Hjælper elev i bog_cropped
Hjælper elev i bog_cropped

Få lektiehjælp i dansk i grundskolen

Med en mentor får dit barn en rollemodel og en hjælpende hånd til lektierne – på en og samme tid!

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjælper elev i grundskolen

Dansk i grundskolen

Gør det ondt i maven på dit barn, når der skal læses højt i klassen? Eller kniber det med at bruge nutids-r korrekt? Dansk er et centralt fag i grundskolen. Hvis dit barn har udfordringer i danskfaget, vil det ofte være noget, der følger og påvirker resten af skoletiden. Med hjælp fra en topstuderende får dit barn skræddersyet lektiehjælp efter jeres behov. En mentor har fokus på at gøre danskfaget til en leg gennem sjove stavelege og stafetter.

Mentor kommer hjem til elev i grundskolen

Certificerede mentorer

- sikrer kvalitetssikret lektiehjælp

Vores mentorer er dygtige formidlere, der kan hjælpe i dansk gennem et sjovt og aktiverende forløb. De brænder for at lære fra sig og at lade deres egen skoleglæde smitte af på dit barn. Målet er at skabe et trygt undervisningsrum, hvor dit barn vil opleve, at det kan være sjovt at gå i skole. Så mavepinen kan gå væk og blive vendt til selvsikkerhed og skoleglæde.

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her!
2 mentorer hjælper i dansk

Vi tilbyder:

Én-til-én lektiehjælp

Vores lektiehjælp foregår ung-til-ung og én-til-én. Det sikrer personlig lektiehjælp i øjenhøjde, og det giver mentor mulighed for at tilpasse undervisningen efter dit barns behov.
Priser fra 289 kr. i timen.

Teknologibaseret læseforløb

Kæmper dit barn med ordblindhed og læsevanskeligheder? Så foreslår vi en tur i vores helteunivers. Her får dit barn hjælp til sine udfordringer i et trygt miljø med ligesindede. Undervisningen foregår i små hold, sammensat efter alder.

Læs mere

Ekspertudviklet lektiehjælp i dansk

Med fagmaterialer fra Gyldendal

Vi er en del af Gyldendal, som er Danmarks største udbyder af læringsmaterialer til folkeskoler og gymnasier. Det er vi meget stolte af. Og det betyder også, at alle vores mentorer har adgang til et hav af fagmaterialer fra Gyldendal og Systime. Med det i rygsækken tilbyder vi skræddersyet og kvalitetssikret hjælp til dansk i grundskolen.

2 mentorer hjælper i dansk i grundskolen

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Dansk kan godt være sjovt at lære

Danniel Nor har fået lektiehjælp i dansk. Da familien ringede herind, var Danniel Nors mor lidt skeptisk – for hvor meget kunne en gymnasieelev egentligt lære hendes barn? Men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da hun mødte Danniel Nors mentor, Signe.

Jeg er dybt imponeret over, hvordan et fremmed og med al respekt så ungt et menneske kan komme ind og løfte en så svær opgave så hurtigt.

- Danniel Nors mor

Mentor Signe har nemlig hjulpet Danniel Nor til at finde lysten til at lære og blive bedre til dansk. Faktisk blev Danniel Nor så glad for hjælpen, at da hans mor spurgte, hvilke fritidsinteresser han ville gå til i sin fritid, lød svaret: "Det eneste, jeg vil gå til i min fritid, det er Signe. For jeg elsker bare at lave dansk med Signe."

Danniel fik hjælp i dansk

Tips og tricks til dansklektierne

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.