Koncentreret elev Lektiehjælp med mentor og elev

Lektiehjælp i gymnasiet

Vores mentorer er topstuderende, der selv lige har siddet på skolebænken, og de har derfor pensum i frisk erindring

lektiehjaelp i gymnasiet

Få hjælp af en topstuderende, der brænder for sit fag

Har du brug for hjælp til at realisere dine drømme i gymnasiet? Uanset om det er et specifikt fag, en eksamen eller den generelle motivation, du har brug for hjælp til, har vi en løsning til dig. Med lektiehjælp i gymnasiet er der nemlig 100 % fokus på dig og dit behov.

Vi brænder for at skabe inspirerende undervisningsforløb, der giver faglig selvtillid og lyst til læring. For det skal være sjovt at gå i gymnasiet! Derfor sætter mentoren din lyst til at lære i centrum. Vi sørger altid for at matche dig med en af vores dygtige mentorer, som både er en stjerne i sit undervisningsfag, har god energi og bruger sit indgående kendskab til gymnasiet i undervisningen. Det betyder, at din mentor kan skræddersy et forløb, hvor målet er fagligt overskud og udvikling.

Vi kan hjælpe dig i alle fag

Se vores mest efterspurgte
Skriv en god eksamensopgave

Lær på din måde

For at lektiehjælpen virkelig kan give dig de resultater, som du ønsker, tager vi udgangspunkt i netop din læringsstil. Vi lærer nemlig alle forskelligt, og derfor vil din mentor altid skræddersy lektiehjælpen efter dit behov, personlige læringsstil og interesser. Din mentor vil også altid gå efter at skabe et inspirerende og motiverende læringsmiljø for dig.

Bare dét, at I sidder en-til-en, gør en mærkbar forskel. For det adskiller sig fra den undervisningsform, du oplever i gymnasiet. Med en mentor bliver stoffet dermed også gennemgået i dit tempo, så du kan spørge din mentor igen og igen om det samme, hvis du har behov for det. Mentoren er der for dig – ingen andre.

Måske har du allerede erfaret, hvordan du lærer bedst? Eller måske du endnu har til gode at udforske de fire læringsstile? Nogle lærer bedst auditivt, hvilket betyder, at de har brug for at få tingene fortalt. Andre lærer bedst visuelt. En tredje gruppe har brug for at få fingrene i stoffet og røre ved tingene, og andre har brug for at bruge kroppen.

Din mentor vil guide dig, og sammen finder I den kombination, der giver bedst mening for dig.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Kontakt fagvejledningen

Inden mentorforløbet kan starte, skal du kontakte vores fagvejledning. De er specialister i at matche den studerende med den helt rette mentor. Når du ringer ind, vil du derfor også blive mødt af en række spørgsmål omkring dine behov, motivation og læringsstil – men fagvejlederen er også interesseret i dine fritidsinteresser og personlighed. Vi tror nemlig på, at du kan få et endnu bedre forløb, hvis du og mentoren har noget tilfælles.

Under hele dit mentorforløb har du din egen personlige fagvejleder, som altid er tilgængelig, hvis der opstår spørgsmål.

Har I en mentor i min by?