Eksamen header still
Eksamen header still

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Brug for hjælp til eksamen?

Svært ved at overskue det store pensum til eksamen? Eksamensangst? Højere fagligt niveau? Gør eksamensperioden til en god oplevelse med skræddersyet eksamenshjælp.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor og elev har det godt ved computeren_2

Kvalitetssikret eksamenshjælp

Rigtig mange kæmper med nervøsitet, stress og angst i forbindelse med eksamen, og en løsning kan derfor være at få hjælp af en mentor.

MentorDanmark tilbyder målrettet eksamenshjælp og skræddersyr processen ud fra individuelle behov, ønsker og interesser – uanset om det er fysisk eller online. Vi hjælper i alle fag – mundtligt og skriftligt – i både folkeskolen og gymnasiet.

Et billede af mentor og mentee der kigger på MentorPortalen
bølge grafik

Sådan foregår eksamenshjælp

 1. Behovsafklaring:
  Samtale om udfordringer, interesser og behov
 2. Det gode match:
  Den rette mentor håndplukkes så hurtigt som muligt 
 3. 1-1 eksamensforberedelse:
  Målrettet eksamenshjælp – fysisk eller online 
 4. Følg med undervejs:
  Følg med på Forløbsportalen, hvor vi løbende rapporterer og optimerer forløbet.
Få personlig eksamenshjælp af en mentor

Certificerede mentorer

MentorDanmark har mere end 5.000 certificerede mentorer, der står klar til at hjælpe med struktur og overblik, læseplaner, genopfriskning af pensum, selvsikkerhed samt støtte, opmuntring, gode råd og strategier til eksamen.

Alle mentorer har fået har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag og screenes også for deres pædagogiske færdigheder.

Om vores mentorer

Få hjælp til eksamen online

- så ondt i maven kan forvandes til faglig selvtillid og succesoplevelser

Med online eksamenshjælp er der en lang række fordele, der gør det til det foretrukne valg for mange.

 • Øget fleksibilitet uanset tid og sted
 • Større garanti for tilknytning af mentor i en travl periode
 • Bedste forudsætninger for det helt rette match, hvor tid og sted ikke begrænser
 • Billigere timepris og ingen binding
Læs mere om online her

Bliv klædt på til eksamen

- med online videomateriale i alle fag

Fri adgang til Restudy

Behov for at gå gennemgået et emne en ekstra gang? Eller brug for konkrete tips til en god eksamen? Bliv klar til eksamen med Restudy! Find mere end 2.000 videoer og få genopfrisket pensum, få gode råd til at håndtere eksamensangst og meget mere. Der er videoer til både grundskole og gymnasie.

Eksamensætsvideoer i matematik

Bliv klædt på til eksamen i matematik med en lang række undervisningsvideoer, hvor der gennemgås matematiske opgaver. Med et eksamensforløb hos MentorDanmark er der fri adgang til en lang række matematikvideoer med eksempler på eksamensopgaver.

Hvad koster et
eksamensforløb?

Eksamen kommer ofte lidt for pludseligt og kan for mange føles som en uoverkommelig opgave. Derfor tilbyder vi intensiv og skræddersyet hjælp til eksamener i alle fag - både i folkeskolen og gymnasiet. Vælg mellem online eller fysisk eksamenshjælp.

 Minimum 10 timers eksamenshjælp – fysisk og online Beståelsesgaranti ved køb af 14 timer  Tilfredshedsgaranti  Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime Fri adgang til Danmarks største undervisningsportal – Restudy 

Eksamensforløb

Minimum 10 timers intensiv hjælp til din eksamen

Timepris

Fysisk forløb

450,-

Online forløb

400,-

Inklusiv fri adgang til Restudy Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

*NB: Eksamensperioden er altid en meget travl tid, og vi kan desværre ikke hjælpe alle. Derfor anbefaler vi, at du/I kontakter os i god tid, hvis du overvejer en mentor.

