Sigurd får lektiehjælp
Sigurd får lektiehjælp

Klar dig godt i tysk med lektiehjælp

Med en mentor får du hjælp til lige det, du har brug for. Uanset om det er den tyske grammatik, udtale eller noget tredje, der driller

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Gymnasieelev har svaert ved lektierne

Tyskhjælp i gymnasiet

Flere elever i gymnasiet oplever, at tysk kan være et svært og udfordrende sprog at tale, især hvis grammatikken og udtalen skal være Spitzenklasse. Tysk er det officielle sprog i Europas største land, Tyskland, men også i Schweiz og Østrig, hvor mange holder ferie. Derudover snakker mange tyskere slet ikke engelsk. Derfor kan gode tyskkundskaber give mange muligheder, når først man har knækket den svære kode til tysk.

Med lidt kompetent hjælp kan den tyske grammatik hurtigt blive mere overskuelig, og vores mentorer vil med glæde hjælpe dig med at få helt styr på tyskmodulerne, så du både kan tale med selvtillid og grammatisk korrekthed.

Hos MentorDanmark er undervisningen tilpasset den enkelte, og fordi undervisningen foregår i et en-til-en-format, kan du være sikker på, at din mentor har tid til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til tysk i gymnasiet.

I gymnasiet er tysk et af de fag, man har i flere år, og på stx kan man komme op i mundtlig tyskeksamen på b-niveau. Den mundtlige eksamen vægter højt på eksamensbeviset, og det er derfor en supergod idé at have godt styr på tysk. Vores mentorer kan hjælpe dig med at gennemgå dit pensum igen, så du er helt klar til tyskeksamenen.

Ekspertudviklet hjælp i tysk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores tysk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet.

Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i tysk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer
Elev sidder ved computer og laver lektier

Lær så effektivt som muligt

Et område, som mange synes er svært i tyskundervisningen, er grammatikken. Langt størstedelen af den tyske grammatik er dog logisk og systematisk opbygget, når først man har styr på systemerne, og det kan en tyskmentor hjælpe dig med. Vores mentorer har fuldt ud styr på systematikken i det tyske sprog og kan hjælpe dig med at få det samme.

Vores mentorer kan også hjælpe med opgaveskrivning bl.a. ved at give meget mere uddybende feedback på dine tyskopgaver og ved at tale med dig om, hvilke dele af dine opgaver der især er gode, samt hvor der er plads til forbedringer. Vores mentorers kompetenceområder spænder generelt vidt, så uanset om du har svært ved at skrive afleveringer om handlingen i en film, Goethes digte eller DDR’s historie, har vi garanteret en mentor til at hjælpe.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.