Glad mentor med elev
Mentor, elev og vendespil

Lektiehjælp i grundskolen

Faglig selvtillid og skoleglæde til dit barn

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Pige har svaert ved lektierne_8

Den gode oplevelse

Skoleglæde bliver skabt gennem gode oplevelser. Du kender måske følelsen fra din egen skoletid. Følelsen af at række hånden op, blive valgt, og have det rigtige svar er et kæmpe selvtillidsboost for et barn.

MentorDanmark er sat i verden for at skabe gode oplevelser. Vi stræber efter at skabe skoleglæde gennem faglig selvtillid. Vores erfaring er, at skoleglæde skaber lyst til at udvikle sig og lære nye ting. Vi har mentorer med erfaring og evner på tværs af fag. Det sikrer lektiehjælpen en høj kvalitet, uanset hvad jeres behov er. På den måde kan vi sammen gøre skoletiden til en god oplevelse for jeres barn.

Vores mentorer

Vores mentorer hjælper kun en-til-en. Det betyder at undervisningen tager fuldt udgangspunkt i den måde dit barn lærer bedst på. Jeres mentor er interesseret i at lære jeres barn at kende, for at kunne tilpasse lektiehjælpen til dit barns personlige indlæringsstil, udfordringer og interesser.

Jeres mentor gør sig umage for at skabe trygge rammer for dit barn og skabe en stærk relation. Mentor er en rollemodel, som er kan ses op til og relateres til. På den måde kommer lektiehjælpen til at adskille sig meget fra undervisningen på en normal skoledag.

Vores mentorer

Vi kan hjælpe i alle fag

Se hvilke herunder

Vores produkter

Hvordan kan vi hjælpe jer?
Ikon

Lektiehjælp

Har dit barn svært ved et fag eller to i skolen? Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp ud fra dit barns behov, interesser og fortrukne måde at lære på. Lektiehjælpen foregår sammen med en af vores certificerede mentorer, der alle brænder for at skabe aha-oplevelser.

Ikon

Eksamen

Bliver dit barn nervøs ved tanken om de kommende eksaminer? Med en mentor på sidelinjen får dit barn en sparringspartner, som hjælper med struktur og overblik. Dit barn bliver klædt på til eksamen med de vigtigste begreber og pointer, så det at gå til eksamen bliver en tryg oplevelse. Læs mere

Ikon

Teknologibaseret læseforløb

Kæmper dit barn med ordblindhed eller læsevanskeligheder? Hos LæseHeltene får dit barn hjælp til sine udfordringer i trygge rammer - nemlig i vores helteunivers. Undervisningen foregår i fællesskab med jævnaldrende i små hold á 5-8 børn, hvor der er rigtig god tid til hver enkelt elev. Læs mere

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Fagmateriale fra Gyldendal

Vores mentorer har adgang til et væld af undervisningsmateriale gennem Gyldendal. Undervisningsmateriale som mentorerne frit kan bruge i lektiehjælpen med dit barn, og som sikrer en indholdsbaseret og skræddersyet lektiehjælp. Her kan mentorerne gå på opdagelse og bl.a. finde opgaver, forløb og faglige mål i alle fag både i grundskolen og gymnasiet.

Så uanset hvilke(t) fag dit barn har brug for lektiehjælp i, har alle mentorer materialer til rådighed i alt fra dansk og biologi til billedkunst og kemi.

Har I en mentor i min by?

-Tjek dit nærområde her!

Gode råd til lektierne

Kæmper I også med lektierne derhjemme? Kig her!

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.