Green chameleon s9 CC2 S Ky SJM unsplash Green chameleon s9 CC2 S Ky SJM unsplash

Skræddersyet lektiehjælp i spansk

Har du svært ved forskellen på ser og estar, og frygter du eksamen? Få en mentor i spansk, som kan klæde dig godt på til din eksamen

Spanskhjælp i gymnasiet

I spansk lærer man at kommunikere både skriftligt og mundtligt om hverdagen og andre relevante emner, og i den forbindelse er der en lang række grammatiske kompetencer, eleverne skal kunne. Det kan derfor være svært at huske forskellen på imperfektum og præteritum, og hvordan er det nu lige, at diftongerende verber skal bøjes?

Med et forløb i spansk får du en-til-en-undervisning med en tilknyttet mentor, som står klar til at hjælpe dig med grammatik, mundtlighed eller noget tredje, du har svært ved. Vi tilbyder både længere og kortere forløb, og vi har et mentorforløb til dig, hvad end du har brug for intens hjælp op til eksamenen, eller om du har brug for hjælp over længere tid.

Vores spanskmentorer har fået topkarakter i spansk, og de brænder for at lære fra sig. Hos MentorDanmark har vi en-til-en-undervisning, hvor I får mulighed for at gå i dybden med det, du har brug for. Den individuelle lektiehjælp gør, at din mentor kan målrette undervisningen efter dine behov og interesser, således du får mest muligt ud af lektiehjælpen. Vores mentorforløb har også et ung-til-ung-koncept, som sikrer, at mentorerne selv sidder eller lige har siddet på skolebænken, og de har derfor spanskfaget og dets metoder i frisk erindring. Uanset om det er refleksive verber eller læsning, der volder problemer, har vi et mentorforløb til dig.

Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

Bliv kontaktet inden for 24 timer!

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Oversættelser 
  • Læsning og udtale 
  • Skriftlige afleveringer 
  • Analyse af fiktive og ikke-fiktive tekster
  • Grammatik (bl.a. genitiv, verbalperifraser, bøjning af gustar og konjunktiv)
  • Viden om samfundsmæssige, historiske og kulturelle forhold i spansktalende lande