Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp med faglig dybde og kvalitetssikrede materialer

Med materialer fra Gyldendal i rygsækken laver mentorerne varierende undervisning med høj faglighed

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
En illustration af fagmaterialer fra Gyldendal

En del af Gyldendal

- sikrer undervisning i topkvalitet

MentorDanmark er en del af Gyldendal, og det giver os mulighed for at tilbyde adgang til deres kvalitetssikrede fagportaler og materialer med vores lektiehjælp. Gyldendals undervisningsmaterialer er udarbejdet af Gyldendal Uddannelse og huser alt fra eksamens- og retstavningsopgaver i dansk til forløb om konspirationsteorier i samfundsfag samt alt inden for matematik. Der er både tekster, videoer, lyd, billeder, træningsopgaver m.m. Vores mentorer hjælper og guider til de helt rette materialer og øvelser for dit barn.

Bemærk: Via unilogin får I selv adgang til alt materialet, så I altid selv kan træne og holde fagligheden ved lige ved siden af jeres mentorforløb.
Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

Logo for gyldendal
Pige i grundskolen har svært ved matematik

Materialer til elever i grundskolen/0.-10. klasse

Med et forløb hos MentorDanmark får du adgang til Gyldendals fagportaler for grundskolen. I får adgang til et stort univers af undervisningsmateriale og øveprøver i højeste kvalitet udarbejdet af Gyldendal Uddannelse. Vi sørger for betydningsfuldt materiale, som er testet i tæt samarbejde med professionelle læringsmiljøer, så undervisningen forbliver relevant og motiverende for dit barn i et mentorforløb.

Gyldendal har et meget bredt sortiment af portaler. Nedenfor er en liste over vores anbefalede materialer og portaler til elever i grundskolen.

RestudyUndervisningsvideoer til læring, repetition og eksamen på alle niveauer. 
KvikMatTræningsopgaver til matematik fra 0. – 10. klasse med adaptiv træning.
KvikDanskTræningsopgaver til dansk grammatik og stavning fra. 3. – 6. klasse med adaptiv træning.
KvikEngelskTræningsopgaver til engelsk grammatik og sprogbrug fra 7. – 9. klasse med adaptiv træning.
DanskbrikkerTræningsopgaver, diktater, lege og kreative aktiviteter til dansk grammatik fra 3. – 6. klasse.
LæsLøsLæseportal med online bibliotek til frilæsning og læsetræning med tilhørende opgaver fra 0. – 6. klasse.
WebprøverØveprøver til grundskolens afsluttende prøver fra 4. – 10. klasse.


Velkomstpakke med indhold
bølge grafik

Startpakke

For at skabe de bedste rammer for opstart af forløb i 1.-6. klasse i dansk, matematik og/eller engelsk, får I lige nu en gratis velkomstpakke med.

Velkomstpakken er sammensat ud fra et didaktisk og pædagogisk princip om god, varierende og motiverende undervisning - og den skal give den bedste start med de bedste vilkår for et godt forløb. Pakken er gratis og indeholder et faghæfte fra Gyldendal samt en masse spændende og brugbare elementer til undervisningen. Det vedlagte Piranahæfte indeholder kvalitetssikret træningsopgaver, som nemt kan bruges til både lektietræning derhjemme og i undervisningen med jeres mentor. Vi tilbyder Piranahæfter i fagene: Matematik, Dansk og Engelsk.

Et billede af mentor der hjælper elev med lektier

Kvalitetssikrede materialer til elever i gymnasiet

Går dit barn i gymnasiet, har vi også samlet de mest kvalitetssikrede materialer for gymnasiale uddannelser. Gyldendals materiale dækker over alle bøger, de gymnasiale ungdomsuddannelser bruger: STX, HHX, HTX, HF og EUX. Portalerne indeholder aktuelle emner, projekter og forskning. Undervisningsmaterialet er ligeledes testet i samarbejde med lærere i den danske uddannelsessektor. Desuden giver vi gode materialemuligheder for at forberede dit barn på de gymnasiale eksamener.

Gyldendal har et meget bredt sortiment af portaler. Nedenfor er en liste over vores bedste materialeudvalg til elever i gymnasiet.

SystimeUndervisningsbøger med aktuelle emner, projekter og forskning til alle gymnasiale uddannelser.
RestudyUndervisningsvideoer til læring, repetition og eksamen på alle niveauer.
ABaCusTræningsportal til matematik på gymnasialt A, B og C-niveau med adaptiv træning.

Materialer til gymnasiet

Det, der gør forskellen

Gymnasiale uddannelser:
STX, H
HX, HTX, HF, EUX (A, B, C-niveau)

Med Systime giver vi adgang til en samling af bøger udformet af dygtige lærere, brugere og forfattere, der sammen udformer det mest kvalitetssikre materiale for gymnasiale uddannelser. Materialet dækker over alle bøger, de gymnasiale ungdomsuddannelser bruger. Platformen indeholder aktuelle emner, projekter og forskning, som til dagligt er med til at danne unge studerende over hele landet. Der er også øveopgaver til eksamensforberedelse.

Systime er skabt med visionen om at udvikle og forbedre materialer innovativt. Gennem 40 år er undervisningsmaterialet ligeledes testet i samarbejde med fagfolk og lærere i den danske uddannelsessektor. Systime sikrer dermed et solidt fundament til faglig udvikling for dit barn i gymnasiet.

Materiale til alle elever

Lektiehjælp - når man har tid og lyst!

