Vi tilbyder skræddersyet hjælp til din eksamen uanset eksamensform Vi hjælper dig med at blive eksamensklar

Målrettet hjælp til din eksamen


Eksamenshjælp så du kan blive eksamensklar

Giver dine eksamener dig ofte søvnløse nætter? Bare rolig, vi er klar til at hjælpe dig. Vi har et stærkt mentorteam klar med engagerede mentorer, som har solid erfaring med eksamener og større skriftlige opgaver. Du kan eksempelvis få hjælp til formalia, skriveteknikker og den mundtlige præsentation.

Vi tilbyder skræddersyet hjælp til din eksamen uanset eksamensform. Eksamenshjælpen tager udgangspunkt i dine behov og din foretrukne måde at lære på. Derudover foregår eksamenshjælpen i trygge rammer hjemme hos dig, på et nærliggende bibliotek eller på din skole. Vores mentorer er fleksible og kan hjælpe med din eksamen, lige hvor og hvornår det passer dig.

Få målrettet hjælp til din eksamen og bliv eksamensklar

Skræddersyet eksamenshjælp


i alle fag, på alle niveauer og med alle eksamensformer

Mundtlig eksamen


Fra svedige håndflader til ro i maven

Den mundtlige eksamen kan skræmme de fleste. Er du også en af dem, der får hjertebanken og svedige håndflader af at tænke på den forestående mundtlige eksamen? Med eksamenshjælp fra en mentor kan du få hjælp til at få overblik over din eksamen, og I kan sammen træne eksamenssituationen, til de vigtigste begreber og pointer kommer til at sidde på rygraden. Så du kan blive tryg ved at gå til din eksamen. Læs mere om mundtlig eksamen her.

Få hjælp til mundtlig eksamen

Skriftlig eksamen


Effektivisér din forberedelse med en mentor

Til den skriftlige eksamen har du få timer til at præstere, og når du først sidder i salen, kan det føles, som om tiden flyver af sted. Derfor er grundig forberedelse et vigtigt skridt på vejen til en vellykket eksamen. Med en mentor kan du øve tidligere eksamensopgaver, til struktur, formalia og vigtige begreber sidder på rygraden. Så kan du gå til eksamen med ro i maven og få det maksimale ud af de timer, eksamenen varer. Læs mere om skriftlig eksamen her.

Effektivisér din eksamensforberedelse med en mentor

24-timers eksamen


Præstér bedst muligt på den korte tid

Får du hjertebanken og svedige håndflader, når du tænker på din 24-timers eksamen? Så kan det være en god idé at få hjælp af en mentor. En 24-timers eksamen kan være intens, men med den rette hjælp kan eksamenspres og -stress vendes til ro i maven. Mentoren er en god faglig sparringspartner og kan hjælpe dig med at strukturere og skabe overblik, så du udnytter din knappe tid bedst muligt. Læs mere om 24-timers eksamen her.

En mentor er en god faglig sparringspartner

Eksamensopgaven


Få en god skriveproces med målrettet vejledning

Står du over for en stor eksamensopgave som SRO, SRP, AT, SSO, DHO eller DIO? En mentor kan hjælpe dig med at få hul på den store eksamensopgave, så skriveprocessen bliver så effektiv og lærerig som mulig. 

Mentor har selv fået topkarakter, har solid erfaring med at skrive opgaver og kan give råd og faglig sparring til din opgaveskrivning. Læs mere om eksamensopgaven her

Få en god proces med målrette hjælp og vejledning

Mathilde fik hjælp til sin eksamen


Læs om Mathildes erfaring med eksamenshjælp

Kemi var ikke ligefrem Mathildes yndlingsfag, og derfor valgte hun at få eksamenshjælp forud for sin kemieksamen. Mathilde blev matchet med mentor Mille, som viste sig at kunne give Mathilde den helt rette hjælp til eksamenen. For selvom Mathilde lå i bunden i ”kemi”-faget, så viste det sig hurtigt, at kemien mellem Mille og Mathilde var helt i top.

Først og fremmest gav eksamenshjælpen Mathilde en god eksamensoplevelse, men mentorhjælpen har givet Mathilde meget mere end blot ro til eksamenen. Læs hele Mathildes historie her og find ud af, hvordan hun klarede sin eksamen, og hvad hun ellers har fået med sig fra eksamenshjælpen

Mathilde fik hjælp til eksamen

Gratis eksamensbog


"Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer"

Topstudent - tips og tricks til bedre karakterer

Bogens to forfattere fik tilsammen 57 12-taller ud af 60 mulige og deler nu ud af erfaringer og gode tips, så du også kan få den karakter, du fortjener!

Dette er en light version af bogen: "Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer." Den fulde udgave fås ved køb af eksamenshjælp.