Eksamen header 1900x580px Eksamen mobil 1000x800px
Pris Vinder

Målrettet hjælp til din eksamen


Vi hjælper dig med at blive eksamensklar

Har du svært ved at overskue dine eksaminer? Bare rolig, vi er klar til at hjælpe dig. Med en mentor kan du få hjælp til eksempelvis formalia, skriveteknikker og det mundtlige oplæg, så du kan få en rolig nattesøvn og være frisk og veloplagt til din kommende eksamen. 

Vi tilbyder skræddersyet hjælp til din eksamen uanset eksamensform. Eksamenshjælpen tager udgangspunkt i dine behov og din personlige læringsstil og foregår i trygge rammer i eget hjem. Vi klæder dig fagligt på, så du kan gå til eksamen med ro i maven og selvtilliden i orden.

Skærmbillede-2019-03-20-kl.-17.13.29

Vi hjælper


i alle fag, på alle niveauer og med alle eksamensformer

Mundtlig eksamen


Vend svedige håndflader til ro i maven

Får du svedige håndflader og hjertebanken, når nogen nævner ”mundtlig eksamen”? Grundig forberedelse er ofte nøglen til en god eksamensoplevelse. Med en mentor kan du få hjælp til at træne eksamenssituationen, så de vigtigste begreber og pointer kommer til at sidde på rygraden. Så kan du få ro i maven, og de svedige håndflader afløses af et fast og selvsikkert håndtryk, når du går ind til den mundtlige eksamen. Læs mere om mundtlig eksamen her.

Skærmbillede-2019-03-20-kl.-17.33.30

Skriftlig eksamen


Effektivisér din forberedelse med en mentor

Til den skriftlige eksamen har du få timer til at præstere, og når du først sidder i salen, kan det føles, som om tiden flyver af sted. Derfor er grundig forberedelse et vigtigt skridt på vejen til en vellykket eksamen. Med en mentor kan du øve tidligere eksamensopgaver, til struktur, formalia og vigtige begreber sidder på rygraden. Så kan du gå til eksamen med ro i maven og få det maksimale ud af de timer, eksamenen varer. Læs mere om skriftlig eksamen her.

Large-solid-studieteknik3

24-timers eksamen


Præstér bedst muligt på den korte tid

Får du hjertebanken og svedige håndflader, når du tænker på din 24-timers eksamen? Så kan det være en god idé at få hjælp af en mentor. En 24-timers eksamen kan være intens, men med den rette hjælp kan eksamenspres og -stress vendes til ro i maven. Mentoren er en god faglig sparringspartner og kan hjælpe dig med at strukturere og skabe overblik, så du udnytter din knappe tid bedst muligt. Læs mere om 24-timers eksamen her.

Large-solid-studieteknik2

Eksamensopgaven


Få en god skriveproces med målrettet vejledning

Står du over for en stor eksamensopgave som SRO, SRP, AT, SSO, DHO eller DIO? En mentor kan hjælpe dig med at få hul på den store eksamensopgave, så skriveprocessen bliver så effektiv og lærerig som mulig. 

Mentor har selv fået topkarakter, har solid erfaring med at skrive opgaver og kan give råd og faglig sparring til din opgaveskrivning. Læs mere om eksamensopgaven her

Skærmbillede-2019-03-21-kl.-12.26.44

Gratis eksamensbog


"Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer"

Bog_eksamen

Bogens to forfattere fik tilsammen 57 12-taller ud af 60 mulige og deler nu ud af erfaringer og gode tips, så du også kan få den karakter, du fortjener!

Dette er en light version af bogen: "Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer." Den fulde udgave fås ved køb af eksamenshjælp.

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

Infograf procenter new
Infograf sojler new
Infograf tal new 2

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider i påsken:

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

9:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter