Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i fysik


Vi skræddersyr et forløb ud fra dit behov

Fysik er et fag, der spænder vidt i sværhedsgrad og beskæftiger sig med en bred vifte af emner. Det kan være udfordrende både at forstå elektriske kredsløb, atomare systemer og Newtons love, og derfor har vi gjort en stor indsats for at finde landets bedste mentorer i faget, så vi kan finde det bedst mulige match til dig. Vores mentorer underviser i fysik på alle niveauer og i alle emner.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med

  • Det periodiske system
  • Energiomsætning
  • Hypoteser og opstilling af modeller
  • Fysikkens formler

Alle mentorer har selv fået topkarakter i fysik og er dygtige formidlere, som brænder for at gøre en forskel. Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen skaber et trygt rum for læring samt en enestående mulighed for at målrette undervisningen efter lige præcis dine behov.

Kontakt os

Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække dit behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre fysikfaget til en positiv oplevelse at forstå og lære.

Andres erfaringer


98,6 % familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Har du brug for lektiehjælp i fysik?


Vi kan hjælpe dig med at få fysikken i top!

Ligegyldigt om det er fysikeksperimenter eller det periodiske system, der volder dig problemer, så har vi en mentor klar til at hjælpe dig. Vores mentorer er nemlig klar til at hjælpe og vil tilpasse undervisningen lige præcis til dig, så fysik bliver noget, du glæder dig til at lære.

Samtidig er det vores erfaring, at der ofte opstår en tæt relation mellem mentor og mentee, og at vores mentorer kan bruges til meget mere end at terpe det periodiske system. Det kan fx være spørgsmål vedrørende skoletiden, karakterer, livet som ung eller andet der rør sig i din hverdag.

Skræddersyet fysikundervisning til dig


Lærer du bedst, når du er fysisk aktiv eller sidder stille?

Lektiehjælp i fysik

MentorDanmarks pædagogiske grundlag bygger på, at alle lærer forskelligt. Derfor er vores mentorer trænet i at tilpasse undervisningen til lige præcis din læringsstil. Der findes fire forskellige typer læringsstile: den visuelle, den taktile, den auditive og den kinæstetiske. Du kan læse meget mere om læringsstilene her.

Vores mentorer bliver trænet i at undervise med sjove og motiverende undervisningsformer, hvor den enkelte er i centrum. Vi har for eksempel mentorer, der bruger sport, filmklip osv. i deres undervisning for at gøre læringen anderledes, sjov og motiverende. Vi har også mentorer, der hjælper med at lave formelsamlinger, som giver overblik og struktur over et svært fag. Det vigtigste er, at du lærer, mens du har det sjovt – og at læringen sætter sig fast.

Hvis fysikfaget driller, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi en mentor til dig, så hurtigt vi kan, som matcher både det faglige, personlige, pædagogiske og det geografiske. Selvom det er fysik, du skal lære, skal kemien nemlig også være i top.