Odense-bymidte.jpg
Odense-bymidte.jpg

Lektiehjælp i Odense

- med en certificeret mentor, der giver lyst og motivation til læring og skoleglæde, og som har fået 10 og 12 i sine undervisningsfag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Elev faar lektiehjaelp af mentor

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Odense og omegn

Vores mentorer i Odense kan give et fagligt skub

Har dit barn brug for hjælp i et eller flere fag? Så står MentorDanmark klar til at hjælpe. Vi dækker hele Odense, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i Odense centrum, Hunderup, Dalum, Tarup, Bolbro eller Skibhuskvarteret. Bor I længere uden for Odense, finder vi også en løsning på dette. Uanset hvilke faglige udfordringer, dit barn står overfor, kan en af vores dygtige mentorer i Odense eller omegn være en hjælpende hånd og give et fagligt skub. Vi skræddersyr et forløb med lektiehjælp, der passer til lige præcis dit barn, og vi gør en dyd ud af at finde det perfekte match.

Lektiehjælp i alle fag i Odense og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Odense og omegn

  Uanset hvor i Odense I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Odense er en stor studieby, og mange af vores dygtige mentorer læser på gymnasier som Sct. Knuds Gymnasium, Odense Tekniske Gymnasium osv. Vi har også mentorer, der læser en af de mange videregående uddannelser på Syddansk Universitet.

  Fælles for alle vores mentorer er, at de er ambitiøse topstuderende, der brænder for at gøre en forskel for børn og unge og skabe lyst til læring.

  Faglighed og geografi er naturligvis vigtige faktorer for et godt match, men lige så vigtigt er det, at mentor kan tilpasse undervisningen til dit barns personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil – så både det faglige og personlige spiller sammen.

  Taet og godt forhold elev og mentor imellem

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Odense

  Oftest foregår den skræddersyede lektiehjælp i trygge rammer hjemme hos jer, men nogle familier har også gode erfaringer med at mødes på et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis har Hovedbiblioteket i Odense, Dalum Bibliotek eller Bolbro Bibliotek gode faciliteter, som man frit kan benytte sig af. I kan også sidde på Bar Unika eller Riceteria eller andre hyggelige steder.

  For nogle børn kan det nemlig være en fordel at skifte hjemmets trygge rammer ud med et sted, som de kan forbinde med lektielæsning. Af og til kan det nemlig være svært at koncentrere sig om at få lektiehjælp i dagligstuen, som sandsynligvis er et sted, barnet forbinder med hygge og fritid.

  Mentor hjaelper elev med matematik under lektiehjaelp

  Lektiehjælp, når og hvor det passer jer

  Dit barn får en fast mentor tilknyttet, som underviser på tidspunkter, der passer bedst ind i jeres program. For nogle passer det bedst med en fast ´lektiehjælpsdag’, mens det for andre familier er en fordel, at lektiehjælpen kan foregå på varierende dage med større fleksibilitet.

  Mange af vores mentorer bruger desuden nærmiljøet til at skabe en sjov, lærerig og inddragende lektiehjælp. Det kan eksempelvis være en gåtur i Eventyrhaven, mens ordklasserne øves, eller der tales om gamle historier og eventyr. I kan også gå på opdagelse i Odense Zoo, Den Fynske Landsby eller H.C. Andersens Hus. En tur i det lokale supermarked kan også være samtalestarter for dialog på tysk eller engelsk.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har hjulpet mere end 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp i Odense i grundskolen og gymnasiet i over 10 år. Alle vores dygtige mentorer har fået 10 eller 12 i det fag, de underviser i, og de tilbyder mere end blot lektiehjælp, da de også bliver en vigtig rollemodel i dit barns liv. Nedenfor kan du høre, hvad nogle af vores familier siger om os. 

  Mentor og elev gaar en tur under lektiehjaelp_2

  Mentor skaber lyst til læring

  Lektiehjælper, faglig sparringspartner og rollemodel

  Den skræddersyede en-til-en-undervisning og ung-til-ung-relationen er noget, vi er stolte af hos MentorDanmark. Vores erfaringer viser nemlig, at det netop er den nære relation, der skaber de største aha-oplevelser og faglige succeser. Vores mentorer fungerer ikke blot som undervisere, men bliver også rollemodeller. Vi har nemlig erfaret, at børn og unge med faglige udfordringer bliver inspireret af at spejle sig i andre unge mennesker.

  Priser på lektiehjælp i Odense

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Mød mentor Anna

  Alle vores mentorer er topstuderende fra landets bedste gymnasier og universiteter. De brænder alle for at give deres læring og viden videre til børn og unge. Alle mentorer bliver screenet for deres pædagogiske færdigheder og skal gennemgå uddannelsen i MentorAkademiet.

  Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.