Matematikundervisning oppefra
Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

Bliv kontaktet

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp skræddersyet specifikt til dit barn

Alle børn har ret til en god skolegang. Derfor tilbyder vi lektiehjælp fra 289 kr. i timen med topstuderende, der brænder for at give deres læringsglæde videre.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Elev og mentor laver lektier i bog

Kvalitetssikret lektiehjælp

Alle lærer forskelligt. Derfor tager skræddersyet lektiehjælp udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. Jeres mentor vil ikke bare gøre det sjovt at lave lektier, men også skabe lyst til læring.

Gennem faglig forståelse og god kemi forvandler vi ondt i maven til faglig selvtillid og større skoleglæde. Vi tilbyder lektiehjælp fra 289 kr. i timen både fysisk og online, og alle vores mentorer har adgang til undervisningsmateriale fra Restudy, Gyldendal og Systime.

Et billede af mentor og mentee der kigger på MentorPortalen

Sådan foregår lektiehjælp

1

Behovsafklaring
Samtale med en fagvejleder om dit barns skolegang, udfordringer, interesser og behov.

2

Det gode match
Den rette mentor håndplukkes så hurtigt som muligt. Alle vores mentorer er certificerede topstuderende, der både er fagligt og pædagogisk screenet.

3

Opstartsmøde med mentor
Når den rette mentor er matchet, får I tilsendt en forløbsbeskrivelse på mail. I bliver kontaktet direkte af mentoren telefonisk med henblik på at lave en aftale for jeres første møde.

4

1-1 lektiehjælp
Målrettet undervisning – fysisk eller online – med udgangspunkt i den enkelte elevs behov, mål, læringsstil, ønsker og interesser.

5

Følg med undervejs
På Forløbsportalen kan I følge med fra sidelinjen, hvor vi løbende rapporterer og optimerer forløbet

Mentor, elev og vendespil

Mere end blot lektiehjælp

– af højeste kvalitet

Vi sikrer en god oplevelse hele vejen rundt, og det er vores familier enige i. Vi er nemlig Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp på TrustPilot. Vi tilbyder lektiehjælp, der skaber skoleglæde, motivation og lyst til læring hos selv den mest skoletrætte elev.

Som en del af Gyldendal har vores mere end 5.000 certificerede mentorer i Norden fri adgang til førende eksperter og kvalitetssikrede materialer fra Restudy, Gyldendal og Systime.

Alle mentorer har fået har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag og screenes også for deres pædagogiske færdigheder, og de fungerer både som rollemodel og lektiehjælper.

Om vores mentorer

Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

De er alle topstuderende og brænder for læring

Læs om en af vores Solstrålehistorier på TV2

Tiårige Magnus Kirkegaard Harpøth fra Nørager går i 4. klasse og får hjælp fra MentorDanmark til dansk. Magnus’ mor tog beslutningen, da de første tegn på mistrivsel kom i sommer. 

"Magnus begyndte ikke at have lyst til at komme i skole, han begyndte at være en smule skoletræt, og han havde en idé om, at han ikke var særlig god til dansk", fortæller Michelle Kirkegaard Harpøth.

Et billede af udsigt over by

Find en mentor nær dig

Uanset hvor I landet I bor, kan vi finde en kvalificeret og faglig dygtig mentor til jer. Alle vores mentorer kommer fra landets bedste gymnasier og videregående uddannelser, og de har alle fået topkarakterer i det fag, de underviser i. 

Nogle af de mest efterspurgte byer: København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag

- i både grundskolen og i gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor hjælper elev i grundskolen

Kvalitetssikret lektiehjælp til folkeskoleelever

Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp på alle niveauer og i alle fag, og vores fokus er at styrke motivationen og selvtilliden hos eleverne og samtidig skabe et godt fundament for læring, så de kan opleve glæde ved skolen igen. Vi tilpasser lektiehjælpen til den enkelte elevs behov og fokuserer på at styrke deres faglige kompetencer, motivation og selvtillid.

Lektiehjælp i folkeskolen
Et billede mentor og mentee der har lektiehjælp

Målrettet lektiehjælp til gymnasieelever

Målrettet lektiehjælp og eksamensforberedelse kan være en vej til at styrke motivation, faglighed og skabe gode resultater. Vores mentorer kan hjælpe med at forbedre det faglige niveau, specifikke dele af pensum, studieteknikker samt forberedelse til eksamen. 1-1 undervisning med en mentor kan være et frisk pust i en travl hverdag i gymnasiet. Vi tilbyder også eksamenshjælp - fysisk og online.

Lektiehjælp i gymnasiet
Mentor paa vej paa arbejde

Lektiehjælp i hele Danmark

Vi tilbyder lektiehjælp i hele landet, og som udgangspunkt kommer vores mentorer hjem til jer. Dermed kan dit barn blive hjulpet i trygge rammer og bruger ikke tid på transport. For ældre elever er det også en mulighed at mødes med mentor på for eksempel et bibliotek, studiested eller lignende.

Vores mentorer er også fleksible i forhold til tidspunkt til undervisningen. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.

Et billede af en pige ved laptop

I kan også få lektiehjælp online

Hvis det ikke er muligt at mødes fysisk, eller hvis eleven foretrækker det, så er der også mulighed for at modtage undervisning online og inden for hjemmets trygge rammer.

