Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i spansk


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Kan man de grammatiske regler, er spansk et relativt simpelt fag – så længe man lige ser bort fra alle de mange undtagelser! Når man skal lære et helt nyt sprog, er der rigtig meget at holde styr på, men med en fokuseret indsats er det slet ikke umuligt at lære spansk. Hos MentorDanmark har vi samlet et netværk af dygtige spanskmentorer, der underviser i spansk på alle niveauer og i alle emner, så de kan give dit barn en spændende og effektiv lektiehjælp i spansk.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Udtale
  • Læsning
  • Grammatik
  • Oversættelser
  • Skriftlige afleveringer

Vores mentorer har selv fået topkarakter i spansk og er dygtige til at give viden fra sig. Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og elev skaber et trygt rum, der gør det nemmere at få hul på at tale spansk. Samtidig giver den individuelle lektiehjælp i spansk mulighed for at målrette undervisningen til den enkelte elevs behov og dermed maksimere læringen.

Kontakt os
Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre dit barn tryg ved at tale et fremmedsprog og motiveret for at styrke sine sproglige evner gennem en god og inspirerende lektiehjælp i spansk.

Andres erfaringer


98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Kevin hjælper Saszelines søn med spansk


"Undervisningen er intensiv, så de 2 timer er rigtig godt givet ud"

Saszelines søn får lektiehjælp i spansk

Saszelines søn, Sean, får lektiehjælp i spansk af sin mentor, Kevin, som gør det sjovt at lære spansk. Saszeline fortæller, at Kevin er et rigtig godt match til hendes søn, som hun beskriver som en rigtig "drenge-dreng". For eksempel er Kevin med på fodboldsnak, og han finder emner, der interesserer Sean.

Saszeline fortæller: "Jeg ser Kevin sidde og snakke spansk til Sean og stille ham en masse spørgsmål, og Sean der bruger sit hoved og svarer tilbage. Jeg kan se, at der bliver arbejdet med nogle ting. Det er intensivt."

Saszeline fortæller desuden, at musik også fylder en stor del af hendes søns liv, ligesom den har gjort hele hendes liv. Sean kan nemlig godt lide at høre spansk musik, og det udnytter Kevin i sin undervisning. Spansk musik er nemlig blevet en central del af undervisningen, når Saszelines søn får lektiehjælp i spansk.

At gøre lektielæsningen interessant og relevant for den enkelte elev er netop en force, som vores mentorer har – hvad enten det er spansk, tysk eller et tredje fag, der undervises i.

Og man må sige, at den skræddersyede lektiehjælp i spansk har båret frugt. Saszeline nyder nemlig, at Sean er begyndt at gå og sige spanske fraser igen, som han gjorde, dengang familien boede i Barcelona.

Skræddersyet lektiehjælp i spansk


Vi tester, hvilken læringsstil dit barn har

Forskning viser, at alle lærer forskelligt. Derfor handler en stor del af MentorDanmarks pædagogiske grundlag om læringsstile. Når du ringer herind, får du en fagvejleder i røret til en uforpligtende snak. Fagvejlederen vil blandt andet spørge ind til, hvordan dit barn lærer bedst. På den baggrund finder vi dit barns personlige læringsstil, så vi kan finde den helt rette mentor.

Det er nemlig rigtig vigtigt, at dit barn føler sig tryg i læringssituationen – især når dit barn skal åbne sig op og tale spansk. Derfor er den helt rette kemi altafgørende – og det er noget, vi lægger stor vægt på hos MentorDanmark.

Alle lærer forskelligt - det gælder også spansk