Få-målrettet-hjælp-til-SRP

Skræddersyet privatundervisning


- gør en forskel for både fagligheden og selvtilliden

Har dit barn ondt i maven hver morgen inden skole? Er dit barn bagud i skolen og trænger til et fagligt boost? Eller har dit barn behov for at dygtiggøre sig i et bestemt fag? Med privatundervisning, der fokuserer 100% på dit barns behov, skræddersyr mentoren et motiverende undervisningsforløb fyldt med faglig udvikling og aha-oplevelser.

Det skal være sjovt at gå i skole! Derfor er lysten til at lære i centrum. Undervisningen foregår i trygge rammer i jeres hjem, og vores mål er at øge den faglige selvtillid, som for mange også giver øget selvværd. Med privatundervisning giver du dit barn mulighed for at vende mavepine og mindreværd til faglig selvtillid og lyst til at lære.

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Har I en mentor i min by?


Tjek dit nærområde her

Tjek dit nærområde her

Har I en mentor i min by?

Tjek dit nærområde her

Sådan foregår lektiehjælp


Vi er med hele vejen fra behovsafklaring til succesoplevelse

Vi er med hele vejen

1. Behovsanalyse


100% fokus på dit barns behov

100% fokus på dit barns behov

Inden jeres lektiehjælp kan begynde, udarbejder vi en behovsanalyse på baggrund af en indledende samtale. Her spørger vi ind til dit barns skolegang, faglige udfordringer og den sociale trivsel. Vi vil også gerne kende dit barns fritidsinteresser og vide, om der er diagnoser eller særlige behov, vi skal være opmærksomme på, således vi kan finde den helt rette mentor. I får tilsendt behovsanalysen, som også indeholder en anbefaling til forløbets længde.

Behovsanalysen giver mulighed for at udarbejde skræddersyet lektiehjælp

2. Det gode match


Vi håndplukker den helt rette mentor

Vi håndplukker den helt rette mentor

På baggrund af behovsanalysen håndplukker vi en mentor til dit barn. Mentoren skal selvfølgelig matche barnets faglige behov, men vi stræber også efter at finde en mentor, som matcher fritidsinteresser og personlighed. Alle mentorer er topstuderende, som drives af at lære fra sig og skabe faglige succeser. De testes på deres pædagogiske og faglige evner, de uddannes løbende, og de skoles i at tilrettelægge effektiv lektiehjælp.

Vi håndplukker den helt rette mentor

3. Forventningsafstemning om lektiehjælpen


Forventningsafstem lektiehjælpen

Forventningsafstem lektiehjælpen

En god kemi mellem mentor og elev er essentiel for et givende forløb. Derfor indledes jeres lektiehjælp med en gratis forløbstime, som er første møde med mentor. Mentoren kommer hjem til jer, og formålet med forløbstimen er at forventningsafstemme og se kemien an. Forløbstimen er også jeres mulighed for at aftale alle praktiske detaljer omkring lektiehjælpen med jeres mentor, inden mentorforløbet går i gang.

Formaalet med forløbstimen er at forventningsafstemme og se kemien an

4. Magien begynder


Den faglige og personlige udvikling tager fart

Den faglige og personlige udvikling tager fart

Lektiehjælp tilrettelægges efter dit barns behov og læringsstil. Hvis dit barn eksempelvis har den taktile læringsstil, opbygger mentor undervisningen, så barnet får lov til at få fingrene i stoffet. Efter hver undervisningsgang skriver mentor en rapport om laver en plan for næste undervisning. I kan læse alle mentors rapporter og følge med i udviklingen undervejs. Vi kan altid kontaktes, hvis der er behov for justeringer.

Lektiehjælpen tilrettelægges efter dit barns behov og læringsstil