Aarhus-havn
Aarhus-havn

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Aarhus

- med en fagligt dygtig mentor, der tilpasser undervisningen ud fra dit barns skolegang, behov, interesser og udfordringer.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Aarhus og omegn

Vi har mange dygtige mentorer i dit område

Har dit barn brug for støtte i et eller flere fag? Eller har dit barn svært ved at finde lysten til at lære i det hele taget? Uanset hvilke faglige udfordringer dit barn kæmper med, kan en af vores mentorer i Aarhus være en kompetent hjælpende hånd og tilbyde lektiehjælp af højeste kvalitet.

Størstedelen af vores mentorer bor i det centrale Aarhus, men vi kan også finde en ordning, der passer jer, hvis I bor i udkanten eller omegnen af Aarhus.

Lektiehjælp i alle fag i Aarhus og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Aarhus og omegn

  Vores aarhusianske mentorteam består af en række ambitiøse topstuderende, der er i gang med læreruddannelsen eller læser en videregående uddannelse på Aarhus Universitet. Vi har også håndplukket de dygtigste elever fra gymnasierne i Aarhus, så vores mentorprofiler spænder bredt, både hvad angår faglige kerneområder, interesser og personlighed.

  På trods af den store bredde, har mentorerne vigtige fællesnævnere: De har tårnhøje faglige ambitioner, og de brænder for at lære fra sig.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp hjemme

  - eller et sted i Aarhus

  I de fleste mentorforløb kommer mentoren hjem til familien og underviser. Mange familier har dog også rigtig gode erfaringer med, at lektiehjælpen finder sted på et bibliotek eller lignende. Alle børn er forskellige, og for nogle er det nemmere at holde koncentrationen, hvis lektiehjælpen foregår et andet sted end i dagligstuen. Det tager vi selvfølgelig også højde for, når vi leder efter den helt rette mentor. Det Kongelige Bibliotek, Dokk1, Åby Bibliotek, Gellerup Bibliotek og Hasle Bibliotek er blandt de biblioteker og kulturhuse, der har fine faciliteter, man frit kan benytte sig af.

  Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

  Lektiehjælp, hvor og når det passer dig

  Vores mentorer i Aarhus kan hjælpe børn og unge i alle aldre, i alle fag og på alle niveauer. Typisk underviser vores mentorer en enkelt gang om ugen, to timer ad gangen. Vores anbefaling er, at I aftaler en ”lektiehjælpsdag”, der ligger fast; de fleste børn og unge trives med, at undervisningen er tilrettelagt efter en forudsigelig struktur. Mentorforløbet skal naturligvis passe ind i en hverdag, der kan være omskiftelig. Derfor aftaler I alle detaljer med jeres mentor, så forløbet kan være så fleksibelt, som I foretrækker.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier synes

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Aarhus til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentor hjaelper elev under lektiehjaelp på computeren, horisontalt

  Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

  En ung mentors begejstring for at lære smitter

  MentorDanmark er sat i verden for at yde skræddersyet en-til-en-undervisning. Men vi er også særligt stolte af at yde ung-til-ung-undervisning. Vores erfaring er nemlig, at børn og unge med faglige vanskeligheder bliver motiverede af at spejle sig i andre unge mennesker. Et barn, der kan identificere sig med sin mentor, vil typisk også se op til mentors egen glæde ved at lære. Identifikation bliver til motivation. Derfor er de fleste af vores mentorer unge studerende mellem 17 og 30 år, som også har deres hverdag på skolebænken, enten på gymnasiet eller universitetet.

  Ung-til-ung-relationen er først og fremmest en ’faglig fordel’ for dit barn; den unge mentor har fag, pensum og metoder i frisk erindring. Men ligeså vigtigt er det, at den unge mentor ved, hvilke udfordringer man kan støde på som barn i folkeskolen og som ungt menneske i gymnasiet.

  Mød mentor Anna

  Alle vores mentorer er topstuderende, der brænder for at give sin læring videre til børn og unge. Vores mentorer er mere end blot deres gode karakterer og fungerer i høj grad som rollemodeller. Derfor bliver alle mentorer screenet for deres pædagogiske færdigheder og skal alle gennemgå uddannelsen i MentorAkademiet.

  Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

  Priser på lektiehjælp i Aarhus

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.