DSC08790 DSC08790

Hjælp i naturgeografi til dig i gym

Styrk din faglighed og dine karakterer i naturgeografi med en mentor, som kan give dig et overblik over det brede pensum

Hjælp i naturgeografi i gymnasiet

Mange forbinder naturgeografi med at se på et kort eller to og kunne udpege, hvor Budapest og Amsterdam ligger. I virkeligheden er der dog langt mere indhold i naturgeografi, som for eksempel vejr og klima, og med en klimakrise, der får større og større opmærksomhed, har geografi fået en helt ny betydning i skolen og gymnasiet. Heldigvis har vi samlet en gruppe mentorer i naturgeografi, der kan hjælpe med alt mellem himmel og jord i hele landet. Vores mentorer har alle som mindstekrav en gymnasial baggrund, og de kan hjælpe med naturgeografi på alle niveauer i gymnasiet.

I gymnasiet skifter geografi til at have mindre fokus på mennesker og et større fokus på naturen. Blandt andet er der i gymnasiet et stort fokus på manglen på drikkevand og forurening af verdens vand. Derudover skal de fleste have om klima og menneskeskabte klimaforandringer, samt vulkanisme og jordskælv.

Det kan være svært at huske alle jordens processer, og hvordan de hænger sammen på kryds og tværs. Eller at kunne regne ud, hvor tyndtflydende lava er ud fra et billede, og hvilken slags vulkan en bestemt lava kommer fra. Heldigvis kan vores mentorer hjælpe dig med det og meget mere.

Bliv kontaktet inden for 24 timer!

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Vulkanisme
  • Bæredygtighed
  • Energi
  • Vejr og klima

Ekspertudviklet lektiehjælp i naturgeografi

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores geografi lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i geografi, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.

Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

Hos MentorDanmark får du hjælp af en anden ung, som har fået 10 eller 12 i det fag, du har svært ved. Derigennem sikrer vi os, at alle vores mentorer har fuldstændig styr på de fag, de underviser i. Samtidig har den unge selv lige gået i gymnasiet, så din mentor også selv kan huske pensum og udfordringerne ved at være gymnasieelev.

Vores lektiehjælp foregår altid i et en-til-en-format, så mentoren dedikerer al undervisningstiden til dig og dine behov. Det vil sige, at undervisningen er 100% tilpasset dig, og du kan få hjælp med lige det, du selv synes, du har brug for, uanset om det er vulkanisme, bæredygtighed, energi, klima eller noget helt femte.

Derudover kan vores mentorer hjælpe med opgaveskrivning i geografi. Det gør de ved at give dig uddybende feedback for ældre opgaver eller ved at fortælle dig, hvor din nuværende opgave er rigtig stærk, samt hvilke mangler den har. Hos MentorDanmark kan du altså være sikker på at få en fagligt stærk mentor, som skræddersyr undervisningen efter lige præcis dine behov og hjælper dig igennem både teori, lektier og opgaveskrivning.