Hjælper elev i bog_cropped
Hjælper elev i bog_cropped

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Få lektiehjælp i dansk i grundskolen

Med en mentor får dit barn en rollemodel og en hjælpende hånd til lektierne – på en og samme tid!

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjælper elev i grundskolen

Dansk i grundskolen

Gør det ondt i maven på dit barn, når der skal læses højt i klassen? Eller kniber det med at bruge nutids-r korrekt? Dansk er et centralt fag i grundskolen. Hvis dit barn har udfordringer i danskfaget, vil det ofte være noget, der følger og påvirker resten af skoletiden. Med hjælp fra en topstuderende får dit barn skræddersyet lektiehjælp efter jeres behov. En mentor har fokus på at gøre danskfaget til en leg gennem sjove stavelege og stafetter.

Mentor og elev træner laesning under lektiehjaelp
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp i dansk

1

Behovsafklaring

Samtale om interesser og behov

2

Det gode match

Den rette mentor udvælges til jer

3

Opstartsmøde med mentor

Mød jeres mentor og mærk kemien

4

1-1 lektiehjælp

Undervisning - fysisk eller online

5

Følg med undervejs

Følg udviklingen på Forløbsportalen

Mentor kommer hjem til elev i grundskolen

Vores mentorer står klar til at hjælpe i dansk

Vores mentorer er dygtige formidlere, der kan hjælpe i dansk gennem et sjovt og aktiverende forløb. De brænder for at lære fra sig og at lade deres egen skoleglæde smitte af på dit barn. Målet er at skabe et trygt undervisningsrum, hvor dit barn vil opleve, at det kan være sjovt at gå i skole. Så mavepinen kan gå væk og blive vendt til selvsikkerhed og skoleglæde.

Kontakt os

Ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov. Så vi sammen kan finde den helt rette mentor, der kan hjælpe dit barn med matematik.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Fri adgang til Restudy med alle mentorforløb i dansk

Restudy er Danmarks største samling af undervisningsvideoer, hvor dit barn til hver en tid kan lære eller repetere fagligt stof. Investerer du i et undervisningsforløb i matematik hos MentorDanmark til dit barn, får I fuld adgang til mere end 2.000 videoer fordelt på 13 fag.

På Restudy finder I mange videoer om brøker, geometri, statistik, vinkler m.m.

Andres erfaringer

98,6% anbefaler os til andre familier
Et billede af udsigt over by

Vi tilbyder hjælp til dansk i hele landet

Find en mentor i din by

Uanset hvor i landet I bor, kan vi finde en mentor til jer. Alle vores mentorer studerer på landet bedste gymnasier og universiteter. Vi tilbyder også lektiehjælp online.

Vi tilbyder derfor én-til-én lektiehjælp, hvor dit barn vil blive undervist af en mentor, der selv har siddet på skolebænken og gennemgået pensum. Mentor kan derfor sætte sig ind i de frustrationer og følelser, dit barn måske sidder med lige nu.

Vores mest efterspurgte byer: København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Ekspertudviklet lektiehjælp i dansk

Med fagmaterialer fra Gyldendal

Vi er en del af Gyldendal, som er Danmarks største udbyder af læringsmaterialer til folkeskoler og gymnasier. Det er vi meget stolte af. Og det betyder også, at alle vores mentorer har adgang til et hav af fagmaterialer fra Gyldendal og Systime. Med det i rygsækken tilbyder vi skræddersyet og kvalitetssikret hjælp til dansk i grundskolen.

To mentorer hjælper i dansk i grundskolen

Hvad koster lektiehjælp i dansk?

Brush-up

24 timer

Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

359,-

Online forløb

329,-

6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
Populær!

Mentorforløb

48 timer

Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

339,-

Online forløb

309,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Udvidet mentorforløb

72 timer

Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

Timepris

Fysisk forløb

319,-

Online forløb

289,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Dansk kan godt være sjovt at lære

Danniel Nor har fået lektiehjælp i dansk. Da familien ringede herind, var Danniel Nors mor lidt skeptisk – for hvor meget kunne en gymnasieelev egentligt lære hendes barn? Men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da hun mødte Danniel Nors mentor, Signe.

Jeg er dybt imponeret over, hvordan et fremmed og med al respekt så ungt et menneske kan komme ind og løfte en så svær opgave så hurtigt.

- Danniel Nors mor

Mentor Signe har nemlig hjulpet Danniel Nor til at finde lysten til at lære og blive bedre til dansk. Faktisk blev Danniel Nor så glad for hjælpen, at da hans mor spurgte, hvilke fritidsinteresser han ville gå til i sin fritid, lød svaret: "Det eneste, jeg vil gå til i min fritid, det er Signe. For jeg elsker bare at lave dansk med Signe."

Danniel fik hjælp i dansk

Tips & tricks til dansklektierne

Ønsker I at træne og bedre det danske sprog derhjemme, kan I finde inspiration til øvelser og aktiviteter på vores vidensunivers. Vi har lavet et helt emne med artikler om alt fra kommaregler, lix- og læseniveau, gode råd til læsning, sproglige virkemidler og meget mere.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.