Hjælper elev i bog Hjælper elev i bog

Få lektiehjælp i dansk

Med en mentor får dit barn en rollemodel og en hjælpende hånd til lektierne – på en og samme tid!

Laeser fra siden

Dansk i grundskolen

Gør det ondt i maven på dit barn, når der skal læses højt i klassen, eller kniber det med at bruge nutids-r korrekt? Dansk er et centralt fag, og hvis dit barn har udfordringer i danskfaget, vil det ofte være noget, der følger og påvirker resten af dit barns skoletid. En mentor gør danskfaget til en leg at lære gennem sjove stavelege og stafetter.

Vores mentorer er dygtige formidlere, der kan hjælpe i dansk gennem et sjovt og aktiverende lektiehjælpsforløb. De brænder for at lære fra sig og at lade deres egen skoleglæde smitte af på dit barn. Målet er at skabe et trygt og inspirerende undervisningsrum, hvor dit barn vil få åbnet øjnene for, at det kan være sjovt at gå i skole og lære nye ting, så mavepinen kan gå væk og blive vendt til selvsikkerhed og skoleglæde.

Ekspertudviklet lektiehjælp i dansk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores dansk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i dansk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer
Elev får lektiehjælp af mentor

Dansk kan godt være sjovt at lære

Danniel Nor har fået lektiehjælp i dansk. Da familien ringede herind, var Danniel Nors mor lidt skeptisk – for hvor meget kunne en gymnasieelev egentlig lære hendes barn? Men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme, da hun mødte Danniel Nors mentor, Signe.

Jeg er dybt imponeret over, hvordan et fremmed – og med al respekt så ungt et menneske – kan komme ind og løfte en så svær opgave så hurtigt

-Danniel Nors mor

Mentor Signe har nemlig hjulpet Danniel Nor til at finde lysten til at lære og blive bedre til dansk. Faktisk blev Danniel Nor så glad for hjælpen, at da hans mor spurgte, hvilke fritidsinteresser han ville gå til i sin fritid, lød svaret: "Det eneste jeg vil gå til i min fritid. Det er Signe. For jeg elsker bare at lave dansk med Signe."

Karolina kunne fortsætte i 1. klasse

Da Karolina begyndte i skole, havde hun meget svært ved at sætte bogstaver sammen, og hun kunne mærke en stor niveauforskel i forhold til resten af sine klassekammerater. Faktisk fik familien den besked, at Karolina nok ikke ville kunne fortsætte i 1. klasse sammen med kammeraterne efter sommerferien. 

Heldigvis fik Karolina hjælp af en mentor, som kunne målrette undervisningen præcis til Karolinas behov, og pludselig faldt alle brikkerne på plads, og der skete en enorm udvikling. Faktisk beskrev Karolinas lærer det som 'Den største succeshistorie hun havde oplevet i sin tid som lærer', og Karolina fik lov til at fortsætte i 1. klasse sammen med kammeraterne. 

Tips og tricks til dansklektierne