DSC09695 resize

Bliv mentor og gør en forskel


Vær med til at styrke et barns faglige selvtillid

Vær med til at styrke et barns faglige selvtillid

Som mentor hos MentorDanmark tjener du penge, udvikler din faglighed og booster dit CV, alt imens du styrker et barns faglige selvtillid. Du får et meget meningsfuldt studiejob, hvor du gør en enorm forskel for mange børn og unges skolegang, og du kan endda undervise online. Som mentor hjælper du med lektierne, skaber motivation og giver lyst til læring.

Vores lektiehjælp er et ung-til-ung koncept, hvor du hjælper børn og unge med at opbygge eller genvinde den faglige selvtillid – du er således ikke kun en underviser, men en mentor og rollemodel. Som mentor hos MentorDanmark tjener du minimum 130 kr. i timen plus feriepenge.

Ansøg her

Et styrket CV og opkvalificering
Vi ønsker, at du fortsætter din faglige og personlige udvikling efter ansættelsen som mentor hos os. Derfor tilbyder vi en række mikrokurser, som bl.a. indeholder relevant viden om læring, formidling og diagnoser. Mikrokurserne klæder dig på til at blive en endnu bedre underviser og giver dig nye redskaber til at skræddersy og tilrettelægge en indholdsbaseret og målrettet lektiehjælp. 

Gennem din tid som mentor har du desuden mulighed for at opbygge et MentorCV. På dit MentorCV vil det fremgå, hvor mange mentees du har undervist, hvor mange timer du har undervist, hvilke mikrokurser du har gennemført, samt hvilke fag du har undervist i. Når du har været ansat som mentor i tre måneder, får du adgang til at se og downloade dit MentorCV, så du kan bruge det i din fremtidige jobsøgning eller på vejen mod drømmestudiet.

Hvis du kan li’ at lære fra dig og samtidig gerne vil booste dit CV, bør du søge som mentor allerede i dag. Vi er landsdækkende og har et stærkt team med mere end 3.000 mentorer, som du har mulighed for at blive en del af. Du bliver klædt på til opgaven på vores workshops, der ligeledes sikrer et godt sammenhold blandt mentorer og teamledere. Desuden foregår vores samtaler online.

Kvalifikationer

  • Du har fået 10 eller 12 i de fag, du gerne vil undervise i
  • Du er fyldt 17 år og påbegyndt en ungdomsuddannelse
  • Du har gode pædagogiske evner
  • Du er motiveret for at lære fra dig
  • Du ejer en smartphone
  • Du kan aflevere ren straffe- og børneattest
Gruppeundervisning

Mød en mentor


Bliv en del af vores team på 3.000 mentorer

Bliv en del af vores team

Jeg styrker elevens selvtillid, og gør forældrene mere trygge.

- Sebastian, mentor

Det er super fedt at opleve, at der er gået et lys op for dem.

- Astrid, mentor

Det fedeste er, når en elev stolt fortæller, at de har rykket sig.

- Anna, mentor

Jeg er mentor, fordi jeg gerne vil hjælpe med at gøre en forskel.

- Freja, mentor

Vores screeningsproces


Omfattende screeningsproces og kvalitetssikret certificering

Omfattende screeningsproces og certificering