Grundskole + gymnasie: Alle niveauer

Restudy er Danmarks største samling af undervisningsvideoer med passionerede og engagerede lærere. Med Restudy har i adgang til over 2000 videoer af undervisere, der har ekspertise i sine hovedfag og aktiverende formidling som hovedfokus. Portalen er målrettet både grundskole- og gymnasialt niveau med mulighed for at fordybe sig i 39 forskellige fag. Desuden beskæftiger Restudy sig med området studietrivsel og eksamen (eksamensangst). I kan også finde guides til at bruge matematikprogrammer som f.eks. TI-Nspire.

Ideen bag Restudy er at imødekomme læring på en anderledes måde. Undervisningsdifferentiering betyder meget for os, og med Restudy bliver det muligt. Portalen implementerer nemlig fagligheden i motiverende rammer. Dit barn kan få en ny oplevelse af læring, mens de repeterer nyt såvel som gennemgået fagligt stof.

Øvelse gør mester!

Tryghed ved prøver og eksaminer

Grundskole: 4.-10. klasse

Gyldendals webprøver er portalen med øvelsesprøver til at forberede sig på grundskolens afsluttende eksamener. Portalen indeholder virkelighedsnære øvelsesprøver, der ligner de officielle prøver fra Undervisningsministeriet. Vi giver adgang til webprøver fra 4. klassetrin-10. klassetrin i en bred vifte af fag: (dansk, engelsk, tysk, fransk, matematik, biologi, geografi og fysik/kemi).

Med Gyldendals Webprøver sikrer vi tryghed omkring dit barns skriftlige og mundtlige eksamener i grundskolen. Øvelsesprøverne ligner de autentiske eksamensprøver, og giver dermed den bedste ramme for eksamensforberedelse. Gennem denne platform, kan vi hjælpe med at øge muligheden for faglig tryghed og selvtillid omkring dit barns afsluttende prøver.

Effektivt træningsværktøj

Træning af basale færdigheder

Gymnasial uddannelse: STX, A, B, C-niveau

ABaCus er en faglig træningsportal med træningsopgaver i matematik på gymnasialt A, B og C-niveau. Opgaverne er adaptive, hvilket betyder, at det er elevens svar, der bestemmer sværhedsgraden. Hermed er det muligt at træne på et niveau, der nøjagtig passer til den enkelte. Træningsopgaverne dækker over alle emner i lærerplanens pensum.

Med portalen ABaCus differentieres matematikundervisningen fra den vante klasseundervisning. Der er fokus på rutinetræning, så dit barn kan styrke de basale matematiske færdigheder, som er forudsætningen for at følge med i den daglige undervisning. Derudover kan dit barn med den adaptive træningsfunktion opnå betydningsfuld træning, som giver en effektiv og god progression i matematik.

Oplev glæden ved læsning

Kvalitet i let- og frilæsning

Grundskole: 0.-6. klasse

Læs Løs er en læseportal til læsetræning på et 0. – 6. klasseniveau. Portalen opbevarer et online bibliotek, der tilbyder læseoplevelser og opgaver til frilæsning. Portalen giver bl.a. adgang til 430 skønlitterære frilæsningsbøger. Alle bøger er indlæst på portalen. Derudover indeholder platformen opgaver, som understøtter læseforståelsen, og kreative værksteder til at arbejde med bøgerne.

Ideen bag Læs Løs er at fremme læseglæden hos børnene - et vigtigt perspektiv til at øge dit barns læselyst og dermed læsefærdigheder. Portalen træner den individuelles læsning på det niveau, der er behov for. Bøgerne er skrevet af etablerede forfattere og illustreret af anerkendte illustratorer, der sikrer jer høj materialekvalitet.

Vi tilbyder også gode læsetips til forældre gennem læseportalen.

Stavning, grammatik, opgaver

Univers til træning og øvelse

Grundskole: 3.-6. klasse

Med Danskbrikker kan i træne dansk grammatik og stavning på en alternativ måde. Portalen er målrettet 3. – 6. klasse og omfatter øvelser af stavning, grammatik, tegn og sætninger. Der veksles mellem en masse træningsopgaver, fordybelsesopgaver, diktater, lege og bevægelsesaktiviteter.

Danskbrikker arbejder med en varieret og motiverende tilgang til undervisningen. Portalen er opbygget med ideologien om, at faglig bevægelse, brugen af kroppen og sanser samt sjove opgaver, skaber faglig udvikling. Der tænkes i et: ”Lær – Træn – Brug” princip. Det handler om at undersøge det faglige emne, træne fokuseret, og derefter bruge det lærte i en kreativ opgave.

Logo for Kvikmat Logo for kvik tysk Logo for kvik dansk Logo for Kvik engelsk

Træning på individuelt niveau

Digital træning i flere fag

Grundskole: 1.-10. klasse

Kvikprodukterne er Gyldendals træningsportaler til fagene og niveauerne:

  • Kvik Matematik 1. – 10. klasse
  • Kvik Dansk 3. – 6. klasse
  • Kvik Engelsk 7. – 9. klasse
  • Kvik Tysk 7.-9. klasse

Alle kvikprodukterne har indbygget differentiering også kendt som adaptiv træning. Det betyder, at opgavernes sværhedsgrad tilpasser sig elevens niveau - i takt med elevens besvarelser.

Kvikprodukterne tilbyder en meningsfuld træning. Den indbyggede differentiering sørger for en skræddersyet træning til dit barns præcise niveau. Portalen sørger for motiverende elementer til opgaverne, så undervisningen forbliver opmuntrende. Desuden er Kvikprodukternes træningsopgaver selvrettende. Det skaber et overskueligt overblik over dit barns resultater. På den måde kan i nemt følge op på niveauer og fokusere på relevant undervisning til næste træningsgang.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.