Header baggrund 1900x580px Lektiehjaelp mobil header
Pris Vinder

Skræddersyet lektiehjælp


Skab lyst til læring og genfind skoleglæden

Alle lærer forskelligt. Derfor tager skræddersyet lektiehjælp udgangspunkt i dit barns behov og personlige læringsstil. Jeres mentor vil ikke bare gøre det sjovt at lave lektier, men skabe lyst til læring. Gennem faglig forståelse, aha-oplevelser og god kemi forvandler vi ondt i maven til faglig selvtillid og større skoleglæde, og det er dét, vi brænder allermest for – for alle fortjener en god skolegang! Dit barns lektiehjælp foregår i trygge rammer i eget hjem, og en undervisningsgang varer typisk 2 timer.

Thumbnail sektion1 test2

Sådan foregår det


Vi er med hele vejen fra behovsafklaring til succesoplevelse

1. Behovsanalyse


100% fokus på dit barns behov

Inden jeres lektiehjælp kan begynde, udarbejder vi en behovsanalyse på baggrund af en indledende samtale. Her spørger vi ind til dit barns skolegang, faglige udfordringer og den sociale trivsel. Vi vil også gerne kende dit barns fritidsinteresser og vide, om der er diagnoser eller særlige behov, vi skal være opmærksomme på, således vi kan finde den helt rette mentor. I får tilsendt behovsanalysen, som også indeholder en anbefaling til forløbets længde.

1behovsanalyse lektiehjælp

2. Det gode match


Vi håndplukker den helt rette mentor

På baggrund af behovsanalysen håndplukker vi en mentor til dit barn. Mentoren skal selvfølgelig matche barnets faglige behov, men vi stræber også efter at finde en mentor, som matcher fritidsinteresser og personlighed. Alle mentorer er topstuderende, som drives af at lære fra sig og skabe faglige succeser. De testes på deres pædagogiske og faglige evner, de uddannes løbende på vores interne workshops, og de skoles i at tilrettelægge effektiv lektiehjælp.

2gode match lektiehjælp

3. Gratis første møde


Forventningsafstemning om lektiehjælpen

En god kemi mellem mentor og elev er essentiel for et givende forløb. Derfor indledes jeres lektiehjælp med en gratis forløbstime, som er første møde med mentor. Mentoren kommer hjem til jer, og formålet med forløbstimen er at forventningsafstemme og se kemien an. Forløbstimen er også jeres mulighed for at aftale alle praktiske detaljer omkring lektiehjælpen med jeres mentor, inden mentorforløbet for i gang.

3gratis første møde lektiehjælp

4. Magien begynder


Den faglige og personlige udvikling tager fart

Lektiehjælp tilrettelægges efter dit barns behov og læringsstil. Hvis dit barn eksempelvis har den taktile læringsstil, opbygger mentor undervisningen, så barnet får lov til at få fingrene i stoffet. Efter hver undervisningsgang skriver mentor en rapport om dagens emne, barnets motivation og planen for næste undervisning. I kan læse alle mentors rapporter og følge med i udviklingen undervejs. Vi kan altid kontaktes, hvis der er behov for justeringer.

4magien begynder lektiehjælp

Andres erfaringer


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

Infograf procenter new
Infograf sojler new
Infograf tal new 2

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider i påsken:

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

9:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter