Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Lektiehjælp med en faglig dybde

Med materialer fra Gyldendal i rygsækken laver mentorerne indholdsbaseret undervisning

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden

En del af Gyldendal

- sikrer undervisning i topkvalitet

MentorDanmark er en del af Gyldendal, og det er vi meget stolte af. Samarbejdet gør, at vi kan tilbyde kvalitetssikret lektiehjælp, hvor vores dygtige mentorerne altid står med det nyeste og mest relevante stof. Gyldendals undervisningsmaterialer huser alt fra eksamens- og retstavningsopgaver i dansk til forløb om konspirationsteorier i samfundsfag.

Et hav af opgaver

Identificerbart og gennemarbejdet

Undervisningsmaterialerne er med til at gøre lektiehjælpen relaterbar. Når eleven kan spejle sig i undervisningen, optimeres indlæringen, og eleven får mulighed for at bruge det, de lærer, i praksis. Materialerne byder på en masse spændende forløb, og I kan fx dykke ned i:

  • "Unge på sociale medier"
  • "Kloden brænder"
  • "Er gaming kun for drenge?"
Laeser fra siden_cropped

Sjov og lærerig lektiehjælp

- til alle klassetrin og niveauer

Foruden undervisningsmaterialerne fra Gyldendal har mentorerne også mange gode idéer til sjove og spændende opgaver og aktiviteter. Samarbejdet med Gyldendal giver en tryghed, selv hvis undervisningen primært skal tage udgangspunkt i dit barns lektier. På den måde sikrer vi, at der altid er professionelt materiale i baglommen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Materialer til gymnasiet

Det, der gør forskellen

Mange gymnasier gør brug af Systimes bøger og materialer i undervisningen. For at møde gymnasieeleverne i øjenhøjde har vores mentorer naturligvis også adgang til Systime. Her kan de tilgå langt de fleste grundbøger, hvilket sikrer, at de kan holde sig opdaterede på pensum, emner og faglige mål.

Med materialer fra Gyldendal og Systime i rygsækken står vores mentorer klar til at hjælpe, hvad end der er tale om lektiehjælp i grundskolen eller på en ungdomsuddannelse som STX, HHX eller EUD.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.