Glad mentor med elev
Mentor, elev og vendespil

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i folkeskolen

Vi skaber faglig selvtillid samt øget skoleglæde, og vi kan hjælpe dit barn i alle fag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Pige har svaert ved lektierne_8

Kvalitetssikret lektiehjælp i grundskolen

Skoleglæde bliver skabt gennem gode oplevelser. Du kender måske følelsen fra din egen skoletid. Følelsen af at række hånden op, blive valgt, og have det rigtige svar er et kæmpe selvtillidsboost for et barn.

MentorDanmark er sat i verden for at skabe gode oplevelser. Vi stræber efter at skabe skoleglæde gennem faglig selvtillid. Vores erfaring er, at skoleglæde skaber lyst til at udvikle sig og lære nye ting. Vi har mentorer med erfaring og evner på tværs af alle fag i grundskolen. Det sikrer vores lektiehjælp en høj kvalitet, uanset hvad jeres behov er.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag i folkeskolen

Se alle fag herunder
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

1

Behovsafklaring

Samtale om interesser og behov

2

Det gode match

Den rette mentor udvælges til jer

3

Opstartsmøde med mentor

Mød jeres mentor og mærk kemien

4

1-1 lektiehjælp

Undervisning - fysisk eller online

5

Følg med undervejs

Følg udviklingen på Forløbsportalen

Vi kan hjælpe med det hele

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Lektiehjælp

Har dit barn svært ved et fag eller to i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp ud fra dit barns behov, interesser og fortrukne måde at lære på. Lektiehjælpen foregår sammen med en af vores certificerede mentorer, der alle brænder for at skabe aha-oplevelser.

Læs mere
Ikon for lektiehjælp 1 til 1

Eksamen

Bliver dit barn nervøs ved tanken om de kommende eksaminer? Med en mentor på sidelinjen får dit barn en sparringspartner, som hjælper med struktur og overblik. Dit barn bliver klædt på til eksamen med de vigtigste begreber og pointer, så det at gå til eksamen bliver en tryg oplevelse.

Læs mere
SRP ikon

Fokuseret læseforløb

Kæmper dit barn med ordblindhed eller læsevanskeligheder? Hos MentorDanmark får dit barn hjælp til sine udfordringer. Vi har god erfaring med læsevanskeligheder, og alle vores mentorer har mulighed for sparring med eksperter og er klædt på til at hjælpe.

Læs mere
bog ikon
Et billede af fagvejleder Simone, der taler i headset

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor kommer hjem til elev i grundskolen

Vores mentorer

Alle vores mentorer er topstuderende fra landets bedste gymnasier og universiteter, og de har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag. De underviser kun en-til-en, og det betyder, at undervisningen tager fuldt udgangspunkt i dit barns personlige læringsstil, udfordringer og interesser.

Jeres mentor gør sig umage for at skabe trygge rammer og skabe en stærk relation. Mentor er en rollemodel, der kan ses op til og relateres til. På den måde kommer lektiehjælpen til at adskille sig meget fra undervisningen på en normal skoledag.

Vores mentorer

Fagmateriale fra Gyldendal, Systime og Restudy

Når du investerer i lektiehjælp hos MentorDanmark, får I adgang til et væld af undervisningsmateriale fra Gyldendal, Systime og Restudy

Undervisningsmateriale kan frit bruges i lektiehjælpen, og den sikrer en indholdsbaseret og skræddersyet lektiehjælp. Her kan I gå på opdagelse og bl.a. finde opgaver, forløb og faglige mål i alle fag både i grundskolen og gymnasiet.

Så uanset hvilke(t) fag dit barn har brug for lektiehjælp i, har I materialer til rådighed i alt fra dansk og biologi til billedkunst og kemi. Læs mere Restudy allerede i dag. 

Logo for systime
Logo for gyldendal
Logo for restudy
Et billede af udsigt over by

Find en mentor nær dig

Uanset hvor i landet I bor, kan vi finde en kvalificeret og faglig dygtig mentor til jer. Vi har mere end 5.000 erfarne mentorer, der står klar til at hjælpe med lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet. 

