Lektiehjælp med lapper i panden
Lektiehjælp med lapper i panden

Skræddersyet lektiehjælp i fransk

Har dit barn svært ved at turde række hånden op i fransktimerne? Boost dit barns faglighed og selvtillid med en mentor

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Fransk i grundskolen

I fransk arbejder grundskoleeleverne først og fremmest med mundtlig og skriftlig formidling i fransktalende lande. Udover den sproglige kompetence, eleverne får, introduceres de også for nye kulturer og samfund, hvilket er med til at styrke deres kulturelle bevidsthed. Nogle elever synes, det er dejligt med et nyt fag på skoleskemaet, mens det for andre kan føles som en stor mundfuld.

Få personlig eksamenshjælp af en mentor

Plads til fordybelse

Dyk ned i det franske

Franskmentorerne har fået topkarakter i faget, og de elsker at give glæden ved fransk videre. Hos MentorDanmark er vores koncept en-til-en-undervisning. Her får dit barn og jeres tilknyttede mentor rig mulighed for at gå i dybden med det, I har brug for, og der er plads til både fejl og fordybelse.

Privatundervisning med mentor

Skræddersyet efter jeres behov

Skab troen på egne evner

Mentorerne laver spændende franskundervisning gennem lege, spil og stafetter, som alt sammen er med til at styrke dit barns tro på egne sproglige evner. Udover at undervisningen foregår en-til-en, så foregår det også ung-til-ung. Det sikrer, at mentorerne har franskfaget og dets metoder i frisk erindring, idet de selv sidder eller lige har siddet på skolebænken. Uanset om det er læsning eller udtale, dit barn har svært ved, har vi en mentor til jer.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Kvalitetssikret undervisning

- med materialer fra Gyldendal

MentorDanmark er en del af Gyldendal, som er den største udbyder af diverse læringsmaterialer til grundskoler og gymnasier. Vi er meget glade og stolte over at være en del af Gyldendal, da alle vores mentorer har adgang til Gyldendals mange fagmaterialer. På den måde sikrer vi, at lektiehjælp i fransk ikke bare er målrettet den enkelte elev, men at lektiehjælpen også er af højeste kvalitet.

Tips og tricks til fransklektierne

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.