Matematikundervisning oppefra Matematikundervisning oppefra

Få hjælp til matematik

Bøvler dit barn med matematikken? Med en mentor får dit barn kvalitetssikret undervisning

Pige har svaert ved matematik

Hjælp til matematik i grundskolen

Hvordan finder man arealet af en trekant, hvilken strategi angribes et divisionsstykke med, og hvilke huskeregler kan bruges, så tabellerne kommer til at sidde på rygraden? Matematik indeholder mange svære discipliner, og det kan være svært at lære dem alle. Vi taler ofte med frustrerede forældre, der ser magtesløse til, mens deres barn sakker længere og længere bagud i matematik, mens selvtilliden og skoleglæden forsvinder dag for dag. Hvis dit barn får ondt i maven, hver gang der står ’MAT’ på skoleskemaet, så er du havnet det rette sted.

Vi har nemlig samlet et stort hold af knivskarpe matematikmentorer, der står klar til at hjælpe i matematik. Mentoren vil tilpasse matematikhjælpen til lige præcis dit barns behov, udfordringer og interesser, så dit barns skoleglæde øges.

Vores mentorer har selv fået topkarakterer i matematik og kan med et spændende og skræddersyet lektiehjælpsforløb hjælpe dit barn med matematikudfordringerne – hvad enten det er brøkregning, division eller andre af matematikkens mange svære discipliner, der volder problemer.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Ekspertudviklet matematik lektiehjælp

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores matematik lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i matematik, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Elev får lektiehjælp

Matematikhjælp med skumfiduser

Frederik havde udfordringer i matematik, og han havde derfor mistet motivationen og skolelysten. Da Frederik gik i 5. klasse, valgte familien at Frederik skulle have hjælp af en mentor. Derfor blev han matchet med mentor Lea.

Frederiks matematiklærer stoppede mig på gangen og sagde: ’Frederik er begyndt at deltage i undervisningen i timerne!’, og det gjorde mig bare sindssyg stolt, fordi man kunne se, at der var sket en stor udvikling med Frederik.

-Lea, mentor

Lea har været god til at finde på sjov og inddragende undervisning, så Frederik kunne genfinde glæden ved at lære. Frederik og Lea har eksempelvis brugt skumfiduser og Mariekiks til at udregne matematikstykker. Som mentor gennemgår man MentorUddannelsen, hvor man eksempelvis lærer at tilpasse undervisningen til det enkelte barns læringsstil.

Tips og tricks til matematiklektierne