Mentor på vej på arbejde
Mentor på vej på arbejde

Boost dine karakterer i fransk

Er fransk ikke dit yndlingsfag i gymnasiet? Styrk din faglighed og selvtillid med grundig og dygtig lektiehjælp

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Elev forbereder sig til tilpasset lektiehjælp med en mentor

Franskhjælp i gymnasiet

Melder usikkerheden sig ved de franske gloser, og er der brug for skræddersyet lektiehjælp for at finde motivation i franskfaget? Når man skal lære et helt nyt sprog, er der meget at forholde sig til, og det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt. Hos MentorDanmark har vi en bred vifte af engagerede franskmentorer, som kan hjælpe på alle niveauer i gymnasiet. Uanset om det er possessive pronominer eller fortolkning af tekster, der volder problemerne, har vi en franskmentor til dig.

Elev i gymnasiet får lektiehjælp i engelsk

Dygtige og engagerede

Vores franskmentorer står klar til dig

Vores mentorer har fået topkarakter i fransk, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. De brænder for at lære fra sig og for at give glæden ved fransk videre. Med skræddersyet en-til-en-lektiehjælp hos MentorDanmark får I mulighed for at gå i dybden med de ting, du har svært ved.

Vores forløb har desuden et ung-til-ung-koncept, og det gør, at mentoren kan sætte sig i dit sted. Din kommende mentor har desuden også franskfaget, dets metoder og de nyeste reformer i frisk erindring.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer
Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

Brug for overblik eller opsamling til eksamen?

- Vi kan det hele!

Franskundervisningen handler om alt fra kringlet grammatik og læsning af tekster til at kommunikere om relevante emner og historiske aspekter. Fagets bredde gør, at det kan virke som en stor mundfuld. Med et mentorforløb får du hjælp til det, du har brug for, og vi tilbyder både længere og kortere forløb. Vi hjælper både med overordnet lektiehjælp igennem længere tid, men også med mere specifikke ting op til eksamensperioden.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.