Lektiehjælp i Solrød


Vores mentorer i Solrød kan give en hjælpende hånd

Vores mentorer i Solrød kan give en hjælpende hånd

Søger I lektiehjælp i Solrød eller omegn? MentorDanmark har flere dygtige mentorer i jeres område, som står klar til at hjælpe. Vi har mentorer i hele Solrød, så uanset om I bor i centrum af Solrød, Solrød Landsby, Jersie Landsby eller Havdrup, så har vi en mentor til dit barn. Hvis I bor længere væk, så har vi selvfølgelig også en løsning på det.

En del af vores mentorer er nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Solrød Gymnasium, Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og HTX Køge. Vi har også mentorer, som pendler og blandt andet går på Københavns Universitet.

Elev får lektiehjælp

Alle vores studerende har fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og vi kan tilbyde undervisning i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet. Alle vores mentorer ønsker at give den bedste undervisning og give den hjælpende hånd, som kan gøre skolelede til skoleglæde.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Vores mentorer skaber lyst til læring


En lektiehjælper og en rollemodel

En lektiehjælper og en rollemodel

Elev får lektiehjælp

Vores skræddersyet en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning er noget af det, som vi er særligt stolte af. Kombinationen giver lyst til læring, da eleven selv ser op til mentoren, da aldersforskellen som regel ikke er så stor. Identifikationen for eleven bliver til motivation.

At lektiehjælpen er skræddersyet betyder, at mentoren nemt kan finde de rigtige opgaver og de rigtige arbejdsformer for eleven. Hvis eleven fx bedst kan lide at arbejde udendørs, så kan det være, at læsningen i dansk skal foregå ved stranden, eller at en matematikopgave skal løses nede ved Karlstrup Kalkgrav som en skattejagt. Vores mentorer i Solrød og omegn har måske endnu flere gode idéer til, hvor undervisningen kan folde sig ud.

Vi hjælper i alle fag


Se vores mest efterspurgte her

Se vores mest efterspurgte her

Skræddersyet lektiehjælp


– tilpasset til dit barns behov

– tilpasset til dit barns behov

Undervisningen vil som regel foregå to timer hver uge. På den måde sikres der stabilitet i mentorforløbet, som skaber resultater. Hvis dit barn har et mere skiftende skema i løbet af ugen, så kan dagen eller dagene for lektiehjælpen selvfølgelig variere.

Ligesom vores mentorer er fleksible, i forhold til hvornår på ugen undervisningen finder sted, så er de også fleksible, i forhold til hvor undervisningen foregår. Mange familier foretrækker, at undervisningen foregår hjemme hos dem selv, men hvis I har brug for, at undervisningen foregår andre steder, så er dette også en mulighed. Her kan man med fordel benytte sig af Solrød Bibliotek, hvor man kan sidde i ro og fred. Hvis undervisningen skal foregå udendørs, så kan man gå en tur op til Solrød Centeret og eksempelvis udregne, hvor mange mennesker der i gennemsnit står af på stationen. Mulighederne er mange i Solrød og omegn, og vores mentorer kender sikkert til endnu flere gode steder.

Mentor og elever læser sammen

Andres erfaringer


Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Elev får lektiehjælp af mentor

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

Maja fik hjælp til sin eksamen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

Gymnasieelev får lektiehjælp

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Fagvejledningen er klar til at hjælpe


Få vejledning om et forløb i Solrød

Få vejledning om et forløb i Solrød

Fagvejleder sidder foran computer

Når I ringer ind til MentorDanmark, vil I først få fat på fagvejledningen, som vil hjælpe jer med at finde den rette mentor. I vil få tilknyttet en personlig fagvejleder, som vil spørge ind til jeres barns faglighed, behov, mål og interesser for at være sikker på at kunne finde den helt rigtige mentor. Fagvejlederen vil også løbende ringe og spørge ind til, hvordan forløbet går, for at sikre, at alt er, som det skal være. Fagvejledningen har åbent både i hverdagene og weekenderne, så hvis der skulle trænge sig et spørgsmål på, så kan man få fat på dem.

Bliv kontaktet inden 24 timer