Lektiehjaelp-i-Silkeborg
Lektiehjaelp-i-Silkeborg

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Silkeborg

Giv dit barn et fagligt boost og kontakt os i dag, så vi kan finde den rette mentor til jer. Alle mentorer har fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor bruger vendespil under lektiehjaelp

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Silkeborg og omegn

En skræddersyet løsning til dit barn

Alle børn fortjener at føle skoleglæde. Det er vores målsætning på tværs af MentorDanmark. Vi har en overbevisning om, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i hele Silkeborg - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Dit barn får en fast mentor tilknyttet baseret på faglighed, geografi, personlighed og hobbyer. Vi kan hjælpe med alt fra matematik til tysk, dansk og engelsk og flere andre fag.

Alle vores mentorer har adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så fagligheden er i top.

Lektiehjælp i alle fag i Silkeborg og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Silkeborg

  Uanset hvor i Silkeborg I bor, kan vi således finde en kvalificeret mentor til jer. Mange af vores dygtige mentorer læser på en videregående uddannelse såsom Aarhus Universitet i Silkeborg eller på Campus Silkeborg. 

  Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Silkeborg Gymnasium og andre. 

  Vores mentorprofiler spænder derfor bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Silkeborg

  Lektiehjælpen foregår som udgangspunkt hjemme hos jer. Vores erfaring er nemlig, at det skaber tryghed og dermed også de bedste resultater. Undervisningen kan også foregå på et biblioteket i nærheden eller andre lærerige omgivelser.

  Eksempelvis byder Silkeborg Bibliotekerne på mange gode faciliteter, og steder som Almindsø, AQUA Akvarium & Dyrepark eller Silkeborg Ørnereservat kan danne gode rammer for motiverende og spændende lektiehjælp i Silkeborg.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Tidspunktet bliver fastlagt, så det passer ind i jeres kalender – og hvis der dukker noget op, er vi altid fleksible med at rykke sted og tid. Vores mentorer er fleksible og kan komme en fast dag om ugen, eller I kan planlægge lektiehjælpsdagen fra uge til uge.

  Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette mentor til jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Silkeborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En rollemodel for dit barn

  Mentor er altid i øjenhøjde

  I MentorDanmark går vi altid efter de mest kompetente profiler, når vi skal finde en mentor til dit barn. Faglighed danner fundamentet for, om man kan få en plads på vores hold af mentorer, så det er absolut kun topstuderende, der underviser og giver lektiehjælp. Men karakterbladet er ikke adgangsgivende i sig selv. Alle vores mentorer skal selvfølgelig også besidde pædagogiske færdigheder og leve op til vores pædagogiske grundlag. Med en mentor får dit barn mere end blot en dygtig og pædagogisk underviser. Dit barn får en at se op til og spejle sig i – en rollemodel.

  Når aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor, opstår der en anden dynamik og relation, hvor undervisningen er mere i øjenhøjde. Vi ser derfor ofte, at mentors glæde ved at lære smitter af på barnet. Mentor fungerer dermed både som faglig, kompetent underviser og som betroet "studiekammerat", der kan relatere til de ting, der sker i skolen – både i timen og frikvarteret.

  Priser på lektiehjælp i Silkeborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.