Lektiehjælp med mentor og elev
Koncentreret elev

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i gymnasiet

Vores mentorer er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag og med pensum i frisk erindring

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mark får hjælp til engelsk

Kvalitetssikret lektiehjælp i gymnasiet

Vi ved, at mange ønsker at realisere deres drømme i gymnasiet. Men at det kan være svært at finde motivationen, og der er lange og uoverskuelige eksamensperioder.

Derfor tilbyder vi lektiehjælp og eksamenshjælp i alle fag i gymnasiet. Uanset hvad der er brug for, har vi en løsning, der er skræddersyet 100 %. Vores mentorer brænder for at give inspirerende undervisningsforløb. Det giver nemlig faglig selvtillid og lyst til læring. For det skal være sjovt at gå i gymnasiet!

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag i gymnasiet

Se alle fag herunder
Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

1

Behovsafklaring

Samtale om interesser og behov

2

Det gode match

Den rette mentor udvælges

3

Opstartsmøde med mentor

Mød mentor og mærk kemien

4

1-1 lektiehjælp

Undervisning - fysisk eller online

5

Følg med undervejs

Følg udviklingen på Forløbsportalen

Vi kan hjælpe med det hele

- og vi garanterer gode resultater
Ikon

Lektiehjælp

Kæmper du med et fag? Eller kunne du godt tænke dig at styrke din karakter? Uanset hvad du har brug for, står vi klar til at hjælpe. Lektiehjælpen foregår sammen med en af vores certificerede mentorer, der skræddersyr lektiehjælpen til dig. Det sikrer, at lektiehjælpen foregår på dine præmisser.

Ikon

Eksamen

Får du også svedige håndflader ved tanken om eksamen? En mentor kender følelsen, og kan fungere som din sparringspartner. I en mentor får du en unik støtte, der kan overskueliggøre opgaven og komme med guldkorn. Uanset hvilken eksamensform du skal til, har vi et produkt der passer til dig.

Ikon

SRP/SOP

Skal du til at skrive en større skriftlig opgave såsom SRP, SSO, SOP eller DHO? At skulle skrive (og senere forsvare) så stort et projekt kan være svært at finde hoved og hale i. En mentor hjælper dig sikkert i mål. Du får hjælp og sparring til lige netop dét, du har brug for. Så kan du aflevere en opgave, du er stolt af.

Et billede af fagvejleder Simone, der taler i headset

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Mød en af vores dygtige mentorer

- der er klar til at tilbyde lektiehjælp i gymnasiet
Et billede af mentor Katinka Holme

Katinka
Underviser i

Engelsk ikon Tysk ikon Matematik ikon Dansk ikon Historie ikon

Jeg hedder Katinka, jeg er 20 år og går på universitetet. Jeg studerer antropologi, men jeg overvejede dog også at læse matematik, da jeg elskede det fag i skolen - det er også en stor del af grunden til, at jeg blev mentor, så jeg kan hjælpe andre med at blive lige så gode til matematik som mig. 

Det er utroligt givende for mig at undervise og hjælpe andre, og jeg tror på, at alle kan lære alt, hvis bare man bruger den rigtige tilgang - selv i fag man ikke er vilde med eller ikke kan se pointen i. Generelt i forhold til læring, er der altid en måde man kan lære noget på. Det er derfor, jeg elsker at være mentor - det, at arbejde sammen med mentee om at finde netop den bedste måde at lære på, er skønt.

Vis mere Vis mindre

Et billede af mentor Katinka Holme

Katinka

Et billede af mentor Yannick Okpara

Yannick

Et billede af mentor Mathilde Markussen

Mathilde

Et billede af mentor Christian Funder

Christian

Et billede af mentor Carl August

Carl August

Et billede af mentor Louise Barfoed

Louise

Et billede af mentor Anton Hou

Anton

Et billede af mentor Tracy Akpobasaa

Tracy

Et billede af mentor Aleyna Ünsal

Aleyna

Et billede af mentor Anna Thilde Hands

Anna-Thilde

Et billede af mentor Sebastian Søndergaard

Sebastian

Et billede af mentor Abinaja Jeyapalan

Abinaja Jeyapalan

Et billede af mentor Olivia Due

Olivia

Et billede af mentor Katrine Jordahn

Katrine

Et billede af mentor Mia Kristensen

Mia

Et billede af mentor Emilie Pedersen

Emilie

Et billede af mentor Liane Cornelia

Liane

Et billede af mentor Alberte Blæhr

Alberte

Et billede af mentor Caroline Pedersen

Caroline

Et billede af mentor Virgil Kroager

Virgil

Et billede af Eline Thyssen

Eline

Et billede af Karoline Nielsen

Karoline

En illustration af fagmaterialer fra Gyldendal

Fagmateriale fra Gyldendal, Systime og Restudy

Med et lektiehjælpsforløb hos MentorDanmark får man adgang til et hav af undervisningsmaterialer. Man får bl.a. adgang til mere end 2.000 undervisningsvideoer på Restudy, hvor man kan få genopfriske faglige emner eller få konkrete ideer til eksamensøvelser. Derudover får man adgang til materialer fra Gyldendal og Systime.

