du med et fag? Eller kunne du godt tænke dig at styrke din karakter? Uanset hvad du har brug for, står vi klar til at hjælpe. Lektiehjælpen foregår sammen med en af vores certificerede mentorer, der skræddersyr lektiehjælpen til dig. Det sikrer, at lektiehjælpen foregår på dine præmisser.

Ikon

Eksamen

Får du også svedige håndflader ved tanken om eksamen? En mentor kender følelsen, og kan fungere som din sparringspartner. I en mentor får du en unik støtte, der kan overskueliggøre opgaven og komme med guldkorn. Uanset hvilken eksamensform du skal til, har vi et produkt der passer til dig.

Ikon

SRP/SOP

Skal du til at skrive en større skriftlig opgave såsom SRP, SOP, DHO eller SSO? At skulle skrive (og senere forsvare) så stort et projekt kan være svært at finde hoved og hale i. En mentor hjælper dig sikkert i mål. Du får hjælp og sparring til lige netop dét, du har brug for. Så kan du aflevere en opgave, du er stolt af.

Har I en mentor i min by?

-Tjek dit nærområde her
Mentor hjælper elev med dansk i gymnasiet

Lær på din måde

Tilpasset undervisning til lige netop dig

Din mentor skræddersyr lektiehjælpen efter dine behov, personlige læringsstil og interesser. På den måde opnår I bedst de resultater, som du ønsker. Din mentor vil også altid gå efter at skabe et inspirerende og motiverende læringsmiljø for dig.

Vores mentorer

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Gør hverdagen nemmere

Få de bedste tips og tricks lige her

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.