Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Sorø

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der har fået 12 og 10 i sine undervisningsfag.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Sorø og omegn

Så dit barn kan få skoleglæde og motivation

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark har vi et dygtigt team af mentorer i Sorø klar til at hjælpe dit barn. Vi har både mentorer, der bor inde i hjertet af Sorø, men hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

MentorDanmark tilbyder lektiehjælp, som er skræddersyet efter dit barns faglighed, mål, ønsker og læringsstil. Ingen udfordringer er for store eller små, så uanset om det gælder ligninger i matematik, et essay i dansk eller udtalen på tysk, kan vi med sikkerhed finde den helt rette mentor til dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Sorø

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Sorø og omegn

  Alle vores mentorer er nøje udvalgt, både når det kommer til faglighed og pædagogiske evner. Vi har kun mentorer, som har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Derudover tester vi løbende deres pædagogiske færdigheder og videreuddanner dem, så de er skarpe på alt fra læringsstile til diagnoser som AHDH og ordblindhed.

  Vores mentorteam består af mange forskellige mentorer med forskellig faglighed, interesser og personlighed. Derfor kan vi sikre det helt perfekte match til dit barn, så lektiehjælpen får de bedste forudsætninger. Alle mentorer er rekrutteret fra de bedste omkringliggende universiteter og gymnasier i Sorø og Roskilde, så fagligheden er i top.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Sorø

  Vores mentorer er fleksible, i forhold til hvor undervisningen skal foregå. De fleste familier foretrækker, at undervisningen foregår i hjemmet, men hvis hunden eller Playstationen tager al opmærksomheden, så kan det være en fordel at rykke undervisningen ud i andre omgivelser.

  Fordi vores mentorer har et godt kendskab til nærområdet, så har de også gode forslag til det. I Sorø kan man eksempelvis benytte sig af Sorø Bibliotek, hvor det samtidig er oplagt at finde nyt læsestof. Hvis undervisningen kræver mere plads, så kan man lave et stjerneløb om adjektiver i Akademihaven eller repetere grundstoffer, mens man går en tur ved Tuelsø. Sorø byder på mange områder, hvor lektiehjælpen kan udfolde sig.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Selv i en presset hverdag skal der være tid til en mentor. Derfor bliver mentor og mentee blandt andet matchet på, hvilke dage de henholdsvis kan undervise og blive undervist. Det gør planlægningen af undervisningen nem og ukompliceret – præcis som den skal være.

  Vi tilbyder lektiehjælp hvor og hvornår, det end passer for jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Sorø til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Sorøs mentorer vil gøre en forskel

  En nær relation til dit barn

  Fælles for alle vores mentorer i Sorø er, at de brænder for at gøre en forskel for et barn, som har brug for hjælp. MentorDanmarks ung-til-ung-undervisning skaber resultater, som i den grad kan ses. Selvom man som forælder gerne vil hjælpe sit barn, kan det ofte føre til ærgerlige oplevelser. Barnet kan derimod spejle sig i den unge mentor, som kan give glæden ved et fag videre. Det er kombinationen mellem at være en lektiehjælper og en rollemodel, som gør, at undervisningen bliver endnu bedre.

  Vores mentorer har desuden selv lige været igennem pensum, og de kender derfor til nye metoder og eksamensformer, som hele tiden er under udvikling.

  Priser på lektiehjælp i Sorø

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.