Et billede af udsigt over by

Find en mentor i din by

Vi har kvalificeret og fagligt dygtige mentorer i hele landet, der står klar til at hjælpe med lektiehjælp og eksamenshjælp af allerhøjeste kvalitet. Det er også muligt at få lektiehjælp online. Lektiehjælpen skræddersyes efter individuelle ønsker, behov og interesser. 

Nogle af de mest efterspurgte byer er: København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Hvorfor vælge MentorDanmark?

  • Gode forudsætninger for fremtiden
  • Øget skoleglæde, tryghed, motivation og trivsel
  • Faglige succesoplevelser og selvtillid samt bedre skolevaner
  • Vores mentorer er topstuderende, der brænder for at give skoleglæden videre
  • Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy

Hør, hvad vores kunder siger om os nedenfor.

Priser på lektiehjælp i gymnasiet

Brush-up

24 timer

Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

359,-

Online forløb

329,-

6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
Populær!

Mentorforløb

48 timer

Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

339,-

Online forløb

309,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Udvidet mentorforløb

72 timer

Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

Timepris

Fysisk forløb

319,-

Online forløb

289,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Ofte stillede spørgsmål om lektiehjælp

Hvad er lektiehjælp?

Lektiehjælp er en ydelse, hvor elever får mulighed for at forbedre deres akademiske og faglige færdigheder og forståelse for forskellige emner. Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i alle fag i gymnasiet. Så uanset om det er differentialligninger eller fransk, der driller, kan vi hjælpe med en dygtig mentor. Lektiehjælpen foregår en-til-en, så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og undre sig undervejs.

Lektiehjælp er både hjælp til lektier, forberedelse til eksamen og generel støtte til at forstå og mestre pensum.

Hvad er eksamenshjælp?

Eksamenshjælp er en støtte og forberedelse til en eksamen. Det kan være eksamen i matematik, dansk, engelsk eller andre fag, man har i gymnasiet. Man får eksamenshjælp, så man kan opnå de mest mulige resultater til eksamen og samtidig få en god oplevelse.

Hos MentorDanmark tilbyder vi eksamenshjælp i alle fag i gymnasiet. Alle vores mentorer har pensum frisk i erindring og har selv gennemført faget med karakterer som 12 og 10.

Man kan få eksamenshjælp i et specifikt fag eller emne, man har svært ved. Det er også muligt at få eksamensteknikker og øvelser til at klare eksamen roligt og godt.

Hvordan kan man få skoleglæden tilbage i gymnasiet?

At genfinde skoleglæde og motivationen i gymnasiet kan være en udfordrende - men særdeles givende proces. Somme tider kan man have brug for en mentor udefra til at få et syn syn på skolen. En mentor fra MentorDanmark kan hjælpe med at genfinde motivationen ved at stille reflekterende spørgsmål og gøre lektierne sjove og varierende.

En mentor kan også hjælpe med at sætte klare og realistiske mål for, hvad man vil opnå i gymnasiet og samtidig være med til at skabe en god studierutine.

Hvad koster det at få lektiehjælp?

Der er flere forskellige forløb at vælge mellem hos MentorDanmark, så den helt rette mentor kan matches. Lektiehjælpen i gymnasiet starter på 289 kr. i timen, og det er altid muligt at dele sin betaling op over flere måneder.

Hvor kan man få lektiehjælp?

Det er muligt at få lektiehjælp hjemme hos sig selv eller et sted ude i byen. Det kan være på et bibliotek i nærheden eller på en café. Vores mentorer er fleksible og planlægger lektiehjælpen ud fra jeres ønsker og behov. Tid og sted planlægges kan aftales løbende.

Det er også muligt at få lektiehjælp online.

Hvordan klarer man sig godt i gymnasiet?

At klare sig godt i gymnasiet kræver flere ting. Det kræver en god kombination af studieteknik, god tidsstyring, engagement i læring m.m.

Det kan være en god idé at få en mentor som støtte og support til de svære fag. En mentor kan også hjælpe med en god studieteknik og gode skolevaner. Mentorer fra MentorDanmark kan hjælpe med at sætte mål, fortælle, hvordan man tager gode notater, hvordan man prioriterer sine opgaver og organiserer sig.

Hvordan undgår man at dumpe et fag?

Når man går i gymnasiet, skal man til mange eksaminer. At undgå at dumpe et fag kræver flere ting. Det kræver engagement, motivation og overblik. Men vær ikke nervøs! Det er muligt at få en fantastisk gymnasietid med gode resultater og oplevelser. Vores mentorer står klar til at hjælpe, hvis der er brug for det. En mentor kan hjælpe med at forklare de enkelte fags krav, skabe en god studieplan, hjælpe med læseteknikker og notatteknikker. En mentor kan også være med til at skabe overblik, sætte mål og give god motivation.

Kan man få lektiehjælp i matematik?

Differentialregning, brøkregning, Pythagoras... Det kan for nogle lyde som kinesisk eller et andet sprog! Vi hører fra rigtig mange, at matematikken godt kan drille, når man kommer i gymnasiet. Fortvivl ikke. Vi kan hjælpe med en mentor. Matematik kan læres af alle, og vores mentorer tilbyder lektiehjælp i matematik, hvor og hvornår det bedst passer.

Vores mentorer har selv gennemført matematik i gymnasiet med 12 og 10 og går nu på CBS, KU eller anden videregående uddannelse, hvor de bruger matematikken i det daglige.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.