Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i kemi


Vi skræddersyr et forløb ud fra dit behov

Faget kemi beskæftiger sig med et bredt emneområde, og det kan være udfordrende både at forstå kemiske reaktioner, det periodiske system og spektroskopi. Derfor har vi gjort en stor indsats for at finde landets bedste mentorer i kemifaget. Vores mentorer underviser i kemi på alle niveauer og i alle emner. De har selv fået topkarakter i kemi og er dygtige til at videreformidle viden, så de kan gøre kemi nemmere at forstå og sjovere at lære.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Det periodiske system
  • Reaktionskinetik
  • Chromatografi
  • Mængdeberegninger

Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og den enkelte elev skaber en tryg ramme og en enestående mulighed for at målrette undervisningen efter den enkeltes udfordringer. Derfor kan en mentor også tilpasse læringen efter lige præcis de udfordringer, som kemi volder dig.

Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække dit behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre kemifaget til en positiv oplevelse at forstå og lære.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

En god kemi er alfa og omega for at lære kemifaget!


Vi lægger også vægt på personlighed og fælles interesser

Synes du, at det er sjovt at lave kemiske eksperimenter, men kniber det med at følge med, når din lærer fabler om stoffers opbygning, kemiske reaktioner og mængdeberegninger? Så kan det være en idé at søge hjælp hos en mentor, der kan give en større forståelse for kemifaget, samtidig med at du opbygger en selvtillid i faget.

Udover at hjælpe med dine faglige udfordringer vil en mentor nemlig kunne skabe en tryg læringssituation, hvor der er plads til, at du kan stille spørgsmål og få ting forklaret – igen og igen, hvis der er behov for det.

Når vi finder en mentor, matcher vi ikke kun ud fra det faglige niveau. Det er selvfølgelig vigtigt, at mentoren er klædt på fagligt, men vi har også en lang række af andre faktorer, der spiller ind på at finde det helt rette match. Vi spørger eksempelvis ind til din foretrukne læringsstil og dine fritidsinteresser, så vi kan finde en mentor, du har god kemi med.

Det er nemlig alfa og omega, at kemien spiller, når et udfordrende fag som kemi skal læres.

Er kemien på plads?


Vores mentorer skræddersyr undervisningen til dig

Alle vores mentorer er fleksible og kan mødes, lige hvor og hvornår det passer dig. De fleste familier vælger, at mentoren skal komme hjem til dem, så man får lov til at lære i trygge og vante omgivelser i hjemmet. Vi har også mentorer, der mødes med deres mentees på et bibliotek i nærheden. Det er helt op til dig, hvad der passer bedst ind i dit program.

Samtidig er mentorerne også fleksible, hvad angår tid. Nogle familier kan nemlig bedst lide at have faste lektiehjælpsdage, mens andre familier godt kan lide, at tidspunkt og ugedag varierer fra uge til uge. Sammen med din mentor finder du den løsning, der passer bedst til dig.

Når I har mærket efter, om kemien er på plads, og når I har lavet en fast aftale, kan kemiundervisningen tage fart. Vores mentorer er klædt på til at skræddersy undervisningen til dit behov, så du får en undervisning, der passer til lige præcis dine behov og udfordringer.

Hvis du eksempelvis lærer bedst, når du ser tingene for dig, vil din mentor tilrettelægge undervisningen, så du får stoffet vist, mens du lærer. Hvis du derimod er en, der ikke kan sidde stille alt for længe, vil din mentor inddrage aktiviteter i form af spil og konkurrencer i din læring.