Rette match_5 Rette match_5

Tilpasset lektiehjælp i tysk

En mentor er med til at skabe skoleglæde og lyst til læring og kan give dit barn selvtillid i tysk

Glad elev, der faar lektiehjaelp i tysk med mentor

Tysk i grundskolen

Mange elever i grundskolen og gymnasiet oplever, at tysk kan være et besværligt og udfordrende sprog at tale, især hvis grammatikken og udtalen skal være Spitzenklasse. Heldigvis har vi hos MentorDanmark et dygtigt og engageret mentorteam, der kan hjælpe med alt fra at give øget selvtillid og mod i tysktimerne til seinremser og konjunktiv. Samtlige af vores mentorer har som minimum haft tysk i gymnasiet, hvor de har fået topkarakterer.

I grundskolen er der mange, der synes, at tysk er utrygt at tale. Derfor har mange elever svært ved at turde række hånden op og sige noget i timerne. Med en-til-en-undervisning bliver forholdet mellem mentor og mentee dog meget tættere, end det ville være mellem en elev og lærer, og en mentor kan derfor hjælpe med at give dit barn den faglige sikkerhed og selvtillid, som det kræver at få talt tysk i skolen.

Ekspertudviklet lektiehjælp i tysk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores tysk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i tysk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer
Elev sjipper og laver matematik

Lær tysk gennem leg og spil

Hos MentorDanmark bygger vores undervisning på, at der findes fire typer af læringsstile: kinæstetisk, taktil, auditiv og visuel. Det er viden om læringsstilene, som skaber gode resultater i undervisningen, fordi vi sørger for at undervise eleverne på den måde, de lærer bedst på. Læringsstilene kan også bruges i tyskundervisningen.

For eksempel kunne den meget aktive elev få lov at bruge sin glæde ved bevægelse aktivt til at lære tysk. Aktiv tysklæring kan foregå gennem at øve sein-ramsen og boldkast samtidig, eller lave en hinkebane hvor man skal sige tallene på tysk. Ligeså kan dit barns kærlighed for at nulre med småting i skolen og hjemmet bruges positivt, så dit barn aktivt kan bruge sine hænder til at lære tysk. Et vendespil med tyske gloser giver både nye tyskkundskaber og mulighed for at bruge sin følesans. Vores mentorer har hver især deres egne idéer til sjove lege, så tyskundervisning på ingen måde bliver kedelig.

Tips og tricks til tysklektierne