Aalborg-havn
Aalborg-havn

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Aalborg

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med en certificeret topstuderende, der har fået 10 eller 12 i sit undervisningsfag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Privatundervisning med mentor

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Aalborg og omegn

Skræddersyet undervisning til dit barn

Søger I lektiehjælp i Aalborg eller omegn? MentorDanmark tilbyder skræddersyet og motiverende lektiehjælp i Aalborg – i alle fag og til elever i både grundskolen og gymnasiet. Vi dækker hele området, så uanset om I bor i Aalborg midtby, en af forstæderne eller i Nørresundby, kan vi finde en mentor til jer. Dit barn kan få en rollemodel, der med motiverende undervisning kan hjælpe med at finde skoleglæden og motivationen.

Lektiehjælp i alle fag i Aalborg og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Aalborg og omegn

  Uanset hvor i Aalborg I bor, kan vi finde en dygtig mentor til jer. Aalborg er en stor studieby, og størstedelen af vores mentorer har vi håndplukket fra et af de mange gymnasier i Aalborg og omegn. Flere af vores mentorer er også i gang med en videregående uddannelse på Aalborg Universitet og andre. 

  Dermed har vi en bred vifte af mentorprofiler, som gør det muligt for os at finde den helt rette mentor, der matcher lige præcis dit barns behov og læringsstil. 

  Mentor og elev fjoller under lektiehjaelp

  Få lektiehjælp hjemme

  - eller et sted i Aalborg

  Lektiehjælpen foregår oftest i trygge rammer hjemme hos jer. For nogle kan det dog være en fordel at udskifte hjemmet med et andet rum, som barnet kan forbinde med læring – for eksempel et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Hovedbiblioteket på Rendsburggade på gode rammer for en motiverende og lærerig lektiehjælp. I kan også mødes på Hasseris Bibliotek eller en hyggelig café i nærheden. Aalborg Zoo er også et oplagt sted at gå på opdagelse eller på Utzon Center.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, hvor og når det passer dig

  Mentor underviser oftest to timer om ugen på dage, der passer jer bedst. Struktur og faste rammer fungerer som regel rigtig godt – især for yngre børn – og derfor anbefaler vi, at I sammen finder en fast dag i ugen, der kan blive ”lektiehjælpsdag”. Hvis I er mere til skiftende lektiehjælpsdage, kan dette også sagtens lade sig gøre.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Med mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Aalborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet, er vi klædt på til at hjælpe dit barn. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier siger om os. 

  Mor og elev er glade for datterens mentor

  Aalborgs mentorer brænder for at gøre en forskel

  Et trygt læringsrum med plads til både fejl og succeser

  Selvom mentorerne spænder vidt i interesser, uddannelse, alder og faglige kerneområder, så er det fælles for allesammen, at de brænder for at gøre en forskel og skabe lyst til læring hos børn og unge.

  Vores erfaring er, at ung-til-ung-relationen er værdifuld og skaber et rum, hvor der er plads til både fejl og succeser. Mange af vores mentorer melder tilbage om, at noget af det, de elsker allermest ved at være mentor, er denne nære relation. Mange af vores familier fortæller også, at mentor kommer til at fungere som et forbillede for deres barn – og bliver en ”ven”, der kommer og hjælper med lektierne, men også er en støtte i forhold til barnets personlige udvikling.

  Et billede af Astrid

  Mød en mentor i Aalborg

  Vi har mange dygtige mentorer, der kan tilbyde lektiehjælp i Aalborg – Astrid er blot en af dem.

  Astrid læser ’kommunikation og digitale medier’ på Aalborg Universitet og er glad for sit job som mentor. Hun kan godt lide at hjælpe det enkelte barn med faglige udfordringer, og så passer det fleksible arbejde godt sammen med hendes studier.

  En vigtig del af jobbet for Astrid er, at man som mentor også fungerer som rollemodel. Ifølge Astrid er det superfedt at opleve, at man allerede efter to timer kan have en elev, der har fået en aha-oplevelse og pludselig smiler over hele ansigtet. Hvis dit barn har brug for lektiehjælp i Aalborg eller en af de nærliggende byer, så vil det være en engageret og topmotiveret mentor – som Astrid – dit barn vil møde.

  Priser på lektiehjælp i Aalborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.