Ring til os på 44 77 73 33 og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Eksamenshjælp i alle fag

- Her er vores mest populære

Anbefalet af forældre og elever

Logo for trustpilot

TrustPilot: Bedste hjælp. Min datter fik eksamenshjælp i fysik pga af 3 mrd sygdom. Hun fik 02 i årskarakter, men kom op på 7 til eksamen. Hun har nu afsluttet 1.g på bedste vis. Vi har været meget glade for hjælpen.

TrustPilot: Online undervisning med Mentor Danmark rykkede mig fra 00 til 12 på 5,5 måneder. Da jeg personligt selv har siddet med en mentor som der er placeret i Odense, og jeg selv i Nordjylland, var jeg meget skeptisk omkring alt det der online undervisning. Jeg har førhen haft godt og vel 2,5 år med online undervisning i løbet af min gymnasietid. Min pointe her er, at det faktisk fungerer rigtig godt. Der er mulighed for samtale om opgaverne uden at læren skal skynde sig videre og hjælpe en anden elev. Med den online undervisning som jeg har modtaget hos Mentor Danmark, har jeg rykket mig voldsomt meget fagligt, også psykisk. Med Mentor Danmarks hjælp fik jeg og min mentor et godt samarbejde op og køre og jeg gik fra 00 i kemi B i januar, til klassens eneste 12 tal til eksamen i juni. Jeg fik en tiltro til mig selv og mine evner. Mentor Danmark formår virkelig at sammensætte mentor og elev sådan at hele forløbet kører smurt.

TrustPilot: Fem stjerner! Vores datter var i risiko for at dumpe til sin matematik eksamen i 2.g. Hun fik hjælp fra Mads, som er fantastisk dygtig. Han er velfunderet i matematikken og kan forklare det, så det kan forstås. Han er desuden meget struktureret og altid velforberedt

til undervisningen. Vores datter har netop fået 10 i skriftlig mat og 12 i mundtlig. Vi er alle så glade og taknemmelige. Helt utroligt!

Gratis guide til eksamen

- få tips og tricks til at nå dine mål

Da Nicklas Brendborg og Lars Horsbøl Sørensen gik ud af gymnasiet, fik de tilsammen 57 12-taller ud 60 mulige. I deres eksamensguide ”Topstudent – Tips og tricks til bedre karakterer” deler de ud af deres erfaringer og gode tips, så du også kan opnå dine mål med eksamen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag lightudgaven af eksamensguiden, samt en række nyttige tips og tricks til eksamen. Den fulde udgave af "Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer" får du ved køb af et eksamensforløb.Elev er nervøs over eksamen

Eksamensangst, stress, trivsel

Eksamensperioden venter lige om hjørnet, og for mange er det første gang. Eksamen handler om mere end at forstå det faglige stof. Selvom de faglige begreber og pointer beherskes, oplever rigtig mange nervøsitet, søvnløse nætter og eksamensangst. Vores mentorer kan hjælpe med den mentale tilgang, troen på sig selv, evnen til at forholde sig roligt m.m. Vi har også samlet de bedste råd her:

Disse eksamensformer kan vi hjælpe med

Mundtlig eksamen ikon

Mundtlig eksamen

Der er mange aspekter, der skal styr på til den mundtlige eksamen, og det kan for mange være svært at mestre. Med eksamenshjælp fra en mentor skabes overblik og trænes eksamenssituationer, indtil der skabt tryghed og forståelse.

Skriftlig eksamen ikon

Skriftlig eksamen

Til den skriftlige eksamen er der få timer til at præstere, og når eksamen først er i gang, kan det føles, som om tiden flyver af sted. Derfor er forberedelse et vigtigt skridt på vejen. Sammen med en mentor øves opgaver, og formalia og begreber kommer på plads. 

24-timers eksamen ikon

24-timers eksamen

En 24-timers eksamen kan være intens, og mange oplever hjertebanken og svedige håndflader. Med hjælp fra en mentor kan eksamensstress vendes til ro i maven. Mentoren kan hjælpe med at strukturere og skabe overblik. 

Eksamen på gymnasiet

Flere gode råd til eksamen – kvit og frit

Vi har samlet en masse artikler, der hjælper dig eller dit barn godt igennem eksamen.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.