DSC07793
DSC07793

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

MentorAwards 2022

Lørdag den 12. november dannede Gyldendals historiske lokaler ramme for årets MentorAwards. En aften vi brugte på at hylde vores mentorer for det fantastiske arbejde, de er med til at gøre rundt i hele landet. Samtidig blev det også en aften med plads til mange rørende succeshistorier. Historier om alle dem, der hver dag gør en kæmpe indsats for at genvinde skoleglæden. De fortjente et ekstra skulderklap. Det blev en aften, hvor mange gik fra showet med store smil på læben og flere med våde øjne.

Vinderne

Ikon

Årets solstrålehistorie

Asta & Edith

Årets solstrålehistorie går til en mentee og en mentor, som har haft et helt fantastisk forløb. Med prisen vil vi gerne hylde et forløb, som har været lærerigt, trygt og sjovt, og hvor mentor og mentee har haft en helt særlig relation. Kort fortalt: årets solstrålehistorie er historien om det helt rigtige match. En historie, som er med til at inspirere andre mentorer og mentees.

Ikon

Årets fighter

My

Årets fighter er en mentee, der sætter sig et mål, og som arbejder benhårdt for at nå det. Det er en person fuld af mod, vilje og beslutsomhed. Som en fighter giver man aldrig op, men kæmper videre, også selvom det hele ser sort ud. Denne mentee har på trods af alle odds formået at arbejde videre med sine faglige udfordringer.

Ikon

Årets ildsjæl

Nanna

Årets ildsjæl er en mentor, som udviser en brændende entusiasme i sine forløb. Det er en mentor, som er kreativ og tålmodig, og som ikke kun fungerer som en lektiehjælper – men også som en rollemodel. Det er en mentor, man kan se op til, og som brænder for at give sine mentees en masse succesoplevelser i kraft af sin undervisningstilgang.

Ikon

Årets fagvejleder

Nanna

Årets fagvejleder går til en person, som er topmotiveret for både at snakke med familier og mentorer, og som altid er klar til at lytte. Det er en fagvejleder, der med sin tilgang har formået at gøre en ekstraordinær indsats for, at man som mentor eller familie føler sig set og hørt. Ikke mindst er det en person, som evner at være professionel og skarp til at håndtere alle slags situationer på en nærværende og empatisk måde.

Ikon

Årets mentee

Gustav

Årets mentee er en pris, som går til en person, der er succeshistorien i sig selv. Det er en person, som har arbejdet virkelig hårdt, og som altid er nysgerrig på at lære mere med sin store portion gåpåmod. Det er en mentee, der med sin tilgang til sit mentorforløb har været med til at skabe en mindeværdig tid med gode læringsoplevelser. Årets mentee er enhver mentors drøm at undervise.

Ikon

Årets mentor

Gustav

Årets mentor er en pris, som går til en person, man aldrig vil glemme. Det er en mentor, som sætter sit præg på sin mentees liv med skoleglæden i højsædet. Personen skaber et trygt læringsmiljø og gør selv det sværeste stof forståeligt. Prisen hylder en mentor, som med sin skønne personlighed og skarpe faglighed knytter et specielt bånd til sine mentees.

Se billeder fra aftenen

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.