Lukasz szmigiel j FC Vi YF Ycus unsplash Lukasz szmigiel j FC Vi YF Ycus unsplash

Få hjælp til natur & teknik

Med en af vores dygtige mentorer får dit barn en hjælpende hånd og bliver klædt på til at forstå alt fra solsystemet til blodkredsløbet

Mentor glad

Natur & teknik i grundskolen

Har dit barn svært ved at forstå, hvorfor sollyset har mange farver? Eller er blodkredsløbet i kroppen ikke til at finde ud af? Natur/teknik er en introduktion til naturvidenskaben og handler derfor om alt fra biologi til fysik. Det er et fag, som skaber rammerne for de mange naturfag, som man senere vil møde i skolen. Det er derfor vigtigt, at man har en god forståelse for faget fra start.

Hvis dit barn har brug for hjælp, så har MentorDanmark samlet nogle af de dygtigste mentorer, som alle har topkarakterer i naturfag. De brænder alle for at lære fra sig og give den glæde videre, som de selv har oplevet.

Vores mentorer er gode formidlere, som med vores en-til-en-undervisning ønsker at skabe trygge rammer og gøre natur/teknik til et fag, som ikke kun er fagligt givende, men også sjovt og spændende. Her er fordelen med den skræddersyede undervisning, at det er nemt at tage en tur ud i skoven, hvis man skal undersøge det danske landskab eller at kigge på, hvordan man selv kan spare på energien i hjemmet.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Vejr og klima 
  • Truede dyrearter 
  • Hvordan jorden er delt op
  • Dyr i vandløbet