Lektiehjaelp-Frederiksberg
Lektiehjaelp-Frederiksberg

Lektiehjælp på Frederiksberg

Vi tilbyder lektiehjælp med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Få kvalitetssikret lektiehjælp på Frederiksberg og omegn

Dygtige mentorer står klar til at hjælpe dit barn

Har du overvejet, om dit barn kunne have brug for en hjælpende hånd til skolearbejdet? Måske er det det faglige, der driller, eller lektielæsningen, som skaber udfordringer?

I MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp på hele Frederiksberg. Vi er sikre på, at vi kan finde den helt rette mentor, som kan hjælpe dit barn med at få faglig selvtillid og skoleglæde.

Lektiehjælp i alle fag på Frederiksberg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor på Frederiksberg

  Uanset hvor på Frederiksberg I bor, kan vi finde en mentor til jer. Der er rigtig mange videregående uddannelser på Frederiksberg, og her går en stor del af vores mentorer. De går bl.a. på Københavns Universitet Frederiksberg Campus, Copenhagen Business School og Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole

  Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Frederiksberg. Flere af af dem går på Falkonergårdens Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium m.m. 

  Alle vores mentorer er ildsjæle, der brændende ønsker, at deres elever skal have lyst til at lære. Hver mentor har sin egen unikke sammensætning af faglighed, personlighed og interesser, og det bruger vi aktivt, når mentee og mentor skal matches. For det er selvfølgelig vigtigt, at faglighed og geografi stemmer overens, men det er mindst lige så vigtigt, at læringsstil, karaktertræk og hobbyer matcher.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted på Frederiksberg

  Den motiverende lektiehjælp foregår ofte i hjemmets trygge rammer, men undervisningen kan med fordel foregå på et nærliggende bibliotek eller en hyggelig café. Der er mange muligheder på Frederiksberg såsom Frederiksberg Bibliotek, Ipsen & Co og andre hyggelige steder.

  Disse steder har mange gode faciliteter, og stederne danner gode rammer for lærerig lektiehjælp på Frederiksberg.

  Det kan også være, at dit barn foretrækker udendørsundervisning. På Frederiksberg er der masser af smukke parker og pladser, hvor man sagtens kunne forestille sig at lade r'erne rulle på spansk eller kaste bold, mens det periodiske system bliver genopfrisket.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Vores mentorer er ikke bare fleksible i forhold til undervisningssted, de er også fleksible i forhold til, hvilken dag på ugen og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst ind i jeres familie. For nogle fungerer det bedst med en fast "lektiehjælpsdag", mens det for andre passer bedre at vælge dagen fra uge til uge, så det i nogle uger er mandag og andre uger kan være onsdag eller en anden dag.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp på Frederiksberg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Underviser og rollemodel

  En mentor at spejle sig i

  Den faglige tyngde er en af de vigtige faktorer, når vi rekrutterer mentorer. Derfor består vores mentorkorps kun af absolut topstuderende i deres respektive undervisningsfag. Lektiehjælpen er derfor altid med en dygtig og målrettet mentor, som indtager en ekspertrolle og senere hen også fungerer som rollemodel for eleven. Når der ikke er så stor aldersforskel mellem elev og mentor, bliver der skabt gode betingelser for, at undervisningen kan foregå i øjenhøjde, men også at barnet ofte ender med at se op til mentoren.

  På den måde kan mentors glæde ved at lære smitte af på barnet, og lektielæsningen bliver automatik sjovere. Selvom forældrene ofte har de bedste intentioner, så kan det være svært at slippe af med rollen som forælder, når man forsøger at træde ind i rollen som lektiehjælper. Når der derimod kommer en ung person ind ad døren, vil barnet tit være mere modtagelig for at høre efter. Mentoren har samtidig pensum i frisk erindring, og de ender derfor ofte med at blive opfattet mere som en autoritet end forælderen, når det kommer til lektielæsningen.

  Priser på lektiehjælp på Frederiksberg

  Fysisk
  Online

  Mød en mentor

  Lucca skaber aha-oplevelser. Lucca er en af MentorDanmarks mange dygtige mentorer i matematik og engelsk. At blive mentor var en helt naturlig overgang for Lucca, for hun var nemlig vant til at hjælpe sine klassekammerater. For Lucca er det enormt motiverende, når hun ser sine elever klare lektielæsningen og komme i mål med deres ambitioner. Det er virkelig brændstof til at levere topprofessionel lektiehjælp, når eleverne begynder at tro på dem selv og arbejder motiveret og selvstændigt for at lykkes med deres planer i skolen.

  "Det er så fedt, når en elev pludselig udbryder "Nåååh okay, det var bare sådan!". Mit mål i et forløb er jo at gøre faget sjovere for dem, og når man forstår et fag, så bliver det også sjovere at have det. Derfor er det super vigtigt at give dem de små aha-oplevelser, så de kan mærke suset," siger hun.

  Portræt af mentor

  Mød flere af vores dygtige mentorer her

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.