Lektiehjælp i matematik


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Division, brøkregning og differentialligninger er blot nogle af fagets vanskelige discipliner. Matematikfaget indeholder mange svære elementer, som hver dag udfordrer flere elever i både folkeskolen og gymnasiet. Matematik er det allermest efterspurgte fag hos MentorDanmark, og derfor har vi et stort netværk af dygtige mentorer med kompetencer til at undervise i matematik på alle niveauer og i alle emner.

Vores mentorer har selv fået topkarakter i matematik, er dygtige formidlere og brænder for at gøre en forskel. Det er desuden vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og elev skaber en tryg ramme og en enestående mulighed for at målrette undervisningen til elevens behov og dermed maksimere læringen.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Division og brøkregning
  • Differentialligninger
  • Trigonometri


Kontakt os
Ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre matematikfaget til en positiv oplevelse at lære.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

3 gode grunde til at vælge MentorDanmark

Infograf procenter new
Infograf sojler new
Infograf tal new 2

Skal vi også hjælpe dig?


Vi kontakter dig inden for 24 timer - helt uforpligtende

Bemærk: Vi gemmer kun dine oplysninger, såfremt du oprettes som kunde.

Danmarks eneste landsdækkende lektiehjælp

MentorDanmark er Danmarks største og eneste landsdækkende lektiehjælp. De seneste år har vores 3.000 mentorer gjort en forskel hos 20.000 familier. Vi dækker alle større danske byer og har helt sikkert også en mentor til jeres barn.

Map

Åbningstider i påsken:

Torsdag

9:00-17:00

Fredag

9:00-16:00

Lørdag

11:00-16:00

Søndag

11:00-20:00

MentorDanmark støtter