Mentor hjælper elev i grundskolen
Mentor hjælper elev i grundskolen

Vi hjælper børn og unge i alle aldre

- helt fra indskolingen til 3.g i gymnasiet

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Forældre har gode erfaringer med MentorDanmark

Erfaringer med lektiehjælp

Vi har solid erfaring med lektiehjælp til børn og unge på samtlige klassetrin i folkeskolen og gymnasiet. Indtil nu har vi hjulpet over 20.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og langt størstedelen vil anbefale os til andre.

Vores mentorer er både skarpe, kreative og pædagogiske formidlere. De fungerer som rollemodeller, og så har de en stor faglig passion, og den smitter! Hør herunder, hvad et udpluk af vores familier fortæller om deres oplevelse med lektiehjælp.

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

-Danniel Nor, 2. klasse

Mellemtrinnet

Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

-Olivia, 5. klasse

Udskoling

Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

-Maja, 8. klasse

Gymnasiet

Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

-Jeppe, 1.g.

Tal Heltene 16 9

”Jeg har lært mere på de her dage, end jeg har lært på to år”

Da Freja oplevede udfordringer i matematik, og det blev sværere og sværere for hendes forældre at hjælpe, valgte familien at opsøge professionel matematikhjælp.

Læs hele historien her

Mentor Rasmus

Rasmus – en kammerat man laver opgaver med

Philip går i 2. g i gymnasiet og får hjælp i matematik og fysik af Rasmus, der til dagligt læser fysik ved siden af mentorjobbet. Da det ikke er meget længe siden, Rasmus selv gik i gymnasiet, kan han bruge den viden til at hjælpe Philip. Læs her hvordan.

Læs mere

Mentee Kira

Kira tog et kvantespring i matematik

Både mor og datter var lidt skeptiske over for lektiehjælp i starten, men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Læs her hvorfor.

Læs mere

Barn får lektiehjælp

Fra tåre til verdens bedste matematiktime

Allerede i 2. klasse var Vidas motivation for skolen fuldstændig forsvundet. Derfor fandt familien frem til MentorDanmark, så Vida kunne få noget hjælp til at blive gladere for fagene dansk og matematik.

Læs mere

Social ms august

Helt høj på læring

Lærke startede med at få lektiehjælp i folkeskolen og fortsatte gennem hele sin gymnasietid. Gennem sine mentorløb har hun mærket følelsen af, at man kan blive helt høj på læring. Vil du høre om Lærkes breakthrough, så læs mere her!

Læs mere

Pige får lektiehjælp af mentor

Hvis Freja ikke fik hjælp ville det gå galt

Efter Freja fik konstateret angst, begyndte hendes karakterer i matematik at dale. Dog krævede Frejas drømmestudie, at hun skulle bestå matematik A. Derfor valgte Freja at få hjælp af en mentor.

Læs mere

Anton har faaet hjaelp hos LaeseHeltene

"Anton voksede en halv meter hos LæseHeltene"

Anton har fået hjælp til at blive bedre til at læse gennem et forløb hos LæseHeltene. Hans mor Kathrine fortæller, at det ikke længere gør ondt i hele kroppen på ham, når læsebogen kommer frem, og så er han også begyndt at turde læse højt i klassen. Læs om familiens oplevelse med LæseHeltene, og hvordan Anton knækkede læsekoden.

Læs mere

Billede MS maj

Hele familiens redning

Hos MentorDanmark gør vi alt for at finde det rigtige match, og dét er i hvert fald lykkedes her. Nannas mor Tanja beskriver nemlig, at når mentor Sofie træder ind ad døren, så føles det som et familiemedlem, der er på besøg. Læs mere om, hvordan Sofie blev hele familiens redning.

Læs mere

MS Online undervisning Iben og Maja

Iben og Maja får online undervisning i Bruxelles

Da Maja og Iben flyttede til Bruxelles, mødte de et skolesystem, der var meget anderledes end det danske, og de oplevede store udfordringer i matematik. Heldigvis var der hjælp at hente, og med muligheden for online undervisning kunne pigerne få lektiehjælp i Bruxelles.

Læs mere

Thor fik eksamenshjælp

Kombineret onlineforløb gav Thor en succesoplevelse!

23-årige Thor dumpede sin eksamen i matematik på teknisk skole. Heldigvis er intet så skidt, at det ikke er godt for noget. Episoden førte nemlig til et succesfuldt forløb med undervisning både online og fysisk for Thor og mentor Kasper.

