Aaron burden T Nl Hf4m4gp I unsplash Aaron burden T Nl Hf4m4gp I unsplash

Boost din karakter i religion

Med tre hovedreligioner er der meget at holde styr på. Få en mentor, der kan hjælpe dig med et overblik over det brede pensum

Mentor og elev gaar en tur under lektiehjaelp

Religion

Hvad betyder syndefaldsmyten for vores liv i dag, og hvad er forskellen på myter og ritualer? I religionsfaget beskæftiger man sig med de forskellige aspekter i kristendom, islam og buddhisme, og det kan derfor være svært at danne sig det store overblik. Hos MentorDanmark tilbyder vi et tilpasset mentorforløb i religion på både C- og B-niveau.

Bliv kontaktet inden for 24 timer!

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Ninian Smarts 7 dimensioner 
  • Ritualteori
  • De fem søjler 
  • At skabe overblik over de tre hovedreligioner: kristendom, islam og buddhisme
  • At få styr på, hvordan man analyserer en tekst i religion 
  • At få styr på religionsbegreber som fx synkretisme, religionsfænomenologi og polyteisme

Religion i gymnasiet

I religion er omdrejningspunktet de tre hovedreligioner: kristendom, islam og buddhisme. Eleverne skal arbejde med alt fra religionernes grundlæggelse og opståen til ritualer og menneskesyn, og det brede pensum kan derfor godt være en stor mundfuld. Med en religionsmentor får du en hjælpende hånd, til lige det du har svært ved. Vi står klar til at hjælp dig, uanset om det er Bjergprædikenen eller det buddhistiske livshjul, der volder problemer. Hos os tilbyder vi både kortere og længere skræddersyede forløb, og vi har derfor et forløb til dig og dine behov. Om du har brug for mere intens hjælp op til eksamensperioden, eller om du har brug for en støttende mentor i religion igennem længere tid, så kan vi hjælpe dig.

Vores mentorforløb er unikke, fordi vi sammensætter det efter dine behov og interesser, så vi skaber de bedste forudsætninger for succesoplevelser. Mentorerne laver en-til-en-undervisning, hvilket gør det muligt at dykke ned i netop det, du har brug for. De skaber et trygt miljø, hvor læring og sparring er i højsædet, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. Vores religionsmentorer er passionerede topstuderende, som alle brænder for at lære fra sig. Aldersforskellen mellem jer er ikke så stor, idet vores mentorer er i alderen 17-30 år, og de har derfor religionsfaget og dets metoder i frisk erindring. Hvad end du har brug for hjælp til at forstå Jesu lignelser eller sharialoven, har vi en mentor til dig.