Skræddersyet lektiehjælp øger skoleglæden og den faglige selvtillid

Bliv klar til skolestart! Book en mentor

Hjemmeundervisning


Vi skræddersyr et online forløb ud fra jeres behov

Hos MentorDanmark tilbyder vi hjemmeundervisning i alle fag og til elever i både folkeskolen og på ungdomsuddannelser. Ved at bringe undervisningen ind i hjemmets trygge rammer, får dit barn de bedste forudsætninger for læring og kontinuitet i undervisningen. Vores mentorer er godt klædt på til opgaven, og de er mestre i at gøre undervisningen sjov, nærværende og aktiverende - også selvom det foregår gennem skærmen.

Målet for undervisningen er at sikre faglig udvikling og øge den faglige selvtillid. I får en fast mentor tilknyttet, og vi sørger for det perfekte match til netop dit barn. I får et gratis første online-møde med mentoren, så I kan se kemien an, inden I påbegynder forløbet. Selve undervisningen foregår via vores brugervenlige online platform, hvor I kan dele jeres skærme, se hinanden og tale og skrive sammen.

Vil du blive klogere på, hvorfor online hjemmeundervisning kan være en god ide for dit barn? Så læg dit nummer og bliv kontaktet helt uforpligtende

Er det svært at hjemmeundervise?


Få hjælp i alle fag og klassetrin

At hjemmeundervise sit eget barn kan være svært. Særligt når man ikke er underviser til daglig. Hvis dit barn mangler støtte til det faglige, kan I få hjemmeundervisning af en mentor på vores online platform. Vores mentorer er screenet for deres pædagogiske evner, og derfor kan de skræddersy hjemmeundervisningen, så den passer til dit barn. 

Platformen er meget brugervenlig, og dit barn har mulighed for at interagere med sin mentor, dele filer og gemme noter. Mentoren vil også kunne tegne, illustrere og skrive, og der er gode værktøjer som fx linealer og vinkelmålere.

Tag en snak med os om hjemmeundervisning


Vi vil meget gerne finde en mentor til jer

Hvis du savner støtte til hjemmeundervisning, er vi her for at hjælpe dig. Vores fagvejledere sidder klar ved telefonen for at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde en mentor, som matcher dit barns personlighed og interesser.

Skriv en kort besked, hvor du fortæller, hvad I ønsker hjælp til. Så skal vi nok ringe dig op og finde den helt rigtige mentor til jer.

Thor fik hjemmeundervisning online


Drømmeuddannelsen kom inden for rækkevidde

Thor havde bare to uger til at nå hele sit matematikpensum, ellers var drømmen om at blive flymekaniker en saga blot. At skulle skulle nå hele sit pensum på blot to uger kræver en del fleksibilitet, og vi ved alle, hvordan en kalender ser ud nu om dage. Udover fleksibilitet skulle undervisningen også hænge fast. Et helt pensum på to uger er ikke til at kimse af.

Derfor fik Thor online hjemmeundervisning med fokus på at træne pensum. Og det hele endte godt, for som Thor siger: ”Det var lige som at mødes – bare over computer. Jeg kunne spørge om de samme ting igen og igen. Stille alle de dumme spørgsmål. Kasper er god til at lære fra sig". 

Læs hele Thors historie.