Mentor og elev går en tur under lektiehjælp Mentor og elev går en tur under lektiehjælp_1

Få lektiehjælp i engelsk

Styrk dine engelskkompetencer og -karakterer med en mentor, som kan hjælpe dig med at få et overblik over pensum

Elev og mentor lektiehjaelp

Engelskhjælp i gymnasiet

Føler du dig usikker, når du skal tale engelsk, og sidder du og frygter at blive den udvalgte, når din lærer kigger ud over hele klassen efter at have stillet et spørgsmål på engelsk? Selvom engelske ord og gloser optræder i mange serier og film, som du sikkert er omgivet med i dele af din hverdag, så kan det være grænseoverskridende selv at få munden på gled, når der skal læses højt i klassen eller føres en dialog på engelsk. Især hvis man føler sig usikker på sin udtale og sit ordforråd eller har svært ved at bøje verberne.

Her kan en mentor være den rette løsning for dig. Med en mentor kan du nemlig træne både udtale, ordforråd og bøjninger samt få hjælp til de mange engelskafleveringer, der er modstykke til gymnasiefester og fredagsbar. Under et mentorforløb er der plads til både fejl og succeser, og med en mentor kan I grine sammen, hvis du får sagt noget forkert. Et lektiehjælpsforløb i engelsk vil være den hjælp, du behøver, for at få selvtillid og mærke en glæde ved at kunne begå sig på engelsk.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Grammatik
  • Tekstanalyse
  • Engelskafleveringer og formalia
  • Større ordforråd
  • Bedre udtale

Ekspertudviklet lektiehjælp i engelsk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier.

Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores engelsk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i engelsk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.