Eksamen header still
Eksamen header still

Målrettet hjælp til eksamen

Har dit barn svært ved at overskue det store pensum til eksamen? Med kvalitetssikret eksamenshjælp får dit barn hjælp og støtte, så eksamen bliver en fest

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

Mentor og elev har det godt ved computeren_2

Skræddersyet eksamenshjælp

Rigtig mange kæmper med nervøsitet, stress og angst i forbindelse med eksamen, og en løsning kan derfor være at få hjælp af en mentor.

MentorDanmark tilbyder målrettet hjælp til eksamen og skræddersyr processen ud fra individuelle behov, ønsker og interesser – uanset om det er fysisk eller online. Vi hjælper i alle fag – mundtligt og skriftligt – i både folkeskolen og gymnasiet.

Forløbet tilrettelægges i tæt dialog og med udgangspunkt i den givne eksamensform, så ondt i maven og nervøsitet forvandles til faglig selvtillid, overskud og succesoplevelser.

Sådan foregår eksamenshjælp

1
Behovsafklaring:

Samtale om udfordringer, interesser og behov

2
Det gode match:

Den rette mentor håndplukkes så hurtigt som muligt

3
1-1 eksamensforberedelse:

Målrettet eksamensundervisning – fysisk eller online

4
Følg med undervejs:

På Forløbsportalen kan I følge med fra sidelinjen, hvor vi løbende rapporterer og optimerer forløbet.

Få personlig eksamenshjælp af en mentor

Certificerede mentorer

MentorDanmark har mere end 5.000 certificerede mentorer fordelt i hele Norden, der står klar til at hjælpe med struktur og overblik, læseplaner, genopfriskning af pensum, selvsikkerhed samt støtte, opmuntring, gode råd og strategier til eksamen.

Alle mentorer har fået har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag og screenes også for deres pædagogiske færdigheder.

Om vores mentorer

Mød en af vores dygtige mentorer

- der er klar til at tilbyde hjælp til eksamen

Hvad koster et
eksamensforløb?

Online eksamensforløb

Køber du et online eksamensforløb hos MentorDanmark, får du intensiv hjælp til din eksamen og fleksibel planlægning og afholdelse. 

 • 10 timers online eksamenshjælp
 • Tilfredshedsgaranti
 • E-bog fyldt med eksamenstips
 • Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime
 • Fri adgang til Danmarks største undervisningsportal – Restudy
 • Bestået eller pengene tilbage ved brug af 10 timer
 • Match med mentor inden for 24 timer efter godkendt ordre
 • Ingen binding!

Pris 349,- i timen

Læs mere om vores vilkår.

Fysisk eksamensforløb

Køber du et fysisk eksamensforløb hos MentorDanmark, får du intensiv hjælp til din eksamen.

 • 10 timers fysisk eksamenshjælp
 • Tilfredshedsgaranti
 • E-bog fyldt med eksamenstips
 • Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime
 • Fri adgang til Danmarks største undervisningsportal – Restudy
 • Bestået eller pengene tilbage
 • Tillægstimer uden binding!

Pris 449,- i timen

Læs mere om vores vilkår.

Bliv kontaktet

*NB: Eksamensperioden er altid en meget travl tid, og vi kan desværre ikke hjælpe alle. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid, hvis du overvejer en mentor.

Ring til os på 61 61 77 77 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Anbefalet af forældre og elever

TrustPilot: Bedste hjælp. Min datter fik eksamenshjælp i fysik pga af 3 mrd sygdom. Hun fik 02 i årskarakter, men kom op på 7 til eksamen. Hun har nu afsluttet 1.g på bedste vis. Vi har været meget glade for hjælpen.

TrustPilot: Online undervisning med Mentor Danmark rykkede mig fra 00 til 12 på 5,5 måneder. Da jeg personligt selv har siddet med en mentor som der er placeret i Odense, og jeg selv i Nordjylland, var jeg meget skeptisk omkring alt det der online undervisning. Jeg har førhen haft godt og vel 2,5 år med online undervisning i løbet af min gymnasietid. Min pointe her er, at det faktisk fungerer rigtig godt. Der er mulighed for samtale om opgaverne uden at læren skal skynde sig videre og hjælpe en anden elev. Med den online undervisning som jeg har modtaget hos Mentor Danmark, har jeg rykket mig voldsomt meget fagligt, også psykisk. Med Mentor Danmarks hjælp fik jeg og min mentor et godt samarbejde op og køre og jeg gik fra 00 i kemi B i januar, til klassens eneste 12 tal til eksamen i juni. Jeg fik en tiltro til mig selv og mine evner. Mentor Danmark formår virkelig at sammensætte mentor og elev sådan at hele forløbet kører smurt.

TrustPilot: Fem stjerner! Vores datter var i risiko for at dumpe til sin matematik eksamen i 2.g. Hun fik hjælp fra Mads, som er fantastisk dygtig. Han er velfunderet i matematikken og kan forklare det, så det kan forstås. Han er desuden meget struktureret og altid velforberedt

til undervisningen. Vores datter har netop fået 10 i skriftlig mat og 12 i mundtlig. Vi er alle så glade og taknemmelige. Helt utroligt!

Eksamensangst, stress, trivsel

Eksamensperioden venter lige om hjørnet, og for mange er det første gang. Eksamen handler om mere end at forstå det faglige stof. Selvom de faglige begreber og pointer beherskes, oplever rigtig mange nervøsitet, søvnløse nætter og eksamensangst. Vores mentorer kan hjælpe med den mentale tilgang, troen på sig selv, evnen til at forholde sig roligt m.m. Vi har også samlet de bedste råd til jer her:

Disse eksamensformer kan vi hjælpe med

Mundtlig eksamen ikon

Mundtlig eksamen

Der er mange aspekter, der skal styr på til den mundtlige eksamen, og det kan for mange være svært at mestre. Med eksamenshjælp fra en mentor skabes overblik og trænes eksamenssituationer, indtil der skabt tryghed og forståelse.

Skriftlig eksamen ikon

Skriftlig eksamen

Til den skriftlige eksamen har du få timer til at præstere, og når du først sidder i salen, kan det føles, som om tiden flyver af sted. Derfor er forberedelse et vigtigt skridt på vejen. Sammen med en mentor øves opgaver, og formalia og begreber kommer på plads. 

24-timers eksamen ikon

24-timers eksamen

En 24-timers eksamen kan være intens, og mange oplever hjertebanken og svedige håndflader. Med hjælp fra en mentor kan eksamensstress vendes til ro i maven. Mentoren kan hjælpe med at strukturere og skabe overblik.

Eksamen på gymnasiet

Flere gode råd til eksamen – kvit og frit

Vi har samlet en masse artikler, der hjælper dig godt igennem din eksamen.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.