Mentor på vej på arbejde Mentor på vej på arbejde

Boost dine karakterer i fransk

Er fransk ikke dit yndlingsfag i gymnasiet? Styrk din faglighed og selvtillid med grundig og dygtig lektiehjælp

Elev forbereder sig til tilpasset lektiehjælp med en mentor

Franskhjælp i gymnasiet

Melder usikkerheden sig ved de franske gloser, og er der brug for skræddersyet lektiehjælp for at finde motivation i franskfaget? Når man skal lære et helt nyt sprog, er der meget at forholde sig til, og det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt. Hos MentorDanmark har vi en bred vifte af engagerede franskmentorer, som kan hjælpe på alle klassetrin og niveauer i både grundskolen og gymnasiet. Uanset om det er hjælp til at udtale endelsen -ent, eller det er den svære franske grammatik, der udfordrer, kan vi finde en franskmentor.

I franskundervisningen lærer man at kommunikere om relevante emner såsom hverdagsforhold, kulturelle- og historiske aspekter i Frankrig, og for at kunne indgå i en samtale er der en del grammatiske kompetencer, eleverne skal kunne mestre. Undervisningen handler om alt fra kringlet grammatik til læsning og forståelse af litterære og ikke-litterære udtryksformer, og fagets bredde gør, at det kan virke som en stor mundfuld. Med et mentorforløb i fransk får du en-til-en-undervisning med din tilknyttede mentor, som står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. Vi tilbyder både længere og kortere forløb, og vi kan både hjælpe med overordnet hjælp igennem længere tid og med mere specifik hjælp op til eksamensperioden.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer
Elev i gymnasiet får lektiehjælp i engelsk

Vores mentorer har fået karaktererne 10 og 12 i fransk, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. De brænder for at lære fra sig og for at give glæden ved fransk videre. Med skræddersyet en-til-en-lektiehjælp hos MentorDanmark får du mulighed for at gå i dybden med de ting, du har svært ved. Vores forløb har desuden et ung-til-ung-koncept, og det gør, at mentorerne kan sætte sig i elevernes sted, da de selv sidder eller lige har siddet på skolebænken. Det sikrer også, at franskmentorerne har franskfaget, dets metoder og de nyeste reformer i frisk erindring. Ligegyldigt om det er possessive pronominer eller fortolkning af tekster, der volder problemerne, har vi en mentor til dig.