Det er også muligt at få lektiehjælp online

Nogle af de mest efterspurgte byer er: København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Hvorfor vælge MentorDanmark?

  • Gode forudsætninger for dit barns fremtid
  • Øget skoleglæde, tryghed, motivation og trivsel
  • Faglige succesoplevelser og selvtillid samt bedre skolevaner
  • Vores mentorer er topstuderende, der brænder for at give skoleglæden videre
  • Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy

Nedenfor kan du høre, hvad vores tidligere familier siger om lektiehjælp hos MentorDanmark, og hvordan det har gjort en stor forskel i deres liv.

Priser på lektiehjælp i grundskolen

Brush-up

24 timer

Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

359,-

Online forløb

329,-

6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
Populær!

Mentorforløb

48 timer

Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

339,-

Online forløb

309,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Udvidet mentorforløb

72 timer

Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

Timepris

Fysisk forløb

319,-

Online forløb

289,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Velkomstpakke med indhold

Gratis velkomstpakke

Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

Ofte stillede spørgsmål om lektiehjælp

Hvad er lektiehjælp?

Lektiehjælp er en ekstra støtte og faglig opbakning til elever i grundskolen eller gymnasiet. Formålet med lektiehjælp er at fremme forståelse og præstationer inden for ét eller flere fagområder.

Lektiehjælpen kan bestå i at forstå komplekse begreber, løse opgaver, forbedre skrive- og læsefærdigheder, analysere tekster og meget mere. Udover den faglige lektiehjælp er alle mentorer også rollemodeller, så elevernes sociale og pædagogiske selvtillid vokser under og efter et lektiehjælpsforløb.

Hvor kan man få lektiehjælp?

Det er muligt at få lektiehjælp i hjemmets trygge rammer eller på et bibliotek i nærheden. Vores mentorer er lokale og kender til din by, så de kan hjælpe og guide til de rette steder at få lektiehjælp. Somme tider kan afveksling i form af en gåtur i grønne områder, hvor man øver tabeller eller nye ord på engelsk, give et boost i motivationen og lysten til at lære.

I kan også få lektiehjælp online, hvis I ønsker mere fleksibilitet og frihed i planlægningen af lektiehjælpen.

Hvad koster det at få lektiehjælp?

Der er forskellige forløb at vælge mellem hos MentorDanmark, så vi kan være helt sikre på at finde det rette forløb til dit barn. Lektiehjælpen starter fra 289 kr. i timen. I kan altid dele jeres betaling op over flere måneder og afdrage.

Når du køber et lektiehjælpsforløb følger der også materialer, opgaver og øvelser med fra Gyldendal, Systime og Restudy. Køber I et forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin, får I en gratis velkomstpakke med, der giver den bedste start til et godt forløb med motiverende undervisning.

Kan jeg blive lektiehjælper?

Ønsker du at styrke dit CV og samtidig gøre en forskel for børn og unge? Så kan du ansøge om at blive mentor. Det kræver dog, at du er fyldt 17 år og er påbegyndt en ungdomsuddannelse samt har fået minimum 10 i det fag, du gerne vil undervise i.

Læs mere om at blive mentor her.

Hvorfor skal man få lektiehjælp?

Vi hører mange familier sige, at lektielæsningen kan drille og skabe mange konflikter ved køkkenbordet. Derfor kan det være en god idé at få en mentor i familien som et tiltrængt pust i en travl hverdag. For rigtig mange børn gør det en stor forskel at få en mentor, og vi hører mange sige, at de får et helt nyt syn på skolen og får lyst til at lære igen.

Hvilke fag kan man få lektiehjælp i?

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i alle fag i både grundskolen og gymnasiet. Uanset om dit barn har brug for hjælp til tabeller, læsning eller udtalen i engelsk eller tysk, kan vi hjælpe med en kvalificeret mentor, der har fået topkarakter i sit undervisningsfag.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.