En mentor hjælper gymnasieelev med lektierne på computer En mentor hjælper gymnasieelev med lektierne på computer

Danskhjælp til dig der går på gym

Uanset om du skal have hjælp til afleveringer, tidsperioder eller forfatterskaber, så har vi en mentor til dig og dine behov

Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

Danskhjælp i gymnasiet

Hober danskafleveringerne sig op, og har du svært ved at få et overblik over pensum, og hvordan du skal prioritere din tid? Måske søger du mentoren, der kan hjælpe dig med at skabe struktur, selvtillid og ro i maven. Måske er det kommaregler og nutids-r, der driller. En knaldgod biologiaflevering kan kede læseren, hvis stave- og kommafejl forstyrrer forståelsen og stopper læseflowet. Derfor er det vigtigt at blive sikker i grammatik, da danskfagets discipliner er noget, du kommer til at bruge resten af din skole- (og studietid).

Vores mentorer kan hjælpe på alle niveauer og i alle emner. Mentorerne har selv fået topkarakter og har selv siddet på skolebænken, og de kan ofte nikke genkendende til nogle af de udfordringer og problemstillinger, der fylder hos dig lige nu. Flere af mentorerne har gemt deres noter fra gymnasietiden og vil have meget af pensum i frisk erindring.

Under lektiehjaelpen har elev og mentor det godt sammen

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Tekstanalyse
  • Opgaveskrivning og grammatik
  • Overblik og struktur

Ekspertudviklet hjælp i dansk

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores dansk lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i dansk, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Tips og tricks til dansk