Scott graham 5f Nm Wej4t AA unsplash Scott graham 5f Nm Wej4t AA unsplash

Få lektiehjælp i økonomi

Har du svært ved mikro- og makroøkonomi? Med en mentor får du kvalificeret hjælp til lige det, du har brug for hjælp til

Sigurd skriver

Lektiehjælp i økonomi

Vores mentorer har selv fået topkarakter i økonomifagene og kan undervise i økonomi på alle niveauer og i alle emner. Samtidig er de dygtige formidlere, der brænder for at gøre en forskel. Med en-til-en-relationen mellem mentor og elev skabes et rum, hvor der er mulighed for at lære et svært fag i gode og trygge rammer.

Afsætning, finansiering og virksomhedsøkonomi er blandt de store økonomifag. Det kan være en stor mundfuld at skabe overblik over de mange økonomifaglige sammenhænge, teorier, metoder og problemstillinger, men hos MentorDanmark har vi samlet et netværk af dygtige økonomimentorer, der kan undervise på gymnasieniveau.

Alberte får lektiehjælp i økonomi

Alberte fik hjælp i økonomi inden sin eksamen

Da Alberte gik i 3. g på HHX, valgte hun at få en mentor, der kunne hjælpe hende i virksomhedsøkonomi. Virksomhedsøkonomi var nemlig hendes afsluttende fag og dermed det fag, hvor hun ville få sin sidste karakter, få huen på og kunne kalde sig ”studine”.

Det har været en rigtig god oplevelse og givet mig rigtig meget. Især her op til min eksamen, så jeg følte mig mere sikker

-Alberte, 3. g, HHX

Alberte ville føle sig endnu mere sikker i økonomifaget, så hun kunne få ro i maven, inden hun skulle til sin afsluttende eksamen. Derfor var det med det klare mål, at hun søgte en mentor. Alberte fik Mathias som mentor, og han viste sig at være det helt rigtige match for hende.

Albertes udfordring var hovedsageligt, at hun havde svært ved at finde ud af, hvordan hun skulle komprimere 3 års pensum til en overkommelig arbejdsopgave, så hun kunne nå at læse op, til det meste sad på rygraden. Alberte havde nemlig faget på a-niveau og havde i løbet af de tre år på gymnasiet fået samlet et stort pensum, som hun havde svært ved at skabe overblik over.

Mathias hjalp især Alberte med at skabe overblik over det store pensum. Mathias og Alberte gennemgik fx Albertes gamle eksamensopgaver, så de kunne få en idé om, hvad hun kunne forvente at komme op i. Men en af de allervigtigste ting, Alberte fik med sig gennem sit forløb med Mathias, var en større selvtillid.

Ifølge Mathias har Alberte også fundet ud af, at hun kan meget mere, end hun tror. For vores mentorer er det nemlig ikke kun det faglige udbytte, der er i centrum, men også at hjælpe mentee til at opbygge noget mere selvtillid og motivation i det pågældende fag. Derfor blev målet nået, og Alberte følte sig godt klædt på til sin afsluttende eksamen.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Økonomisk analyse
  • Finansielle markeder
  • Mikro- og makroøkonomi
  • Økonomisk teori og metode

OBS. kun på gymnasieniveau

Mentor faar kvalitetssikret lektiehjaelp med mentor

Skal du også have hjælp af en mentor i økonomi?

Har du udfordringer i økonomifaget? Så kan du ligesom Alberte få hjælp af en engageret og topmotiveret mentor, som kan hjælpe dig med lige netop de udfordringer, du står over for.

Så ligegyldigt om det er finansiering, leveringsfleksibilitet eller SWOT-analysen, der volder dig problemer, så kan vi finde den helt rette mentor til dig.