Esbjerg.jpg
Esbjerg.jpg

Lektiehjælp i Esbjerg

Giv dit barn skoleglæden tilbage. Vi tilbyder skræddersyet undervisning, og alle vores mentorer har fået 10 og 12 i deres undervisningsfag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Esbjerg og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Kæmper dit barn med et fag eller to? Og er I på udkig efter lektiehjælp? MentorDanmark har en række mentorer tilknyttet i Esbjerg og omegn, og de er klar til at hjælpe jer. De fleste af vores mentorer bor i Esbjerg centrum, men bor I i oplandet eller på Fanø, kan vi også finde en løsning.

Vores ambition er at finde den helt rette mentor til hvert barn. Og det perfekte match handler om nærhed og nærvær. Vi bestræber os altid på at finde en mentor, der bor tæt på jer og kan møde barnet på hans/hendes hjemmebane. Men nærhedsprincippet er ikke kun et spørgsmål om geografi; ligeså vigtigt er det, at vi finder en mentor, der også deler interesser med dit barn, så de mødes i øjenhøjde. Det skal være nemt og ukompliceret at mødes. Derfor er vi ikke kun optagede af dit barns faglige udfordringer og ambitioner, men også personlighed og fritidsinteresser. Den personlige nærhed skaber nærvær. Og vi har erfaret, at nærvær er et vigtigt skridt på vejen til tryghed og tillid.

Lektiehjælp i alle fag i Esbjerg og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Esbjerg og omegn

  Uanset hvor i Esbjerg I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Størstedelen af mentorerne er i gang med læreruddannelsen i Esbjerg eller læser en videregående uddannelse, enten på Aalborg Universitet eller Syddansk Universitets afdeling i Esbjerg. Vi har også rekrutteret de allerdygtigste elever fra gymnasierne i Esbjerg og Ribe, så vi har en bred vifte af mentorprofiler, både hvad angår faglighed, personlighed og interesser. Alle vores mentorer er ambitiøse studerende. De har topkarakterer i de fag, de underviser i, og vi tester deres pædagogiske evner. Kun de allerdygtigste bliver tilbudt en plads på vores mentorteam.

  Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge, og de har et ønske om at give deres skoleglæde videre. En mentor er ikke bare en underviser. En mentor er en rollemodel. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Esbjerg

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller lignende.

  Alle mentorer i Esbjerg kender til byen og omegn og kan derfor rådgive om at bruge lokalområdet og har også mange gode idéer til lærerige og relevante aktiviteter i by, natur og kultur. Der er fx fine muligheder i Esbjerg Bypark eller I. C. Møllerparken, hvis dit barn har glæde af en aktiv udendørsundervisning. Mange af stederne gemmer på mange kulturskatte og emner, der kan bruges som samtalestarter til dialog på fremmedsprog eller som udgangspunkt for et emne i dansk.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Udover at være fleksibel i forhold til undervisningssted, er vores mentorer også fleksible i forhold til, hvilken dag i ugen og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst ind i jeres program. For mange fungerer det bedst at have en fast "lektiehjælpsdag", og for andre er det bedre, at der er fleksibilitet, så lektiehjælpen den ene uge kan være om mandagen og ugen efter om onsdagen.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Esbjerg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  En ung mentor kan motivere dit barn

  Vores koncept er en-til-en-undervisning, men det foregår også ung til ung. Vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer har stor glæde af at spejle sig i et andet ungt menneske. Identifikation er nemlig en nøgle til motivation. Dit barn skal kunne identificere sig med sin mentor og blive inspireret af mentorens egen begejstring for at lære. Derfor har alle vores mentorer selv en hverdag på skolebænken – på gymnasiet eller universitetet.

  Mentorerne har altså fingeren på pulsen; de ved, hvilke udfordringer man kan møde som barn og som ungt menneske. Ung-til-ung-relationen er derfor en personlig gevinst for dit barn. Og så er det naturligvis også en stor fordel, at mentor har pensum i frisk erindring. Uanset mentors alder, stiller vi de samme krav. Vi går aldrig på kompromis med mentorernes faglighed og pædagogiske kompetencer.

  Priser på lektiehjælp i Esbjerg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.