Mentor forklarer stoffet og er glad Mentor forklarer stoffet og er glad

Lektiehjælp i spansk til dit barn

Vores mentorer laver skræddersyet undervisning efter dit barns behov, som giver de bedste forudsætninger for at nå i mål

Mentee glad for at se mentor

Spansk i grundskolen

I grundskolen introduceres eleverne for spansk og den spansktalende kultur, og det er med til at udvide deres syn på verden og på forskellige kultursamfund. For nogle elever er dét at få et helt nyt fag spændende og forfriskende, men for andre kan det være svært at finde hoved og hale i det nye sprog.

Med et mentorforløb i spansk møder vi dit barn i øjenhøjde, og vores mentorer tilpasser lektiehjælpen efter dit barns behov og interesser. Uanset om dit barn gerne vil vide, hvad de synger om i Despacito, eller om drømmen er at blive professionel fodboldspiller i FC Barcelona, kan en af vores mentorer hjælpe jer.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer
Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

Hos MentorDanmark er vores vision at skabe skoleglæde for børn og unge. Vores mentorer laver spændende spanskundervisning gennem lege, aktiviteter og stafetter, og de bruger det, eleverne kender, i undervisningen.

Interesserer dit barn sig for håndbold, kan I øve spanske ord ved at kaste en bold frem og tilbage imellem jer. Lektiehjælpen kan også tage udgangspunkt i en sommerferie på Mallorca, hvortil dit barn lærer at snakke om det, I har oplevet, på spansk. Mentorerne sidder selv eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor spanskfaget i frisk erindring. Med et mentorforløb er mulighederne mange, og vores spanskmentorer står klar til at hjælpe dit barn med at (gen)finde glæden ved spansk.

Tips og tricks til spansklektierne