MentorDanmarks platform til onlineundervisning tilbyder adskillige redskaber til at understøtte undervisningen, og mentorerne er meget opmærksomme på at skabe det samme trygge miljø online. Vores mentorer er dygtige til at gøre undervisningen nærværende – selv igennem skærmen. Derfor får I samme kvalitet som ved et fysisk forløb.

Om online lektiehjælp
Matematikundervisning oppefra

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Hør, hvad vores familier siger om os

Vi har meget erfaring med lektiehjælp til børn og unge på samtlige klassetrin i folkeskolen og gymnasiet. Indtil nu har vi hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og langt størstedelen vil anbefale os til andre. Vores mentorer er både skarpe, kreative og pædagogiske formidlere og har alle fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De fungerer som rollemodeller, og så har de en stor faglig passion, og den smitter! Hør herunder, hvad et udpluk af vores familier fortæller om deres oplevelse med lektiehjælp.

Velkomstpakke med indhold

Hvad koster lektiehjælp?

Lektiehjælp hos MentorDanmark fås fra 289,- i timen. Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

Fysisk
Online
Elev og mentor foran computer

Gode råd og sjove lege til lektielæsning

Vi har samlet en række gode råd og inspiration til lege, der hjælper på motivationen og lektielæsningen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er lektiehjælp?

Lektiehjælp er ekstra støtte og faglig opbakning, som tilbydes til elever og studerende, og formålet er at give tilpas støtte, så de kan styrke deres forståelse og præstationer inden for et eller flere fag. Lektiehjælp indebærer ofte hjælp til at forstå svære begreber, løse opgaver, skrive, læse eller analysere tekster. I øvrigt bidrager lektiehjælp med en mentor også til at øge selvtillid og motivation i forhold til elevens skolearbejde. Typisk tilpasses og skræddersyes lektiehjælpen til elevens behov, interesser, mål og personlige læringsstil.

Hvad koster privat lektiehjælp?

Prisen på lektiehjælp hos MentorDanmark starter ved 289 kr. i timen. Der er mulighed for at afdrage og dele sin betaling op over flere måneder.

Prisen inkluderer materialer, opgaver og øvelser fra Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

Hvor kan man få lektiehjælp?

Vores fagvejledere sidder hver dag klar til at finde den rette mentor til alle jer, der er interesseret i lektiehjælp os MentorDanmark. Vi tilbyder lektiehjælp i hele Danmark og gør alt, hvad vi kan for at finde en mentor så tæt på jeres hjem som muligt. For ældre elever er det også en mulighed at mødes med mentor på for eksempel et bibliotek, studiested eller lignende. Vores mentorer er også fleksible i forhold til tidspunkt til undervisningen. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.

Vi tilbyder også online lektiehjælp.

Kan man få privatundervisning online?

Lektiehjælp behøver ikke at foregå hjemme i stuen eller ved køkkenbordet.

Der er både fordele og ulemper ved at vælge privatundervisning online.

Fordele:

  • Vi kan sikre det bedste match mellem dit barn og mentor, hvis du vælger undervisning online.
  • Der er ingen transporttillæg.
  • Undervisningen foregår over en professionel platform til onlineundervisning, og der er adskillelige redskaber til at understøtte undervisningen.
  • I kan arbejde mere digitalt, lave sjove opgaver online og skærmdele.

På hvilke niveauer kan man få lektiehjælp?

Dit barn kan få lektiehjælp, uanset om han eller hun lige er startet i skole, eller om det handler om afgangseksamen i 9. klasse. Vi tilbyder også lektiehjælp til alle elever i gymnasiet og tilpasser lektiehjælpen til den enkelte elevs behov og fokuserer på at styrke deres faglige kompetencer, motivation og selvtillid.

Hvilke fag kan man få lektiehjælp i?

Vi gør hade-fag til glade-fag, og vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp og undervisning i alle fag på folkeskole- og gymnasialt niveau. Uanset om det er matematik, dansk, engelsk eller naturfaglige fag er vores erfarne mentorer klar til at hjælpe dit barn. Vores lektiehjælp er tilpasset dit barns individuelle behov og niveau og tilrettelægges ud fra jeres ønsker.

Hvorfor få lektiehjælp?

Vi oplever, at lektielæsningen kan drille for mange familier, og at det kræver en tålmodig indre pædagog eller et alvidende opslagsværk at give tilstrækkelig hjælp til sine børn. Privat lektiehjælp kan være et tiltrængt pust i en travl hverdag. Og for rigtig mange børn kan det gøre en verden til forskel.

Hvordan ved jeg, om mit barn har brug for lektiehjælp?

  • Hvis dine pædagogiske evner er skakmat, og du ikke længere selv kan hjælpe.
  • Hvis dit barn er bagud i skolen eller i et bestemt fag og har haft svært ved det i en længere periode. Det kan f.eks. være, at dit barn ikke har knækket læsekoden endnu.
  • Hvis du har et barn med særlige behov som f.eks. ordblindhed eller andre læringsmæssige udfordringer.
  • Hvis der i en længere periode er opstået konflikter over lektielæsningen, og du ikke selv har kunne finde en løsning på problemet.
  • Hvis dit barn er ked af det over ting i skolen eller mistrives i den daglige skolegang, og hverken du eller dit barns lærer har en løsning på problemet.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.