Bliv en del af MentorDanmark


Vi brænder for børn og unges skoleglæde

Når du arbejder hos MentorDanmark, bliver du en del af et fællesskab, som alle har en fælles passion. Ligegyldigt om du arbejder i IT, i fagvejledningen, i marketing, i regnskab eller som piccoline/piccolo, så bliver du en del af et team, som brænder for at skabe skoleglæde hos børn og unge over hele landet.

Vi er en ambitiøs virksomhed, som sætter en ære i at gøre en forskel i familiers hverdag – derfor skal du kunne se dig selv blive en del af et dedikeret team, der brænder for at gøre en forskel for børn og unges lyst til læring.

Se vores ledige stillinger her


Måske er du lige den, vi søger!

Behovsanalysen giver mulighed for at udarbejde skræddersyet lektiehjælp

Fagvejleder

Vil du være en del af en organisation, som hver dag gør en forskel for børn og unge? Vores passionerede fagvejledere matcher hver måned hundredvis af elever med engagerede mentorer i hele Danmark, og nu har du muligheden for at blive en del af vores fagvejleder-team.

Ansøg her

Er du MentorDanmarks nye piccoline/piccolo?

Er du ansvarsbevidst, arbejder du selvstændigt og har du lyst til at blive en del af Danmarks førende lektiehjælpsvirksomhed? Har du mulighed for at arbejde 1-2 dage om ugen? Så er du måske vores nye piccoline/piccolo til vores hovedkontor i hjertet af København.

Ansøg her

Kommunikationsmedarbejder (barselsvikariat)

Har du tæmmet det danske sprog? Bliver du glad, når du får din modtager til at handle med den perfekte sætning? Og er PR og SEO begge ting, du har stiftet bekendtskab med tidligere? Så er det måske dig, der er vores næste kommunikationsmedarbejder.

Ansøg her

Vil du være en del af vores mentor-team?


Så klik på knappen og ansøg med det samme

Vil du være en del af vores mentor-team? Så tryk på knappen og send din ansøgning med det samme. Du bliver en del af et stærkt mentor-team på mere end 3.000 dygtige mentorer, som alle brænder for at skabe motivation og skoleglæde hos børn og unge med udfordringer af enhver slags.