Dreng der hinker og smiler Dreng der hinker og smiler

Et studiejob, der giver mening

Tjen minimum 146 kr. i timen – mens du gør en forskel!

Bliv mentor og gør en forskel

Vil du have et af verdens bedste studiejobs? Så er du havnet det rigtige sted! Som mentor hos MentorDanmark tjener du penge, udvikler din faglighed og booster dit CV, alt imens du styrker et barns faglige selvtillid. Du får et meget meningsfuldt studiejob, hvor du gør en enorm forskel for mange børn og unges skolegang og selvtillid.

Som mentor hjælper du med lektierne, skaber motivation og giver lyst til læring – men du bidrager til meget mere end det. Vores lektiehjælp er nemlig et ung-til-ung koncept, hvor du hjælper børn og unge med at opbygge eller genvinde den faglige selvtillid – du er således ikke kun en underviser, men en mentor og rollemodel, der guider din mentee på rette vej.

Som mentor hos MentorDanmark tjener du minimum 146 kr. i timen (inklusiv feriepenge). Derudover får du et af de mest fleksible studiejobs, du kan nemlig selv bestemme dine arbejdstider, og du kan endda undervise online.

Kvalifikationer

  • Du har fået 10 eller 12 i de fag, du gerne vil undervise i
  • Du er fyldt 17 år og påbegyndt en ungdomsuddannelse
  • Du har gode pædagogiske evner
  • Du er motiveret for at lære fra dig
  • Du kan aflevere ren straffe- og børneattest

Et styrket CV og opkvalificering

Vi ønsker, at du fortsætter din faglige og personlige udvikling efter ansættelsen som mentor hos os. Derfor tilbyder vi en række mikrokurser, som bl.a. indeholder relevant viden om læring, formidling, diagnoser og meget mere. Mikrokurserne giver dig specialviden og klæder dig på til at blive en endnu bedre underviser og giver dig nye redskaber til at skræddersy og tilrettelægge en indholdsbaseret og målrettet lektiehjælp.

Gennem din tid som mentor har du desuden mulighed for at opbygge et MentorCV. På dit MentorCV vil det fremgå, hvor mange mentees du har undervist, hvor mange timer du har undervist, hvilke mikrokurser du har gennemført, samt hvilke fag du har undervist i. Når du har været ansat som mentor i tre måneder, får du adgang til at se og downloade dit MentorCV, så du kan bruge det i din fremtidige jobsøgning eller på vejen mod drømmestudiet.

Hvis du kan li’ at lære fra dig og samtidig gerne vil booste dit CV, bør du søge som mentor allerede i dag. Vi er landsdækkende og har et stærkt team med mere end 3.000 mentorer, som du har mulighed for at blive en del af.

Vores screeningsproces