Sigurd får lektiehjælp
Sigurd får lektiehjælp

Få lektiehjælp i psykologi

Har du svært ved forskellen på validitet og reliabilitet? Med en mentor får du hjælp til alt fra overblik over pensum til synopsisskrivning

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
En mentor hjaelper gymnasieelev med lektierne på computer

Psykologi

Hvorfor agerer vi, som vi gør, og hvordan påvirker vores opvækst vores videre færden i livet? Det er sådanne tanker og spørgsmål, man berører i psykologifaget, men der kan også være meget at holde styr på. Med et mentorforløb i psykologi hos MentorDanmark kan du få hjælp på både C- og B-niveau i gymnasiet.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Sigmund Freuds psykoanalyse
  • Erik Eriksons faseteori
  • John Bowlbys tilknytningsteori
  • Diana Baumrinds opdragelsesstile
  • At strukturere synopsis-skrivning 
  • At finde den gode vinkel til en problemformulering 
  • At få styr på de generelle psykologibegreber såsom variable, validitet, reliabilitet m.m.

Psykologi hjælp i gymnasiet

Psykologi er et valgfag i gymnasiet, hvor man beskæftiger sig med forskellige aspekter i livet med mennesket som omdrejningspunkt. Det kan handle om alt fra læringsprocesser og hukommelsen til motivation og opdragelse, og det kan derfor være svært at få et overblik over det brede pensum. Med en psykologimentor får du hjælp til lige præcis det, du synes, er svært. Vi står til rådighed, lige meget om det er Freuds psykoanalyse, du har svært ved at knække koden til, eller om det er synopsis-skrivningen, du mangler et overblik til. Hos MentorDanmark tilbyder vi både kortere og længere forløb, så vi kan imødekomme dine behov. Hvad end du har brug for intens hjælp op til eksamensperioden, eller om du har brug for en hjælpende hånd igennem længere tid, har vi et forløb til dig.

Vores psykologimentorer laver ung-til-ung-undervisning, som foregår en-til-en. Den nære relation mellem dig og din tilknyttede mentor skaber en tryghed, hvor der er plads til læring og succesoplevelser. Vores mentorer er i alderen 17-30 år, og aldersforskellen imellem jer er derfor ikke stor. Det ser vi som en stor fordel, idet mentorerne selv sidder eller lige har siddet på skolebænken, og de har derfor psykologifaget og dets metoder i frisk erindring. Så hvad end du synes, at det er tilknytningsteori eller problemformuleringer, der volder problemer, er vi klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.