Lektiehjælp i matematik


Vi skræddersyr et matematik-forløb ud fra jeres behov

Division, brøkregning og differentialligninger er blot nogle af matematikfagets vanskelige discipliner. Har dit barn udfordringer i matematik? Så har vi en mentor klar, der kan give lektiehjælp i matematik.

Matematik er det allermest efterspurgte fag hos MentorDanmark, og derfor har vi samlet et stort netværk af dygtige mentorer, der kan undervise i matematik på alle niveauer og i alle emner. Vores mentorer har selv fået topkarakterer i matematik og kan med spændende og skræddersyet undervisning hjælpe dit barn med matematikudfordringerne – hvad enten det er brøkregning, division eller andre af matematikkens svære discipliner, der volder problemer.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Division og brøkregning
  • Differentialligninger
  • Trigonometri

Kontakt os
Ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan hjælpe dit barn med matematik.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Frederik lærte matematik på en ny måde


Skumfiduser og Mariekiks gør Frederik bedre til matematik

Frederik havde svært ved de basale ting i matematik, og det gjorde, at han simpelthen havde mistet lysten til at gå i skole. Derfor var skole bare noget, der skulle overstås. Da han gik i 5. klasse, begyndte han at få lektiehjælp i matematik. Frederik blev matchet med en af vores mange dygtige mentorer, Lea, som skræddersyede et lektiehjælpsforløb i matematik til Frederik.

Lea fandt på kreative måder, hvorpå Frederik kunne lære matematik på en sjov og inddragende måde. Eksempelvis har de brugt skumfiduser og Mariekiks til at lære at udregne matematikstykker. Ligesom Lea, lærer alle vores mentorer nemlig at tilpasse undervisningen til de fire forskellige læringsstile: den kinæstetiskeden visuelle, den auditive og den taktile læringsstil.

Du kan læse mere om de forskellige læringsstile her, hvor Svend Erik Schmidt, som er ekspert i læringsstile, fortæller mere om dem.  Gennemen sjov og inddragende lektiehjælp i matematik har Frederik genfundet glæden ved at lære, og han har oplevet en stor udvikling i matematikfaget. 

Det har været en stor hjælp for ham, at undervisningen har været fuldt koncentreret om ham, frem for på flere andre elever i klassen ad gangen. 

Frederik laver matematik med Lea

Frederiks matematiklærer stoppede mig på gangen og sagde: ’Frederik er begyndt at deltage i undervisningen i timerne!’, og det gjorde mig bare sindssyg stolt, fordi man kunne se, at der var sket en stor udvikling med Frederik.

-Lea, mentor

En-til-en-undervisningen er en ting, vi er stolte af hos MentorDanmark, for det er vores erfaring, at mentoren kan skræddersy lektielæsningen og målrette undervisningen efter mentees' interesser, behov og foretrukne læringsstil.

Samtidig opbygger mange af vores mentorer og mentees en rigtig god relation, hvor mentoren ikke kun agerer faglig lektiehjælper, men også kommer til at fungere som en rollemodel. 

Den lave aldersforskel mellem vores mentorer og mentees skaber lektiehjælp i øjenhøjde, og det skaber et trygt rum, hvor barnet kan få lov til at lære – uden at skulle bekymre sig om at lave fejl eller spørge om det samme igen og igen.

Eleonorre har fået hjælp i matematik


Større faglig selvtillid og rækker nu hånden op i matematik

Eleonorre havde udfordringer i matematik. Derfor besluttede familien, da hun gik i 3. klasse, at hun skulle have lektiehjælp i matematik. Eleonorre havde svært ved at finde troen på sig selv, og at hun faktisk godt kunne. Hun blev matchet med Jakob, som var et super godt match til Eleonorre. Hun er en aktiv pige, og Jakob afkodede hurtigt, hvad der fungerede bedst for Eleonorre. Eleonorre troede ikke altid på sig selv, og at hun var i stand til at løse matematikopgaverne, men Jakob har hjulpet Eleonorre til at få en større faglig selvtillid.

Udover fagligheden er alle vores mentorer screenet og testet på deres pædagogiske evner, og mentorerne trænes løbende i at bygge undervisningen op til det enkelte barns faglighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil. 
Vi gør selvfølgelig en dyd ud af at matche mentor og mentee, så faglighed og bopæl spiller sammen. Men vi går også meget op i at finde en mentor, der kan tilpasse lektiehjælpen ud fra, hvad der interesserer det enkelte barn, og hvordan barnet lærer allerbedst.

Jeg tror mere på mig selv, og jeg rækker hånden mere op i matematik

-Eleonorra

Ifølge Eleonorres mor er lektielæsning og matematik blevet en leg for Eleonorre. Hendes mentor, Jakob, leger nemlig forståelsen frem, så hun har nemmere ved at forstå matematikkens mange svære discipliner. Eleonorre har meget mere energi, når hun kommer hjem fra skole, og hun harfået større selvtillid. Eleonorre fortæller også, at hendes matematiklærer har oplevet en udvikling.

Trænger dit barn til at få større faglig selvtillid i matematik, vil det være en af MentorDanmarks mange dygtige mentorer, dit barn vil få glæde af.
Vores mentorer underviser på alle niveauer, så ligegyldigt om dit barn lige er startet i skole, eller om dit barn er halvvejs gennem gymnasiet, så kan vi finde en mentor, der kan hjælpe i matematik.

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

98,6 % vil anbefale MentorDanmark til andre
Langt de fleste giver MentorDanmark 4 eller 5 stjerner
Over 20.000 familier har allerede valgt MentorDanmarks eksamens- og lektiehjælp

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Nordens største
udbyder af lektiehjælp

Vi er Nordens foretrukne lektiehjælpsvirksomhed og med god grund. Vores mentorer brænder for at skabe lyst til læring og har de seneste år gjort en forskel for mere end 25.000 familier. Vi er landsdækkende og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider:

Mandag-torsdag

8:00-21:00

Fredag

8:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter