Hjemmeundervisning

Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Hos MentorDanmark tilbyder vi hjemmeundervisning i alle fag og til elever i både folkeskolen og på ungdomsuddannelser. Ved at bringe undervisningen ind i hjemmets trygge rammer, får dit barn de bedste forudsætninger for læring og kontinuitet med en mentor, som sikrer en sjov, nærværende og aktiverende undervisning.

Målet for undervisningen er at sikre faglig udvikling og øge den faglige selvtillid. I får en fast mentor tilknyttet, og vi sørger for det perfekte match med udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. I får et gratis første møde med mentoren, så I kan se kemien an, inden I påbegynder forløbet.

Vil du blive klogere på, hvorfor hjemmeundervisning kan være en god ide for dit barn? Så læg dit nummer og bliv kontaktet helt uforpligtende

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet

Er det svært at hjemmeundervise?

Få hjælp i alle fag og klassetrin
Faa hjemmeundervisning

At hjemmeundervise sit eget barn kan være svært. Særligt når man ikke er underviser til daglig. Hvis dit barn mangler støtte til det faglige, kan I få hjemmeundervisning af en mentor, som både gør det sjovt at lave lektier og skaber lyst til læring.  

Alle vores mentorer er screenet for deres pædagogiske evner, og derfor kan de skræddersy hjemmeundervisningen til dit barn.

Tag en snak med os om hjemmeundervisning

Vi vil meget gerne finde en mentor til jer

Hvis du savner støtte til hjemmeundervisning, er vi her for at hjælpe dig. Vores fagvejledere sidder klar ved telefonen for at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde en mentor, som matcher dit barns personlighed og interesser.

Skriv en kort besked, hvor du fortæller, hvad I ønsker hjælp til. Så skal vi nok ringe dig op og finde den helt rigtige mentor til jer.

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.