Header til lektiehjælp 1900 580 Få online lektiehjælp

Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Skræddersyet lektiehjælp


Skab lyst til læring med online lektiehjælp

Skab lyst til læring med online lektiehjælp

Få online lektiehjælp

Alle lærer forskelligt. Derfor tager skræddersyet online lektiehjælp udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. Jeres mentor vil ikke bare gøre det sjovt at lave lektier, men skabe lyst til læring. 

Gennem faglig forståelse, aha-oplevelser og god kemi forvandler vi ondt i maven til faglig selvtillid og fornyet motivation, og det er dét, vi brænder allermest for – for alle fortjener en god skolegang! Dit barns online lektiehjælp foregår over skærmen i hjemmets trygge rammer. Hver undervisningsgang varer typisk 2 timer.

Sådan foregår lektiehjælp


Vi er med hele vejen fra behovsafklaring til succesoplevelse

Fra behovsafklaring til succesoplevelse

1. Behovsanalyse


100% fokus på dit barns behov

100% fokus på dit barns behov

Inden jeres online lektiehjælp kan begynde, udarbejder vi en behovsanalyse på baggrund af en indledende samtale. Her spørger vi ind til dit barns faglige udfordringer, vi vil også gerne kende dit barns fritidsinteresser og vide, om der er diagnoser eller særlige behov, vi skal være opmærksomme på, således vi kan finde den helt rette mentor. I får tilsendt behovsanalysen, som også indeholder en anbefaling til forløbets længde.

Behovsanalysen

2. Det gode match


Vi håndplukker den helt rette mentor

Vi håndplukker den rette mentor

På baggrund af behovsanalysen håndplukker vi en mentor til dit barn. Mentoren skal selvfølgelig matche barnets faglige behov, men vi stræber også efter at finde en mentor, som matcher fritidsinteresser og personlighed. Alle mentorer er topstuderende, som drives af at lære fra sig og skabe faglige succeser. De testes på deres pædagogiske og faglige evner, de uddannes løbende, og de skoles i at tilrettelægge effektiv lektiehjælp.

Få undervisning online

3. Gratis første møde


Forventningsafstemning om lektiehjælp

Forventningsafstem lektiehjælpen

En god kemi mellem mentor og elev er essentiel for et givende forløb. Derfor indledes jeres lektiehjælp med en gratis forløbstime, som er første møde online med mentor. Mentoren sender et jer link til en onlineplatform. Her kan I mødes og se hinanden, forventningsafstemme og sikre, at kemien er der. Forløbstimen er også jeres mulighed for at aftale alle de praktiske detaljer omkring lektiehjælpen med jeres mentor, inden forløbet går i gang.

Få lektiehjælp online

4. Magien begynder


Den faglige og personlige udvikling tager fart

Udviklingen tager fart

Mentoren underviser, når det passer jer. Undervisningen er tilrettelagt efter dit barns læringsstil og behov – dét kalder vi skræddersyet lektiehjælp. Hvis dit barn eksempelvis har den visuelle læringsstil og dermed lærer bedst ved at få tingene vist, sørger mentoren for at eksemplificere med billeder. Mentor afrunder hver undervisningsgang med at skrive en rapport om dagens emne, barnets motivation og planen for næste gang, så I kan følge med.

Få lektiehjælp online

Med online lektiehjælp fik Thor succes


Thor nåede hele pensum med online lektiehjælp

Thor fik onlineundervisning

Thors største ønske er at blive flytekniker, men det så pludselig temmelig sort ud, da han dumpede den adgangsgivende eksamen i matematik og kun havde to uger til at blive klar til reeksamen.

Derfor ringede Thor til MentorDanmark, hvor han blev matchet med mentoren Kasper. De to aftalte en undervisningsform, der kombinerede online og fysisk undervisning. For kun på den måde var det realistisk for Kasper og Thor at nå hele pensum på de kun 2 uger. Forløbet endte med at blive intensivt og fleksibelt – og faktisk også ret spændende, fordi Kasper brugte utraditionelle metoder og anvendte de mange forskellige features på onlineplatformen. Forløbet sluttede med, at Thors store drøm om at blive flytekniker igen blev en mulighed.

Læs hele Thors historie her og få inspiration til, hvilke muligheder et onlineforløb byder på.

Andres erfaringer med lektiehjælp


98,6% vil anbefale os til andre - se her hvorfor

98,6% vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g