Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp med en faglig dybde

Med materialer fra Gyldendal i rygsækken laver mentorerne indholdsbaseret undervisning

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

En del af Gyldendal

- sikrer undervisning i topkvalitet

Vi er en del af Gyldendal, en institution kendt for sin forpligtelse til kvalitet og uddannelse, og vi deler ambitionen om at oplyse og inspirere - i vores tilfælde børn og unge. Samarbejdet gør, at vi kan tilbyde kvalitetssikret lektiehjælp, hvor vores dygtige mentorerne altid står med det nyeste og mest relevante stof udviklet af Gyldendal Uddannelse

Gyldendals undervisningsmaterialer huser alt fra eksamens- og retstavningsopgaver i dansk til forløb om konspirationsteorier i samfundsfag.

To mentorer kigger i fagbog

Et hav af opgaver

Identificerbart og gennemarbejdet

Undervisningsmaterialerne er med til at gøre lektiehjælpen relaterbar. Når eleven kan spejle sig i undervisningen, optimeres indlæringen, og eleven får mulighed for at bruge det, de lærer, i praksis. Materialerne byder på en masse spændende forløb, og I kan fx dykke ned i:

  • "Unge på sociale medier"
  • "Kloden brænder"
  • "Er gaming kun for drenge?"
Læs mere om vores materialer her
Laeser fra siden

Sjov og lærerig lektiehjælp

- til alle klassetrin og niveauer

Foruden undervisningsmaterialerne fra Gyldendal har mentorerne også mange gode idéer til sjove og spændende opgaver og aktiviteter. Samarbejdet med Gyldendal giver en tryghed, selv hvis undervisningen primært skal tage udgangspunkt i dit barns lektier. På den måde sikrer vi, at der altid er professionelt materiale i baglommen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Materialer til gymnasiet

Det, der gør forskellen

Mange gymnasier gør brug af Systimes bøger og materialer i undervisningen. For at møde gymnasieeleverne i øjenhøjde har vores mentorer naturligvis også adgang til Systime. Her kan de tilgå langt de fleste grundbøger, hvilket sikrer, at de kan holde sig opdaterede på pensum, emner og faglige mål.

Med materialer fra Gyldendal og Systime i rygsækken står vores mentorer klar til at hjælpe, hvad end der er tale om lektiehjælp i grundskolen eller på en ungdomsuddannelse som STX, HHX eller EUD.

Logo for systime
lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.