DSC09540 DSC09540

Lektiehjælp i folkeskolen

Faglig selvtillid og skoleglæde til dit barn

Lektiehjælp i folkeskolen

Det er en helt særlig følelse, når dit barn fortæller om gode oplevelser henne i skolen. Uanset om det handler om et bestemt fag, motivationen eller selvtilliden. I MentorDanmark brænder vi for at skabe gode oplevelser. Vores erfaring med lektiehjælp i folkeskolen er, at de rigtige værktøjer og hjælp til at opbygge den faglige selvtillid giver dit barn større skoleglæde. Med større skoleglæde følger nemlig også lysten til at forfølge sine drømme, blive ved med at udvikle sig og lære nyt. Vores mentorer har erfaring på tværs af fag og klassetrin. Det betyder, at vi kan garantere professionel hjælp til dit barn, uanset hvad behovet er. Blandt andet får vi ofte positive tilbagemeldinger på vores lektiehjælp med fokus på at læse og stave.

Mentor hjaelper elev med lektierne

Vi kan hjælpe i alle fag

Fagmateriale fra Gyldendal

Vores mentorer har adgang til et væld af undervisningsmateriale gennem Gyldendal. Undervisningsmateriale som mentorerne frit kan bruge i lektiehjælpen med dit barn, og som sikrer en indholdsbaseret og skræddersyet lektiehjælp. Her kan mentorerne gå på opdagelse og bl.a. finde opgaver, forløb og faglige mål i alle fag både i grundskolen og gymnasiet.

Så uanset hvilke(t) fag dit barn har brug for lektiehjælp i, har alle mentorer materialer til rådighed i alt fra dansk og biologi til billedkunst og kemi.

Bliv kontaktet inden for 24 timer!

Første skridt mod skræddersyet lektiehjælp i folkeskolen er en uforpligtende snak med en fagvejleder, som vil spørge ind til dit barns udfordringer, behov, interesser og lign. Herudfra vil fagvejlederen finde det rette match, og lektiehjælpsforløbet kan gå i gang. Fagvejlederen vil følge forløbet undervejs, og I kan altid kontakte os, hvis der er behov for justeringer.

En mentor i øjenhøjde

Vi tager udgangspunkt i dit barns personlige læringsstil, udfordringer og motivation for at lære. Dermed vil dit barn opleve, at lektiehjælpen føles meget anderledes end at være i skole. Og det er også målet. Lektiehjælp i folkeskolen skal nemlig være sjov og udviklende. Mentoren er derfor også altid interesseret i at lære dit barn godt at kende. For på den måde kan hun/han tilpasse lektiehjælpen til dit barn og være i øjenhøjde – både i forhold til dit barns interesser og foretrukne måde at lære på.

Mentors fornemste rolle er at få dit barn til at føle sig tilpas. Derfor gør mentoren sig umage for at skabe nære og trygge rammer for dit barn. Dit barn kommer dermed ikke til at føle, at lektiehjælpen er en direkte forlængelse af skoledagen, og at han/hun sidder med en lærer. For det er ikke tilfældet.

Mentoren er i langt højere grad en rollemodel for dit barn. En person, som dit barn kan relatere til, føle sig tryg ved og se op til. Netop den relation er med til at gøre lektiehjælp i folkeskolen helt unik.

Har I en mentor i min by?