Roskilde-domkirke
Roskilde-domkirke

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Roskilde

Skræddersyet lektierhjælp af højeste kvalitet tilrettelagt ud fra dit barns behov, interesser og personlig læringsstil.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Roskilde og omegn

En faglig rollemodel til dit barn

Savner dit barn en hjælpende hånd med skolearbejdet? Har dit barn svært ved at finde motivation til at gå i skole? Ingen faglig udfordring er for stor eller for lille til, at vores mentorer kan hjælpe og inspirere. Og målet er altid det samme uanset udgangspunktet: Faglig selvtillid. Det giver glæde ved læring, der kan forme og drive dit barn resten af livet.

Med et lektiehjælpsforløb hos MentorDanmark får I adgang til eksklusive materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy. Vi har altid tårnhøje ambitioner for den lektiehjælp, vi yder.

Lektiehjælp i alle fag i Roskilde

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Roskilde

  Uanset hvor i Roskilde I bor, kan vi finde en faglig dygtig mentor til jer. Vores mentorteam består af en række dedikerede studerende, der er klar til at hjælpe dit barn. Alle vores mentorer er i gang med en uddannelse, mange af dem på Roskilde Universitet. Vi har også håndplukket de allerdygtigste gymnasieelever fra gymnasierne i Roskilde såsom Roskilde Gymnasium, så vi har en bred palet af mentorprofiler med forskellige kompetencer og interesseområder.

  Alle vores mentorer er mellem 17 og 30 år, og de har selv deres daglige gang på skolebænken – på en ungdoms-, lærer- eller universitetsuddannelse. Alle skal fremvise topkarakterer i de fag, de underviser i, og alle bliver testet i deres evne til at lære fra sig. Kun de kandidater, der har de rette faglige og pædagogiske kompetencer, når hele rekrutteringsprocessen igennem og får en plads på vores mentorteam. På den måde sikrer vi, at vores lektiehjælp altid er af højeste kvalitet.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Roskilde

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et nærliggende bibliotek eller lignende. Eksempelvis byder Roskilde Bibliotekerne på mange gode faciliteter og kan danne en god ramme for motiverende lektiehjælp i Roskilde.

  I kan også gå på opdagelse på Vikingeskibsmuseet eller gå et smut forbi Roskilde Domkirke, der rummer mange kulturskatte og emner, der med fordel kan bruges som samtalestartere til en dialog på forskellige sprog eller til dansk og historie.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Udover at være fleksibel i forhold til undervisningssted, er vores mentorer også fleksible i forhold til hvilken dag i ugen og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst ind i jeres program. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Roskilde til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Topstuderende mentorer, der elsker at lære fra sig

  Mentorer med fingeren på pulsen

  Vi er overbeviste om, at en inspirerende rollemodel kan have helt særlig betydning for børn og unge. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at vores en-til-en-undervisning er ung-til-ung-undervisning. Vi ved, at børn og unge bliver motiverede af at spejle sig i andre unge mennesker. Vores mentorer kan både sætte sig ind i, hvordan det er at gå i folkeskole og gymnasie. De kender den præstationskultur, der hersker i mange klasselokaler landet over, og som gør det endnu sværere for børn og unge at blive selvsikre i skolearbejdet.

  Priser på lektiehjælp i Roskilde

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.