Læs mere

Nanna og Nanna MS februar 16 9

Nanna fik åbnet sine øjne og kan nu forfølge sine drømme

Nanna havde store udfordringer med det faglige i skolen. Derfor blev hun matchet med Nanna, som har været en stor hjælp. For eksempel har hun åbnet Nannas øjne for, at der findes mange forskellige uddannelsesveje, og at gymnasiet måske ikke er det rette for alle.

Læs mere

Månedens solstrålehistorie januar

Ninka fik besked om, at hun nok ikke ville blive erklæret uddannelsesparat

Da Ninka gik i 7. klasse, havde hun store udfordringer i matematik. Ifølge Ninkas mor var lærerne faktisk ikke sikre på, om hun ville blive erklæret uddannelsesparat i 8. klasse.

Læs mere

MS december 3 191219 093639

Fra børnebøger til Stephen King

Frederik havde udfordringer med at læse og stave, men med hjælp fra mentor Trine er Frederik begyndt at tro på sig selv, og han læser nu Stephen King.

Læs mere

MA blog Tegnebræt 1 min

Vi hylder hele seks fantastiske solstrålehistorier!

I denne måned hylder vi ikke bare én solstrålehistorie men hele seks solstrålehistorier. Vi har nemlig afholdt MentorAwards 2019, hvor mentorer, mentees og medarbejdere blev anerkendt for deres særlige indsats, og hvor vi fandt seks vindere, som blev særligt hyldet. Deres historier vil vi gerne dele med jer.

Læs mere

Ikke angivet 1 Tegnebræt 1 2

Sofie gav elev med ordblindhed håbet tilbage

Ordblindhed er den mest udbredte af alle indlæringsvanskeligheder hos børn og unge, og derfor er det også et væsentligt fokusområde hos MentorDanmark. Denne måneds solstrålehistorie handler om Sofie, der har hjulpet en ordblind mentee og samtidig fået blod på tanden for at hjælpe endnu flere børn og unge, der kæmper med ordblindhed.

Læs mere

Nynne september 2 190918 080711

Månedens Solstrålehistorie: Drømmeuddannelsen

Nynne drømte om at komme ind på SOSU-uddannelsen, men da hun ikke bestod matematikprøven i første omgang, så det ud til, at drømmen var langt uden for rækkevidde.

Læs mere

Online undervisning_1

Månedens solstrålehistorie: Den faglige selvtillid

Vi elsker solstrålehistorier – og derfor hylder vi en hver måned! I sidste uge begyndte de fleste elever i skole igen efter sommerferien, og derfor hylder vi denne måned sommerboostet, der gav en skolestart fuld af motivation og faglig selvtillid.

Læs mere

Bilede Tegnebræt 1 190723 074152

Månedens Solstrålehistorie - Det store spring

Denne måned hylder vi den gode eksamensoplevelse, og vi har talt med Mathilde, som har været rigtig glad for sit mentorforløb med Mille. Mentorforløbet har nemlig givet Mathilde mere ro i maven til eksamenen, og så er hun begyndt at tro på sig selv.

Læs mere

Elev og mentor laver lektier

Månedens Solstrålehistorie - Den vilde udvikling

I denne måned har vi talt med Daniel, som har oplevet en kæmpe udvikling gennem sit mentorforløb med Matilde. Matilde har nemlig mødt Daniel i øjenhøjde og på den måde har Daniel rykket sig helt utroligt meget – både på det faglige og personlige plan. Og det er jo lige præcis dét, det hele handler om!

Læs mere

Ikke angivet 1 Tegnebræt 1

Månedens solstrålehistorie - En sand rollemodel

Denne måned er der især én historie, som har gjort ekstra indtryk på os – nemlig historien om Jacob og hans mentor, Maria. Maria har nemlig været en sand rollemodel for Jacob og har vist ham, at han kan mere, end han tror!

Læs mere

Blog 190416 124402

Månedens solstrålehistorie - Aha-oplevelsen

Malthe var meget skeptisk inden sit mentorforløb. Heldigvis fik hans mentor, Thomas, heldigvis hurtigt vist ham, at det faktisk slet ikke er så slemt at få en hjælpende hånd – det er faktisk ret sejt.

Læs mere

900x600px

Månedens Solstrålehistorie - Det Gode Match

Denne måned er der især én historie, som gør os ekstra hjertevarme, da den i den grad viser, at man ved hjælp af den rette mentor kan få styrket fagligheden og genvinde troen på egne evner. Tobias var nemlig det helt rigtige match til Oliver, og det betød meget for Olivers personlige og faglige udvikling.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.