Målrettet hjælp til din eksamen

Giver dine eksamener dig ofte søvnløse nætter? Bare rolig, vi er klar til at hjælpe dig. Vi har et stærkt mentorteam klar med engagerede mentorer, som har solid erfaring med eksamener og større skriftlige opgaver. Du kan eksempelvis få hjælp til formalia, skriveteknikker og den mundtlige præsentation.

Vi tilbyder skræddersyet hjælp til din eksamen uanset eksamensform. Eksamenshjælpen tager udgangspunkt i dine behov og din foretrukne måde at lære på. Derudover foregår eksamenshjælpen i trygge rammer hjemme hos dig, ude i byen eller online. Vores mentorer er fleksible og kan hjælpe med din eksamen, lige hvor og hvornår det passer dig.

Elev der får eksamenshjælp af mentor

Vi kan hjælpe dig i disse fag

Fagvejleder sidder foran computer

Bliv kontaktet

Thor fik hjælp til sin eksamen

Thor Fik eksamenshjælp

Thors uddannelsesdrøm som flymekaniker var ved at briste, da han ikke bestod matematik. Matematik er nemlig et krav for at kunne starte på uddannelsen, og derfor var det tæt på, at Thor skulle skyde en hvid pil efter drømmen. Det ændrede sig dog, da Thor fik Kasper som mentor. Sammen fik de nemlig lagt en plan. En plan der kombinerede fysiske møder med onlineundervisning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en vinder-kombi. Derfor kunne Thor gå fra reeksamen med armene over hovedet. Et onlineforløb er nemlig ikke så forskelligt fra et fysisk forløb, fordi vores onlineplatform giver mulighed for nærværende og effektiv undervisning.

Læs her, hvordan Thor fik hjælp!

Få eksamenshjælp

Den mundtlige eksamen kan skræmme de fleste. Er du også en af dem, der får hjertebanken og svedige håndflader af at tænke på den forestående mundtlige eksamen? Med eksamenshjælp fra en mentor kan du få hjælp til at få overblik over din eksamen, og I kan sammen træne eksamenssituationen, til de vigtigste begreber og pointer kommer til at sidde på rygraden. Så du kan blive tryg ved at gå til din eksamen.

Eksamenshjælp giver ro i maven
Eksamenshjælp gør dig tryg til eksamenen

Til den skriftlige eksamen har du få timer til at præstere, og når du først sidder i salen, kan det føles, som om tiden flyver af sted. Derfor er grundig forberedelse et vigtigt skridt på vejen til en vellykket eksamen. Med en mentor kan du øve tidligere eksamensopgaver, til struktur, formalia og vigtige begreber sidder på rygraden. Så kan du gå til eksamen med ro i maven og få det maksimale ud af de timer, eksamenen varer.

Får du hjertebanken og svedige håndflader, når du tænker på din 24-timers eksamen? Så kan det være en god idé at få hjælp af en mentor. En 24-timers eksamen kan være intens, men med den rette hjælp kan eksamenspres og -stress vendes til ro i maven. Mentoren er en god faglig sparringspartner og kan hjælpe dig med at strukturere og skabe overblik, så du udnytter din knappe tid bedst muligt.

Mentor hjælper elev med eksamenen
Skriv en god eksamensopgave

Står du over for en stor eksamensopgave som SRO, SRP, SSO, DHO eller DIO? En mentor kan hjælpe dig med at få hul på den store eksamensopgave, så skriveprocessen bliver så effektiv og lærerig som mulig.

Mentor har selv fået topkarakter, har solid erfaring med at skrive opgaver og kan give råd og faglig sparring til din opgaveskrivning.

Gratis eksamensbog

Bog-eksamen

Bogens to forfattere fik tilsammen 57 12-taller ud af 60 mulige og deler nu ud af erfaringer og gode tips, så du også kan få den karakter, du fortjener!

Dette er en light version af bogen: "Topstudent - Tips og tricks til bedre karakterer." Den fulde udgave fås ved køb af eksamenshjælp.

Oplever du præstationspres?

Eksamensperioden er lig med stress og søvnløse nætter for rigtig mange børn og unge. Måske lader du dig presse af forventningerne fra omgivelserne, eller måske er det i virkeligheden et forventningspres fra dig selv, der tynger dine skuldre. Rigtig mange går også og kæmper med nervøsitet i forbindelse med en forestående eksamen. Vil du gerne føle dig bedre klædt på til din eksamen? Så find inspiration på vores blog, som er spækket med guides og eksamenstips, som kan klæde dig rigtig godt på til din eksamen.

En løsning kan også være at få hjælp af en mentor. Med eksamenshjælp fra en mentor kan du nemlig få hjælp til lige det, du har brug for i forbindelse med din eksamen.

Måske er det hjælp til struktur og overblik, du har brug for, for at skabe tryghed og ro. Måske vil du have nytte af at terpe pensum sammen med en mentor, så du kan få en selvsikkerhed og derved mindske din nervøsitet for eksamenen. Måske er det nogle helt andre ting, der volder dig problemer.

Med eksamenshjælp fra en mentor garanterer vi solid hjælp til din eksamen af en topstuderende, der ved, hvad eksamenen kræver, og selv har fået topkarakterer i de pågældende fag.

En prøve var ved at ødelægge Nynnes drøm

En dumpet matematikprøve var ved at ødelægge Nynnes drøm om at komme ind på drømmeuddannelsen. Heldigvis valgte familien, at Nynne skulle have hjælp forud for prøven, så hun og hendes mentor kunne terpe matematikfagets mange svære discipliner, indtil Nynne følte sig klar til matematikprøven.

Nynne blev matchet med mentor Marie, der kunne klæde Nynne rigtig godt på til den forestående eksamen. Nynne var super god til hovedregning, men når det kom til de andre dele af matematikken, havde hun store udfordringer. Derfor hjalp Marie hende eksempelvis med at lave en formelsamling, hvor Nynne med sine egne ord kunne forklare de dele af matematikken, hun havde svært ved. Er du blevet nysgerrig efter at høre, hvordan Nynnes matematikprøve endte? Så læs resten af historien her og få svaret.

Nynne fik hjælp til sin eksamen