Hvad koster et
eksamensforløb?

Eksamen kommer ofte lidt for pludseligt og kan for mange føles som en uoverkommelig opgave. Hos MentorDanmark får du intensiv og skræddersyet hjælp til dine eksamener, så du kan føle dig sikker på at komme godt i mål.
10 timers eksamenshjælp – fysisk og online  E-bog fyldt med eksamenstips  Fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime  Fri adgang til Danmarks største undervisningsportal – Restudy  

  Eksamensforløb

  10 timers intensiv hjælp til din eksamen

  Timepris

  Fysisk forløb

  450,-

  Online forløb

  400,-

  Inklusiv fri adgang til Restudy Bliv kontaktet
  Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

  Skræddersyet eksamenshjælp

  Ligegyldigt hvilke eksamensudfordringer, du står over for, så har vi en mentor klar til at hjælpe dig. En mentor kan hjælpe dig med lige det, du har brug for. Vores eksamenshjælp er nemlig skræddersyet lige efter dine behov og udfordringer. Derfor har vi flere forskellige eksamenspakker, så der er rig mulighed for at få lige præcis den hjælp, du har brug for til din eksamen.

  Du bliver matchet med en mentor, som har solid erfaring og topkarakterer i lige netop de(t) fag, du søger hjælp til. En eksamensmentor kan hjælpe med alt lige fra at skabe struktur og terpe pensum til at give råd og vejlede om den mundtlige eksamen. Og I kan mødes fysisk eller online, så du får et forløb, der passer dig.

  Et billede af Thor som fik eksamenshjælp

  Onlineundervisning hjalp Thor

  Det skulle gå stærkt for Thor. Det skal det ofte, når man skal til eksamen. På bare to uger skulle Thor blive klar til sin matematikeksamen. Denne gang skulle han bestå. Ellers var uddannelsen som flymekaniker uden for rækkevidde. Og hvad gør man, når det skal gå stærkt, og det derfor kan være svært at mødes med sin mentor? Man mødes naturligvis online.

  Thor kombinerede onlineundervisning med fysiske møder. På den måde kunne han få det maksimale ud af tiden med sin mentor Kasper. Og de nåede faktisk at komme igennem hele pensum. Onlineundervisningen var med til at gøre det muligt. Et online eksamensforløb er rigtig godt, hvis din kalender er presset, og du har brug for fleksibilitet.

  Læs om Thors vej til matematik-succes her!

  Har du brug for hjælp til eksamen?

  Vi kan hjælpe i alle fag!
  Skriftlig eksamen

  Eksamensperioden venter lige om hjørnet, og ligegyldigt om det er første gang eller tyvende gang, du skal til eksamen, så er sommerfuglene og den tunge fornemmelse i maven højst sandsynligt begyndt at melde sin ankomst. Måske skal du til en skriftlig eksamen i hadefaget, eller også vil du bare gerne føle dig rigtig godt klædt på til den mundtlige eksamen. Ligegyldigt hvilke udfordringer, du står over for, så er vi klar til at hjælpe. Hvis du er interesseret i at høre mere, så læg dit nummer, og så vil du få et uforpligtende kald om dine muligheder for hjælp til din eksamen.

  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.