Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i fransk


Vi skræddersyr et forløb ud fra dit behov

Den franske udtale kan få tungen til at slå knuder – og rækken af uregelmæssige franske verber kan synes umådelig lang! Franskfaget kan med andre ord være en vanskelig nød at knække, men med de rette værktøjer og fokuseret øvelse kan de franske verbers bøjninger blive overkommelige, og udtalen lyde autentisk.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med

  • Udtale
  • Læsning
  • Grammatik
  • Oversættelser

Hos MentorDanmark har vi gjort en stor indsats for at finde landets bedste mentorer i faget, og vores mentorer underviser i fransk på alle niveauer og i alle emner. De er dygtige formidlere og har selv fået topkarakterer i fransk. Desuden er vores erfaring, at en-til-en-relationen skaber en tryg ramme, der kan gøre det nemmere for dig at komme i gang med at tale sproget.

Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække dit behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre dig tryg ved at tale et fremmedsprog og motiveret for at styrke dine sproglige evner.

Andres erfaringer


98,6 % familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Lær fransk på en sjov måde


Vores mentorer tilpasser undervisningen til dig

Er fransk en udfordring for dig, og vil du gerne have udvidet dit franske ordforråd? Så kan det være en idé at søge hjælp hos en mentor, som kan gøre lektiehjælpen motiverende og vedkommende for dig. En mentor kan nemlig gennem inspirerende lektiehjælp og øvelser hjælpe dig med at få tungen på gled og vise dig glæden ved faget.

Alle vores mentorer er topstuderende, hvilket betyder, at de selv har fået topkarakterer i fransk. Derudover er vores mentorer fleksible, hvad angår både undervisningstider og steder. Hvis du eksempelvis er mest tryg ved at mødes hjemme hos dig i vante rammer, kan mentoren komme hjem til dig. Hvis du derimod hellere vil mødes på et bibliotek i nærheden eller på din skole, kan dette også lade sig gøre.

Lektiehjælp i fransk

En anden fordel ved at få lektiehjælp af en mentor er, at vores lektiehjælp er et ung-til-ung koncept. Det betyder, at du vil få en mentor, der selv lige har siddet på skolenbænken og ved, hvad der rør sig i din hverdag. Vi hører ofte, at vores mentorer hjælper både med faglige og personlige udfordringer, og hvis der er noget udover de franske verber, der skaber udfordringer, vil en mentor også forsøge at hjælpe med det. Derfor får du ikke blot en lektiehjælper, men en rollemodel, der kan sætte sig ind i dine tanker, udfordringer og hverdag som ung.