København beskaaret
København beskaaret

Lektiehjælp i København

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i København og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Vi mener, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i København - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vores mentorer dækker hele hovedstadsområdet, lige fra brokvartererne til Vallensbæk og Vangede. Vi tager udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation forvandler hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i København og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i København og omegn

  Uanset hvor i København I bor, kan vi således finde en mentor til jer. København er en af Danmarks største studiebyer, og størstedelen af vores dygtige mentorer læser på en af de mange videregående uddannelser – såsom Københavns UniversitetCopenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra København. 

  Dermed spænder vores mentorprofiler bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i København

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Hovedbiblioteket, Blågårdens Bibliotek og Brønshøj Bibliotek på mange gode faciliteter, og stederne vil danne gode rammer for en motiverende og lærerig lektiehjælp i København. Lærer dit barn bedst ved udendørsundervisning, kender vores mentorer mange grønne områder som f.eks. Kongens Have, Assistens Kirkegården m.fl., hvor en aktiv og lærerig lektiehjælp kan finde sted. Flere af stederne rummer mange kulturskatte og emner, der med fordel kan bruges som samtalestartere til en dialog på fremmedsprog eller bruges som udgangspunkt for en inddragende danskundervisning.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Udover at være fleksibel i forhold til undervisningssted, er vores mentorer også fleksible i forhold til hvilken dag i ugen og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst ind i jeres program. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i København til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-relationen er værdifuld

  Mentor fungerer som både rollemodel og lektiehjælper

  Vi oplever, at ung til ung-relationen skaber et værdifuldt læringsrum, hvor mentor ikke blot agerer faglig underviser, men også fungerer som en rollemodel, der skaber motivation og faglig selvtillid hos det enkelte barn. Vi ser det som en kæmpe fordel, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor, fordi det skaber undervisning i øjenhøjde, og vi hører ofte, at det netop er den nære relation og en-til-en-undervisningen, der skaber de største aha-oplevelser og succeser.

  Priser på lektiehjælp i København

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Mød mentor Anna

  Alle vores mentorer er topstuderende, der brænder for at give sin læring videre til børn og unge. Vores mentorer er mere end blot deres gode karakterer og fungerer i høj grad som rollemodeller. Derfor bliver alle mentorer screenet for deres pædagogiske færdigheder og skal alle gennemgå MentorAkademiet.

  Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.